Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Erza direk wotlk prot paladin gibi daldi ortamlara, if in doubt round em up and consecrate, nerf cigliklari geliyorduki tam vanilla pom pyro meyc cana geldi http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120602204843/fairytailfanon/images/9/9d/47614b69_It_s_Over_9000_by_Hellknight10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bütün bölüme yayarlar dedim, işin içinde titania olunca öle olmadı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya geçen seferki hatayı gene yaptım, yatmadan önce erza bölümü izledim. uyku neyim kalmadı lmao (:D evet kesinlikle tenroujima'daki erza savaşıyla beraber en iyi iki bölümden biri oldu. (tu) :)-D (tu) pandemonium zırh/silah kombolarını değiştirme olayını çok güzel yapmışlar, uzun uzun işlediler mangakanın 2 sayfa tek karede bitrdiği dövüşü. TENNEN NO YOROİ: BÜLÜMENBILATTO eşliğinde erza theme girince koltukta fıladım, pandemonium kapanırken ben de alkışlamaya başladım ahah http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6x0g07qRG1rafpxho1_500.jpg milletin tepkileri süperdi ama, gaza gelinmyecek gibi değil. bizim başroldekiler batırdıktan sonra erza'nın böyle one woman show yapması cidden epic oldu her bakımdan. bölümün kalanı da çok iyiydi, maviş de ayrı komik, devamlı olması lazım ekipte ehe. jura yalnız direkt ezdi herkesi cana'nın dnd epic-lvl tek atımlık olayını saymazsak. şimdi salona geri dönüyorum, en az bir kere izlemem lazım, yarın da 4-5 kere en az çeviririm başa lol jura-san'ın dediği gibi: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120323050226/fairytail/images/1/11/Jura_Proposed_Pic.jpg MİGOTO! ya arkadaş olmaz böyle, fasaryadan filler movie çekeceklerine otursunlar şu bölümü bir buçuk saat filme çeksinler. sonra daha çok bluray satmazlarsa farkını ben ödeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 jura reyise ayip ettiler bence ahahaha. raven hile yapiyo' diye agliyorlar oyunlar basladigindan beri, en cok, en pis hileleri bunlar yapiyor ahahahlgfskjf. seybatuuf pis got oldu ama. hosuma gitti. bu hafta iyi anime yapti ya. gintama, naruto, fairy tail. hepsi s class bolum cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 167 eğer karşısına mystogan 2.0'ı çıkartmasalardı, jura'nın varlığıda haksız rekabet oluşturacaktı. master seviyesindeki on aziz büyücüleride muaf tutmaları gerekirdi. ama bu sayede, jura için sıkıcı bir turnuva olmadı. her ne kadar marvis, fairy glitter'ı, cana'ya geçici olarak verdiyse de, bu kalıcı hale dönüşecektir. ayrıca umursamamazlık konusunda, babasının kızı olduğunu kanıtladı. söz gildarts'a gelmişken, adamın ünvanlarla işi yokmuş. makarov'un söylediğine bakarsak, çok uzun zaman önce,on büyücü azizleri arasına girmeyi garantilemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ya belliydi zaten de tam çevir çevir izle bölümü oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 167 Erza tam olarak bekleneni verdi hatta Ultearın magic baya etkisini göstermiş int falanda artmıs fire empress equip durumdayken sea empress sword kullandı falan çok hoş olmuştu armor switchleri falan mükemmel ötesi zaten mangada 3 karede bitmişti güzelim event bide ağzı yüzü kırılmıştı burda daha az damage almış :P Cana kesinlikle güçsüz falan değil ya fairy glitter olmasa bile ilk 3 e girerdi kesinlikle ordakiler arasında ayrıca tenroujima archta mavis'in mezarını bulup fairy glitter unlocklamıstı zaten orda ödünç verme değilde bi şekilde biliyor giib artık ya uzmanlaşması falan lazıdma çok yan karakter aslında ama gildarts'ın kanı falanda var tabi 7yıl önce ortadan kaybolan silik guild imajını tazeliyorlar ufaktan birde su intro spoiler vermese artık ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 intro ve outro kotu otesi. asiri kotu. berserk'un intro'sundan sonra en kotu intro ilan edebilirim fsdjlkfdjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kotulugu gectım ıntrosunda okuz gıbı spoıler yagmuruna tutan tek anıme raven tailda iyice şey olmaya başladı bşde http://fc08.deviantart.net/fs40/f/2009/016/e/7/Laff_a_Lympics_Really_Rottens_by_slappy427.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 İlk gün dövüşlerinde filan da aynen öylelerdi zaten^^ Şimdi really rottens modundan çıkıp asıl amaçları neyse ona gidicekler gibi gözüküyor ama yine bi haltlar karıştırırlar arada:p Pandemonium kısmı aşırı gaza getiriyordu ya, sandalyede rahat oturamadım resmen. Gerçi bi an son mobda patlayacak mı diye tırstım, neyse ki onu da kolay dövdü. Tribünlerden tezahuratlar yükselirken ben sevindim resmen ya . Sanırım bir animeyi güzel yapan en önemli şey de seyirciyi içeri çekebilmesi -ki bu bölüm(ve önceki bölümün sonu) o konuda mükemmeldi. Hani böyle "oley iyiler kazandı" tarzında değil direkt o anı yaşatmasından bahsediyorum, çok başarılılar bu konuda. Cana da saçmalıycak diye bekliyordum o halini görünce. Gerçi saçmalamış hali bile Lily nin dediği gibi 3. olurdu muhtemelen, Cana da bayağı güçlü sayılır ama tabii ki günü cutest deus ex machina ever kurtardı:p Yerim ben bunu ya, aşırı tatlı. http://i.imgur.com/ZSrNi2D.png Yalnız keşke Cana da 2. sırada olsaydı. Erza nın soykırımından sonra bir de Cana çıkıp daha kimse kullanamadan makineyi kırsaydı bölüm tam efsane olurdu hahah^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya levy'nin anlattığı kısım da ayrı güzel olmuş, onu vakanüvis yapsınlar da o anlatsın seriyi yaşanırken bir yandan. tüylerim ürperdi tehey levy 167 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4ms6rWgYa1r59ucao1_500.jpg sabah 4, şimdi de 6 kere izledikten sonra fikrimi değiştirdim. en iyi bölüm olmuş rahatlıkla heh. GENKİ SAYKO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bence bariz fairy tailin en iyi bölümüydü mangadada çok sevmiştim buradada gayet güzel olmuş iyi olmuş oh oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/243/7/1/erza_vs__erza___by_janesmee-d5d1b8y.jpg http://www.youtube.com/watch?v=bB5Aj_0JGpo en iyi bölümde berabere kalırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 NOPE http://www.youtube.com/watch?v=BRYLv7gufqc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 WHOEVER LOSES, ERZA WINS. YOROŞİİİ DES. http://images5.fanpop.com/image/photos/27800000/ERZA-S-ARMORS-fairy-tail-27864860-2560-1920.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hakkaten çok iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 gelecek bölüm de iyi olcak sanki. laxus var. bi erza değil ama yine de laxus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 evet gelecek bölüm de iyi, bir erza değil ama evet. :p aslında genel olarak önümüzdeki bölümler hep iyi. yukarıdaki "hangi erza bölümü en iyi FT bölümü" sohbeti üzerine gittim oturdum, onları da seyrettim. erza vs erza dövüşlerinin maalesef en kötü yanı hep 1-2dk sürüp araya alakasız şeylerin girmesi. erza vs erza isimli bölüm en edepsiz reklam kandırmacası özellikle. 2,5dk sürmüyor dövüş lmao şöyle kesintisiz bir dövüştürtmediler o arc'ta maalesef. o bakımdan azuma ve pandemonium mücevher gibi, katıksız erza eşkın. dvd'leri çıkarmaya üşenmesem aslında tower of heaven arc'ına da bakacaktım, orada da iyi dövüşleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 benım verdıgım vıdeo sırf erzalı bolumler eheueheu, adam usenmeyıp hepsını tek vıdeoda toplamıs bıde cıdden knıghtwalker armor versınler erzaya ya, zaten gıymıstı bı kere, knıghtwalkerın dızayn epıc dırek gercı kızıl karakter + sıyah armor her sekıl gıdıyoır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Knightwalker ın armoru tasarım açısından öyle çok ahım şahım değil bence, sade olması açısından o da ayrı güzel tabii ama onun haricinde klasik bikinimail işte. Dizayn açısından Scarlet in armorları daha güzel bence(gerçi bazılarını fazla abartı bazıları çok özensiz, ortasını tutturabilselermiş daha güzel olurmuş). Ama Knightwalker ın saç dizaynı çok hoş. Ponytail den sonra en çok sevdiğim stili o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Yaa o değilde katanalı abla Erza'ya çok pis bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 kesin fangirl'du zamaninda. kiskaniyor simdi. celal'e platonik de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 hayalgücü tuhaf :P herkes lucy mi salamander için teknelere koşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 evet knightwalker armor pikenemeyilü, scarlet zırhlarının çoğu daha iyi. adamantine en iyisi ama, dual wield shield ehueh hep hayalim bir oyunda kullanmak. :p purgatory ve giant da iyi, et gösterenlerden tenrin iyi. xcom archangel armor gibi havada uçarken AC yükseliyor nasılsa ehueh aslında şu farewell armor da ne işe yarıyorsa, onu da kullansa ya. süper o da. miliyana ve kagura kafayı celal ile bozmuş sanırım, ondan ötürü ilgisini çekti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar