Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dandik tasarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Farinal said:

Amonn said:
Madem dediğin gibi o dinlerin yanlış olduğunu kanıtlayabildiyseniz neden hala milyonlarca inananı var bunların?

45.kere aynı cümleyi tekrar eden nerede çokluk orada bokluk deyimini görmezden gelen topicteki, allah'ın takımının üyelerinden biri oldun tebrikler.

Sylian'cümlesi o saçmalama ya.
Mesaj tarihi:
Yok bence senin cümlene o lafı söylüyordu zaten, tam oturmuş =D

örnek vermek gerekirse milyonaraa yıllık fosiller falan filan varken hala dünyadaki tüm hayvanların 6000 yıl önce yaratıldığına inananlar var. Yani dinlerle ilgili yanlışlıklar ortaya çıkarılsa ve kanıtlansa bile "tanrı o fosilleri bizi sınamak için koydu" gibi dahice bahanelerle inançlarına devam edebiliyor insanlar
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

örnek vermek gerekirse milyonaraa yıllık fosiller falan filan varken hala dünyadaki tüm hayvanların 6000 yıl önce yaratıldığına inananlar var. Yani dinlerle ilgili yanlışlıklar ortaya çıkarılsa ve kanıtlansa bile "tanrı o fosilleri bizi sınamak için koydu" gibi dahice bahanelerle inançlarına devam edebiliyor insanlar

E iyide onu anlatmaya calısıyorum. Birileri fosiller hakkıda yanlış yorum yapmışsa, o kişinin buluduğu inanç içinde yeri ne oluyorki de onun bu fikrine binaen dahil olduğu inancı komple rafa kaldırılıyor?o fikri yanlış şekilde savunan adam o inancı komple temsil mi eder? Zekinin biri kutsal sayılan metinle matematiksel işlemlerle kafayı kırarken yaptıgı yanlış şeylerden dolayı "oha yanlış hade cıkıoz dinden" mi desin insanlar?

"Fosillerin 50000 yıllık olduğu kanıtlandı ama falanca yüce şahıs 6000 demişti. 14000 yıl farkla hala inanmaya devam ediyormusunuz? Evet/Hayır yazın 6633 gönderin"
Mesaj tarihi:
Amonn said:

Farinal said:

Amonn said:
Madem dediğin gibi o dinlerin yanlış olduğunu kanıtlayabildiyseniz neden hala milyonlarca inananı var bunların?

45.kere aynı cümleyi tekrar eden nerede çokluk orada bokluk deyimini görmezden gelen topicteki, allah'ın takımının üyelerinden biri oldun tebrikler.

Ben böyle bişi demedim o senin cümlen ahahaha
Mesaj tarihi:
Sylian said:

Amonn said:

Farinal said:

Amonn said:

Ben öyle bişi demedim ne demek ya. Sen 125.syfdai msj.da
"Niye, eğer bazı dinler zamanında dünya düzdür demişse gayette o dinlerin yanlış olduğunu 21. yüzyılda kanıtlayabiliyoruz." demedin mi?
Ben yanlış mı okudum?
Ona binaen bişey sordum, senin adına bi cümlemi kurmuşum?
Mesaj tarihi:
Amonn said:

nileppezdel said:

E iyide onu anlatmaya calısıyorum. Birileri fosiller hakkıda yanlış yorum yapmışsa, o kişinin buluduğu inanç içinde yeri ne oluyorki de onun bu fikrine binaen dahil olduğu inancı komple rafa kaldırılıyor?o fikri yanlış şekilde savunan adam o inancı komple temsil mi eder? Zekinin biri kutsal sayılan metinle matematiksel işlemlerle kafayı kırarken yaptıgı yanlış şeylerden dolayı "oha yanlış hade cıkıoz dinden" mi desin insanlar?

"Fosillerin 50000 yıllık olduğu kanıtlandı ama falanca yüce şahıs 6000 demişti. 14000 yıl farkla hala inanmaya devam ediyormusunuz? Evet/Hayır yazın 6633 gönderin"

Bildiğim kadarıyla yorumlama falan değil yalnız bu, İncil'de olan bir şey. Yanılıyorsam affola ama hani dünyanın düz olması gibi kilisenin uydurması bir şey değil diye biliyorum
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Amonn said:

nileppezdel said:

Bildiğim kadarıyla yorumlama falan değil yalnız bu, İncil'de olan bir şey. Yanılıyorsam affola ama hani dünyanın düz olması gibi kilisenin uydurması bir şey değil diye biliyorum

İncil'de varmı bi bilgim yok ama böle saçma bişeyin olacagını düşünmemekle birlikte bunun aynısının "cübbeli ahmet " versiyonu var ben ona binaen bişiler yazdım.Hatta HT de şu fatih altaylı programında mı ne söylemişti.
Mesaj tarihi:
Sylian said:

Amonn said:

Farinal said:

Amonn said:

lan harbi bende diyorum quoteda yanlışlık mı yaptım hey allam ya
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu konuda da biz de büyük ölçüde onu tartıştık. zaten yobaz dinciler kadar yobaz ateistleri de sevmem. 127 sayfayı okumaman için özet geçtim ama burda bir çok insanla çok seviyeli ve sakin bir şekilde tanrının olup olmama ihtimalini tartışabilirsin. ama insanlar "YANCAKSINIZ" diye power metal giriş yapanlara önyargıyla bakıyor haliyle.
Mesaj tarihi:
Kainattaki ölçü yaratılış mucizesi Allah' ın kainattaki imzası .Bu kainatın tek elden cıktığının kainatta zerre kadar tesadüfe yer olmadığının her şeyin bir kast ve irade ile yaratıldığının isbatı.
ünlü bilim adamı ainştein'nin dediği gibi "Tanrı zar atmaz" yani kainatta tesadüf ve evrim yoktur izleyin [video]http://www.vindir.org/kutsal-gizemler-57104.html?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Turkoglu said:

Kainattaki ölçü yaratılış mucizesi Allah' ın kainattaki imzası .Bu kainatın tek elden cıktığının kainatta zerre kadar tesadüfe yer olmadığının her şeyin bir kast ve irade ile yaratıldığının isbatı.
ünlü bilim adamı ainştein'nin dediği gibi "Tanrı zar atmaz" yani kainatta tesadüf ve evrim yoktur izleyin [video]http://www.vindir.org/kutsal-gizemler-57104.html?feature=oembed" width="459">

o da kim
Mesaj tarihi:
Turkoglu said:

doğru demişsin ama eksik.Kainattaki ölçü yaratılış mucizesi evreni Allahın değil bugs bunny nin yarattığının işaretidir.ünlü bilim adamı ainştein'nin dediği gibi "Tanrı zar atmaz" yani kainatta tesadüf ve evrim yoktur.
Mesaj tarihi:
Merhaba herkese sizinle gördüğüm bir videoyu paylaşmak istiyorum lütfen izleyin
http://www.facebook.com/profile.php?id=1247705163&v=app_2392950137#!/video/?id=1247705163
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...