ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 İşin içinde Juvia'nın hakkını yemek varsa Zeref i Happy ye bile dövdürebilirler bence. O açıdan Juvia kaybettikten sonra Lucy gaza gelip Minerva yı döver mi acaba dedim bi an:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 171 olay minerva'yi dovebilecek-dovemeyecek meselesi degil ama(ki agzina agzina vurur, sabertooth`un master`i gelsin gerekirse), bu kadar gerizekalica harcamalari. S-class mage'den bahsediyoruz. Erza seviyesinde falan yani. Bunun yaninda hatun water based, ve kendi domain`inde. allah level dovmesi lazim herkesi, ama gray sama da sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Simdi minerva S class'in üzerinde bunu tarrismayalim istersen. Gildarts da S class mesela turnuvada olsa aoe farmlardi muhtemelen rakipleri. 171 Hakki yendi dedigin Juvia aquarius'u domine etti kacirtti aoe kickledi alayini daha ne yapsin, Minerva da dövmedi zaten büyüsünün avantajiyla kolayca kazandi, dövüsseler ve juvia dayak yese belki biraz hakli olabilirsin de bu tarz seylerde olay gücte bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya bizim birbir ettigimiz meseleyi hala anlamadin ama. olay juvia'nin GRAY SAMAAAAAAAAAA tribinde elenmesi zaten. Dovusseler ve Minerva dovse(sanmiyorum ama dovse diyelim), oha lan Minerva'ya bak imbaymis derim. ama gray sama ne ya. gray'i zaten bastan beri sevmiyorum, bi' de juvia'yi boka ceviriyor, iyice beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 cuvia'nın domain su, minerva ile kapışıyor olması lazımdı yani luuşi'nin dayak yemesi değil. hadi aquariuıs nedeniyle luuşi üçüncü olsun diyelim. kendi suya dönebilen birinin suyun dışına itilebilmesi ancak bir GIREY-SAMAAAA dikkat dağılması ile olabilirdi. çok iğrenç bir flanderization tipi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yok daha iyi stratejiyle kazanabilirdi juvia tamamen suya dönüşerek de zaten hiçbizaman çok zeki olmadı ki o karakter. Karşıdaki Minerva için de baya en kolay oyun cisimlerin yerlerini değiştirebiliyor hatun direk dışarıya ışınladı işte senin ne kadar güçlü olduğunun çok da bir önemi olmuyor öyle bir yarışmada. Tamam ben de Juvia'dan daha kalite bi savaş bekliyodum ama dediğim gibi 3 kişiyi tek harekette kickledi dışarıya ne bileyim denizkızı falan vardı onların arasında çok da güçsüz denemez ki orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 denizkızı falan değil ya guild female dolu diye mermaid diyorlar kendilerine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Hatunun suyun içinde görüntüsü değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 çay kaşığıda bardakta farklı duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 işte kagura ona yerçekimi büyüsü öğretmiş, instant self-lipo çekebiliyor öyle. (:P) cuvia ilk gray ile kapışırken o ana kadar çıkan en güçlü düşman filandı, dövüşün finalinde aşık olma olayından sonra bitirdi yazar onu. yoksa çok potansiyeli olan bir karakterdi. bir 7 yıl timeskip de onlar yesin de şu kovboylar gibi evlenip rahat etsinler, cuvia da toplasın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 TV Tokyo, 30 Mart’tan itibaren Fairy Tail anime serisinin yayınına son veriyor. Son bölüm bu tarihte yayınlanacak ve ondan sonraki hafta 6 Nisan’da başlamak üzere Tanken Driland anime serisi Fairy Tail’in yerine geçecek. Bu haber serinin hayranlarını oldukça üzerken hemen ardından mangaka Hiro Mashima’dan jet hızıyla umut verici bir açıklama geldi. Mashima, hayranların sabırlı olmasını ve zamanı geldiğinde güzel bir haber verileceğini; ancak çok istese de bunu şu an söyleyemeyeceğini bildirdi. Fairy Tail anime serisi 2009′dan bu yana devam ediyordu. turkanime.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 meh çok kötü bir yerde bitirecekler d gray man gibi, havada kalacak hikaye. bari arc bitsin de öyle bitirin. cidden bu japonlar da bazen saçmalıyor böyle hesaplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Pew mangayı yakaladı ama cidden hani 15 sayı kabow diye aptal saptal 2 dakkada bitecek dövüş çizerse böyle olacağı belliydi hani arc bitse iyi olurdu ama kafadan 2 ayı var onunda ya daha turnuva bitecek eclişse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mangaka twitter'ında animenin devam edeceğini söyledi. Büyük ihtimal bleach gibi zırt pırt fillera girmek yerine toptan ara verdiler. "from Mashima twitter satatus ツイッターでも づっと言いたかった事は時が くるまでは言えないんです。 よい発表ができる日まで我慢。 Her satırın başındaki heceleri alınca : ツづくよ = tsudzukuyo Tsuzuku yo = (Aşağı yukarı) devam edecek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 172 aizen gene trolledi lol. bacchus da o kadar erza gücünde filan iyi ki dediler, kimseyi tokatlayamadı adam fairy tail'deki işe yaramaz amcalar hariç. hadi bakalım kagura şov gelecek gene ama anlaşılan DORAGON SİLEYYA dövüşüyle bitirecekler seriyi meh. çok kötü yerde havada bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 172 comic relief'in boku boyle cikiyo sanirim. ilk yardim odasindaki 'wendy olmasaydi lucy beter olurdu, hayir cheria olmasaydi hicbi sey yapamazdim' tribinde kusucaktim sanirim. bi' de takimlarin birlesmesi olayi bayagi lame'di. ortaya cikan takim daha da lame'di. natsu ve gray'in isi yok orada bariz. o takimdan oburune gececek tek eleman erza olur. o da kimin yerine belli degil. bir de sey dikkatimi cekti, ikinci olan puan almayacakti diye hatirliyorum? oyle degil miydi kural? simdi 8 puan aldik sayende falan dediler lucy'ye. bunlar disinda guzel bolumdu. milletin nichiya'nin tipine verdigi tepki yardi beni. hele yorumcunun mac sonu yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abv 2sn flashbackte gene tik yaptı http://images.wikia.com/fairytail/images/9/9f/Nadi-talking.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Darklight1903 said: 172 bi' de takimlarin birlesmesi olayi bayagi lame'di. ortaya cikan takim daha da lame'di. natsu ve gray'in isi yok orada bariz. o takimdan oburune gececek tek eleman erza olur. o da kimin yerine belli degil. bir de sey dikkatimi cekti, ikinci olan puan almayacakti diye hatirliyorum? oyle degil miydi kural? simdi 8 puan aldik sayende falan dediler lucy'ye. Son 2 kişi kaldığı zaman timer açtılar 5 dk mıydı neydi, o 5 dk içinde yenilirse 2. kişi otomatikman sonuncu oluyordu da Minerva o süreyi Lucy yi hırpalamakla geçirdiği için timer bitti, Lucy 2. olarak kaldı sanırım. Ama evet Natsu ve Gray sırf orijinal kadro diye takımdalar resmen. Güç dengesi açısından Laxus>Erza>Natsu~Gajeel~Gray~Juvia desek bile; Hadi Jellal kaçmak zorunda kaldı, geçtik. Cana, Lucy, Elfman ve Wendy de onlardan güçsüz, onları da geçtik. Ama Mirajane in o takımda olmaması çok saçma mesela. En azından Gray yerine Mirajane in olması gerekliydi kesinlikle. (ama molding magicçi bardla Gray i kapıştırmak için saçmalamışlar tabi)... Bacchus un da hakkı yendi resmen... Erza gücünde dedikleri adamın bi halta yaradığı yok, üstüne bir de Ichiya dan tek yedi (Gerçi daha çok Erza nın hakkı yenmiş oluyo sanırım^^) Ya Ichiya yı bu kadar iğrenç yapmasınlar ya da dayak yedirsinler şuna ya, böyle iğrenç karakterlerin kazanmasını istemiyorum. Çok itici, çok iğrenç. Hele animenin bitmesine 3 bölüm kala bölümün yarısını Ichiya ya ayırmaları hepten iğrenç bari doğru düzgün işleseler(Hayır, yine daha önceden söylediğim karakterlerin değerlendirilmesiyle çelişmiyorum, Ichiya olmasa da animeden birşey eksilmez:p) Ama Nichiya ya çok güldüm. Ahahahah çok feci ya. http://i.imgur.com/ale125g.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 shadowfury ya işin en ironik ve kahreden kısmı, orada mirajane kendisi "İŞTEEEAAAAĞ FAERUN TEİRÜ'NÜN EN GUVVETLİ TAKIMIAAAAH" diyor ya. ya sen yoksun bi kere! hadi natsu gene DORAGON SİLEYYA filan olur da gray'in o takımda işi yok resmen. sırf maskeliyle kapıştırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 takim cana o sahadaki herkese tek atar, onu da almamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Cana anca Vodka Shot atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Fin said: Cana anca Vodka Shot atar ondan sonrada, fairy glitter ile jura'ya bile tek atar. bluenoth karşısındaki cana'yı beklemeyin. marvis fairy glitter'ı kontrol edecek kadar güçlendiğini söylemişti. olası bir senaryoda, laxus fairy law ile sabertoth'u devre dışı bırakır. cana'da diğerlerini fairy glitter ile halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hiçbibok atamaz mangaka istemez ise, nakama power vs vs de gildarts bile one shot yiyebilir en salak karakterden fairy tailda, fairy law op otesi ama yıgınla handicap koyar mangaka, glitterda ole bole cool olsun dıye koyup sonradan hikaye kırdıgı için dengelıyemedıgı cok sey var bu shounencilerin power level sureklı artmak zorunda zaten, e 2. arcda allahı döven karakterlerin karşısına 3. arcda ne çıkarıcaksın? ya limiter koyarlar, ya depresyona girer ya düşman limitler vs herşey tukendiği zaman ise son kart vardır her zaman http://nefisa.files.wordpress.com/2011/04/vlcsnap-2011-04-11-19h42m32s6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 İzlemedim henüz ama mirajane sırf gray su faggotu dövsün diye var ya natsu gajel bariz dragonslayershit tier combat dönecek laxus gereksiz hani dövdün babanı çekil kenara.allahtan lucy hastanede yoksa girerdi ilk 5e bi arca 3 tane DiD bok ederdi ehueh Ya cana aslında ne bileyim backgroundu fena değil hani güçsüz de değil ama çok yan karakter ötesi allah olsada hani bi cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 postunun ozeti: http://24.media.tumblr.com/a6934852bd3cdf78affa1d509df40cb3/tumblr_mhqxikCfbu1rzma7lo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar