Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 166 gereksiz atar oldu aslında. tamam iyi güzel gaza geldin saldırıyosun da. 51 diyeydi gene kazanıyordun. az mantık matematik kullansaydı ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 166 soyle bi' durum var, ben de onu 51'i daha mantikli diye dusunmustum de, 51 deseydi en cok puani o alcakti evet, ama diger guild'lar da alcakti puan. simdi muhtemelen digerleri 0 alicak, fairy tail a tam puan alicak sadece. farki bu sekilde kapayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yok erza orda hesap kitap yapmadı bildiğin şov amaçlı 100dedi 167 diğer guildlar da puan alıyor hatta eğlenceli bi oyun var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 167 digerleri de aliyorsa bayagi lame olmus o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 diğer guild ler farklı oyunlarda alıyor demek sitiyor bence, mange spoil ımsı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 http://4.bp.blogspot.com/_kVYD45GzAlE/SwZtbToKCtI/AAAAAAAAAPM/yD3M0fu3MvE/s400/this-is-sparta-71.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 evet bilerek tikladim da, diger oyunlardan zaten puan alacaklar. o cok cpt obvious olurdu. bence bu oyundan bahsediyor :D adam burada, biz dediklerini decode etmeye calisiyoruz fjdlkfjsdklfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 http://global3.memecdn.com/erza-in-a-bad-mood_o_848814.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hahahahah o sahne cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 fin'in son mesajını okumayın, manga spoiler vermiş. :/ erza erza'nın hesabı bilerek, kimse puan almasın diye yapıyor. spoiler-free bütün diyeceğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ben de oyle dusunmustum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 1 hafya kim bekliyecek ya .. Mangayı okudugum halde heyecan yaptım hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 166 OHA bölüm çok gazdı. Natsu no-name olmayan Sabertoothlara da tek atabiliyomuş demekki:p Yalnız kaslı dede Natsu yla kapışırken ciddiye almadığından mı tepki vermedi, gerçekten tepki veremedi mi anlamadım. Ama sonunda Minerva nın dediği gibi döverdi herhalde, o kadar kolay değildir master dövmek. Minerva hoş olmuş bayağı, hani böyle kötü gibi ama aslında iyi gibi de filan, ne kadar asıl amacı Sabertooth un başı belaya girmesin diye müdahale etmek olsa da Natsu yu da aynı şekilde kurtardı işte(Natsu yu kazasız belasız durdurmanın tek yolu oydu sonuçta). Erza nın challenge accepted kısmında da ağzım açık kaldı ahahahah, nasıl bir hayvanlıktır o. Gerçi Erza'dan daha azını beklemek te yanlış olurdu de yine de mükemmeldi ahahahahahahah. 167 preview Screentime ın büyük kısmını Erza kaplayacak gibi gözüküyor. CONFIRMED FOR BEST EPISODE EVER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Oce4n said: 166 gereksiz atar oldu aslında. tamam iyi güzel gaza geldin saldırıyosun da. 51 diyeydi gene kazanıyordun. az mantık matematik kullansaydı ne güzel. gücün mantığı olmaz, "YAPARIM BEN OLM!" diyip kafayı gömersin adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Erza, bütün olay seçilen çubuğun numarasında dediği zaman, ne alaka lan dedim. Sonra hasss çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Oce4n said: 166 gereksiz atar oldu aslında. tamam iyi güzel gaza geldin saldırıyosun da. 51 diyeydi gene kazanıyordun. az mantık matematik kullansaydı ne güzel. 166 bir fairy tail üyesinin mantıklı davranması, güzel espri idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20986956.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 http://media.animevice.com/uploads/0/9606/244353-erzafightevergreen.jpg http://static.zerochan.net/Carnival.Phantasm.full.905596.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 51 monster aldığında gelen monsterların hepsi D-rank olsa ve kalan adamlar da S, A, B rank monsterlardan fazla puan alsa? 100 garanti işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Rank ine bakmaksınız tüm yaratıklar aynı puanı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hepsi 1 puan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 dedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Priestess of the Phoenix filmi ne zaman geliyor belli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ops, simdi gordum. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Fin said: 166 gemma fıs zaten baya ya gay gibi rainbowshit çıkardı natsu'nun karşısına top10 öyleyse zaten minerva rank1 gibi duruyor çok sinsi olmuş karakter yalnız onu da fazlasıyla beğendim Darklight1903 said: 166 evet natsu'yu yakisikli gostermek icin dedeyi biraz pasif birakmislar. bi' iki patlatsaydi bari. neys. hikayeden bazı notlar - bazı önemli güildlerin "en güçlü 10 üyesi" arasında yer alan Kageyama, Erigor, Yuka, Toby, Totomaru, Gajeel, Wally, Milliana, Cobra, Zancrow gibi adamları dövdü - Jellal, Laxus, Brain/Zero, Hades ile boss battle yaşıyor - Second Origin'i unlock oluyor - kendi güildinin masterı ten wizard saints'ten biri - Laxus, Erza, Gildarts gibi epey güçlü adamlarla birlikte aynı guildde - Phantom Lord'un S-Class mage'leri guilde girdi - eskiden ten wizard saints'te yer alan Jellal ile birlikte çalışıyor biraz deneyim, biraz intelligence, biraz da fire magic dışında farklı büyüler kastığı vakit (ilerde) 10 wizard saints arasına girebilecek bi karakter Natsu, ama şu anki haliyle bile birçok guilde tek atabilecek, çok guildin de masterını dövebilecek seviyede. öte yandan Sabretooth'ta ten wizard saints'ten bi adam bile yok, 7 yıl atlama öncesi kendilerini hikayede görmüşlüğümüz de yok. böyle bir guild'in ilk 7'si arasında yer almayan, ama "ilk 10'u arasında" olduğu söylenen (belki de 10. güçte guild elemanıdır) bir adam elbette Natsu için şu vakitte çıtır çerez gibi kalır, elinin tersiyle bir kenara atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar