Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

32

Güzeldi son bölüm. Duygusaldı bayağı.
Gerçi spirit king in böyle alttan almasını beklemiyodum, quest filan verseydi en azından. Adam direkt eh madem öyle hadi olay tatlıya bağlansın diyip kaldırdı sürgünü eheh. Hulusi Kentmen ruhlar alemine kral olmuş haberimiz yok.

Dünyanın en ünlü celestial wizardlarından birisi(geçen bölümün yalancısıyım) 2 tane spirit çağırmaya dayanamayıp ölmüşken Lucy nin anlık ta olsa anahtarlıkta ne varsa summonlaması da oha dedirtti.

Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

üstteki mesaja

en ünlü diyor, en usta demiyor. kadın seksi olduğu için dergiye kapak olmuş, o şekilde ünlü olmuş.

Farkındayım da o kadar ünlü olmuş birinin biraz olsa güçlü de olmasını beklenir yani. En güçlü değil tabii ki, dünyada 2 summon çağırdı mı ölmüyodur herkes:D
Ama Lucy gitti elinde ne var ne yoksa çağırdı, ona oha dedim.

Yani şu durumda Lucy hem daha seksi hem daha güçlü, o kadın kapak olduysa Lucy yi kraliçe filan ilan etmeleri lazım. Adaletsizlik var:D

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ShadowFury said:

Bone said:

üstteki mesaja

en ünlü diyor, en usta demiyor. kadın seksi olduğu için dergiye kapak olmuş, o şekilde ünlü olmuş.

Farkındayım da o kadar ünlü olmuş birinin biraz olsa güçlü de olmasını beklenir yani. En güçlü değil tabii ki, dünyada 2 summon çağırdı mı ölmüyodur herkes:D

Yani şu durumda Lucy hem daha seksi hem daha güçlü, o kadın kapak olduysa Lucy yi kraliçe filan ilan etmeleri lazım. Adaletsizlik var:D

spoiler

Ama o kadının gücünü aylardır emiyordu zaten Loke hala normal dünyada kaldığı için. Zaten bitkin düşmüştü, 2. summon'ı yapmaya kalkınca iyice harap oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Monthius said:

ShadowFury said:

Bone said:

üstteki mesaja

spoiler

Ama o kadının gücünü aylardır emiyordu zaten Loke hala normal dünyada kaldığı için. Zaten bitkin düşmüştü, 2. summon'ı yapmaya kalkınca iyice harap oldu.

Lucy de muhtemelen dragon ondan cagiriyor da daha farkinda degil :), Dragonluguda annesinden geliyor Annesi 7. 7. 777 demi ne gidiyo diger dragonlar gibi. tabi bence biz bunu 400lerde felan ogrenicez mangada o ayri.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

38

erza'nın dövüşü çok iyiydi ama umarım zırh olayını bırakmaz, istesin ben hazırlarım ona kılıç neyim işlemeyen zırh np.

40

ERZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

of dayanamadım şimdi mangayı okudum, zaten 39'daki fragmandan beri içim içimi yiyordu. :(

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...