Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

169

of ivan'ın giildo bi güzel dayak yediler, rahat etmişlerdir. kaşın kaşın, nereye kadar.

yalnız wendy viktor'u duydu resmen, support mode kapayıp dps mode açtı ama hybrid işte ne yapsın kızcağız. :p

yalnız god slayer'lar bariz daha kuvvetli, mantıklı da zaten. tsunade gibi kendine loh bastı lol

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

nerde tek attı yahu? lisanna ile beraber daldılar tenroujima'da, erza sea empress giyip patakladı ikisini.

cuvia'yı herkese yenilttiriyor zaten yazar, saçıyla suyunu emen metalciyi hala unutamadım. cidden büyük yazık.

bende aynı fikirdeyim. sinirlenince suyu ısıtma ve yağmur yağdırması gibi istemsizce yaptıklarına bakarak, juvia'nın gerçek gücünü göstermediklerini düşünüyorum.

ama ortada gray varsa, juvia erza'ya tek atabilir. juvia meredy karşısındayken, erza farklı dövüştüğünü düşünmüştü.

169

marvis ivan'a çok kötü bakıyordu. eğer baktığı yeri yok edebilme büyüsüne sahip olsaydı, ivan'dan geriye bir şey kalmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

169

Laxus un Raven Tail e tek attığı sahne çok gazdı.
Mavis in bakışı neydi öyle ama... Tenroujima yok edilirken bile bu halini görmemiştik, Lumen Historie nin lafı geçince olan haline bakınca bayağı testisli birşey herhalde.

Moeblob vs Moeblob dövüşü de beklediğim kadar kötü değil, bayağı iyi hatta. Ciddiye alınca gayet iyi dövüş çıkarıyolar, geçen bölümde söylediklerimi geri alıyorum. Combat sahneleri bayağı iyiydi.
God slayerlar da çok imba ama. Dragon slayerların bütün özellikleri var, üzerine güç farkı var, onun da üzerine böyle imba bonusları var.
Gerçi Natsu bile god slayer elementini nasıl yiyeceğini akıl edebildiyse Wendy de çözer muhtemelen, ama asıl lost magic le Zeref in direkt olarak ilgisi nedir, ve Cheria onu nereden öğrendi?

Bir de Cheria ilk defa siyah rüzgar kullandığı zaman toplu halde "oha nooldu öyle lan" tepkilerini listelerken 3. sıranın Sabertooth'taki Orga olması dikkatimi çekti.

http://i.imgur.com/CPfChgH.png

Tam ne alaka diyodum ki onun da yıldırımları normal renkte değildi sanırım, o da god slayer olabilir mi?
(Ama öyle olsa Jellal in tayfası hissetmezmiydi?)

Sosyal ağlarda paylaş

offf gerizekalı wendy ya, maça çıkarken IVE CHANGED MY CLOTHES! diye bagırması zaten mary suelugun zırve yaptıgı nokta

ılk yarısı ne kadar mukemmelse ıkıncı yarı o kadar kotuydu, salak wendy yeterınce mary sue degilmiş gibi birde ikizini yapmış ve kesin kalıcı karakter olcak bide, ben birine tahammul edemıodum iki oldular, heleki gidip LoH basması kendıne son nokta oldu

final matchuplar bellı oldu zaten, lıghtnıng god slayer orga laxusla kapısıcak, erza kagura ıle kapısıcak, natsu ve gacil iki dragon slayer ıle kapısıcak kı captn obvıosluk bu, grayde kesın gaylord bard ıle kapısıcak

gerçek kotuler gg olduguna gore takım sayısında azalma oldu, kesın tek takıma dusurucekler kı elfman, lucy, wendy, cuvia, mirajane gıbı mısyonunu tamamlamıs karakterler var, erza natsu laxus gray ve gacil olur yenı takım, openıngdede ole dızılıolar zaten

en yazık cuvia ya oldu yannız, direk comic relief karakter olara veda edecek turnuvaya

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...