Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

ya dün sabah kalktım hemen koştum pc başına indirmek için, 2004'TEN BERİ KULLANDIĞIM MODEM PATLAMIŞ! nasıl bir reyc açtım var ya. bugün koştum gittim yeni modem aldım, taktım, ayar yapıp direkt bunu indirmeye başladım lol

164

kagura direkt erza-tier'e giriş yaptı, hatta erza bile haklı olarak kaş-göz oynattı. onun kulede kapıştığı ronin kadını anımsattı, alakası olabilir aslında. mermaid heel'deki kedi kızı da düşününce makul geldi.

yalnız iaido grandmaster anlaşılan ehu, şak diye gitti oroçimaru summon. yukino'yu galiba defetti guildodan makarof'un kayıp evil kardeşi. kesin bizimkilere filan katılır şimdi. :p

bölümün geri kalanı da güzeldi, erza'nın o kızla buluşması filan. KUUURUUUUUU!!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Yukino yu mermaid heel a alırlar işte Kagura sen benimsin gel bari bizim guilde katıl filan der, o da katılır işte. Fairy Tail a katılmaz ama, Lucy yi daha da fazla ezmesinler:p

Ya da büyücülüğü bırakır, anahtarlarını da Lucy ye verir öyle bağlarlar.

Zaten sabertooth masterını ve sistemini gördüğümüz andan itibaren Sabertooth un dağılacağı gün gibi ortaya çıktı sanırım, kesin bi noktada EAAAH YETER LAN! diyip sktir çekicekler guildmaster a.
(Sonra dayak yiyicekler, sonra sonra gaza gelip birkaç tane yancı dövücekler, sonra master hepsini dövücek, sonra POWER OF FRIENDSHIP! diye bağırıp GUTS MODE açıcaklar, master ı da dövücekler sonra fairy tail a katılıcaklar işte, alternatifi yok sanırım bu senaryonun:p)

Sosyal ağlarda paylaş

ben de o ilk dediğin olur diyordum ama gelecek bölümü tanıttıkları kısımda FEARUN TEİRÜ dışında kimseyi göstermeyince o ihtimal azaldı bayağı gibi.

ikinci dediğin kuvvetle muhtemel ama, lucy highlander styla sêre madôşi resmen lol.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah mangada bu haftaya denk gelen bölümde çok iyi bir kısım varmış:
http://i16.mangareader.net/fairy-tail/280/fairy-tail-3244275.jpg
http://i16.mangareader.net/fairy-tail/280/fairy-tail-3244277.jpg
http://i15.mangareader.net/fairy-tail/280/fairy-tail-3244279.jpg
http://i19.mangareader.net/fairy-tail/280/fairy-tail-3244283.jpg
kagura 6/5 cool ahah (tu)

chart bütün gildolar için var bu arada, ben bunları koydum sadece bizimkileri, jura ve kagura'yı içeriyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Lucy nin intelligence 5 mi? Ne zaman memeler ile zeka dogru orantili olduki? Hani bide natsu kadar olmasin en salak karakter, usenmesem meme yaparim

Enemy lvl over 9000 appears

Summon cancer

Enemy with kickass melee abilities appears

Summon sagittarius

Enemy with even bigger boobs appears

Summon taurus
Sosyal ağlarda paylaş

ya bone afedersin ama bayağı anlamsız olmuş bu dediğin. her karakterin her savaşının "evet şimdi HEBELE NO CUTSU attı, şu şekilde çalışır!" şeklinde mi en ince detayıyla anlatılması lazım? kaldı ki güç bakımından eziyorsa neden efor sarfetsin? şu faerün teirü'nün en kötü taraflarından biri zaten bu en güçlü karakterlerin bile sırf çekişme olsun diye komik şekillerde zor durumda bırakılmaları ki erza'da, makarov'da görüyoruz devamlı örneğini.

ne kullandıysa söyledi adını, zaten sunuşundan belli ki ileride başka dövüşlerde işleyecek. ayrıca SEYBATUUSU'dan çıkan her tip tek nuke atıp milleti yokediyorken neden tutup kagura'ya "saçma bir karakter olmuş" diyorsun cidden anlam veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ya bone afedersin ama bayağı anlamsız olmuş bu dediğin. her karakterin her savaşının "evet şimdi HEBELE NO CUTSU attı, şu şekilde çalışır!" şeklinde mi en ince detayıyla anlatılması lazım?

naruto gibi her yapılan tekniği 10 sayfa anlatmasını beklemiyorum ki,
ama "üfledim öldü" tarzı karakterleri de çok saçma ve aptalca buluyorum.

fairy tail'de gördüğümüz çok güçlü bosslar bile belli bir efor sarfediyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne eforu, adam çıkıyor avcunu sıkıyor 1-shot oluyor geri gidiyor, dönüp şarkı söylüyor. bu mu efor? milyar tane adam var böyle seride.

yarım bölüm dövüş sürdü ayrıca, yok yerçekimi yok HİTEN MİTSURUGİ RYU, bir sürü çeşitli teknik kullandı kagura başroldeki çocuğun bile KARYUUU NO XXXXXXXXXX dışında birşey kullanmadığı seride. neden sende böyle bir izlenim bıraktı hala anlam veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

- "kimsenin bilmediği çok gizli efsanevi bir yaratığı çıkartıyorum, tek sözüyle dağları delebilir, üfürüğüyle fırtınalar yaratabilir..."
- "üfledim ve öldü."

mantıklı evet.

erzayı seviyoruz mesela ama sadece çok güçlü olduğu için değil, usanmadan yorulmadan olayların üstüne gidip dayanma gücünü sonuna kadar zorladığı için.
naruto da böyle bir karakter örneğin.

ama mesela marvel'daki house of m örneği gibi "osurdum dünya patladı" tarzı hiç bir mantığı olmayan güç gösterileri oluyor,
işte o tip saçma şeyleri sevmiyorum.

bu bölüm de öyle bir bölümdü.

fairy tail'in eski bölümlerine bir daha bak, tamam çok güçlü adamlar var, ama en azından bir efor sarfediyorlar, güçlerini odaklayıp saldırıyorlar.
bunda sadece oturarak koca bir yaratığı yokeden bir kadın görüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır erza'yı seviyoruz çünkü deli gibi güçlü, stili ve karakteri süper, "GÜCÜM YETMİYOR AMA OSURDUM MOETAKİTAZOOOO" karakteri ise natsu. naruto ile benzeştirmek yapılabilecek erza'ya yapılabilecek en büyük hakaretlerden biri, onun dengi ancak natsu olur.
said:
- "kimsenin bilmediği çok gizli efsanevi bir yaratığı çıkartıyorum, tek sözüyle dağları delebilir, üfürüğüyle fırtınalar yaratabilir..."
- "üfledim ve öldü."

güzide bir deyişimiz var halk arasında şunu anlatan:

"el elden üstündür"

"haydan gelen huya gider" de uyar gerçi. süper güç çıkardı birisi, öbürüsü de daha süper güç ile yendi. ha ayrıca yıllarca kenşin izledikten sonra "KILICINI ÇIKARMADAN NASIL KESTİ BİRED PİT SEN DE BUNA KANIYORSUN BENCE OLAMAZ ÖYLE BİŞİ" demen de çok garibime gidiyor sevgili bone. :)

ha bu seride daha önce görmediğimiz olay da değil ki geçen sayfada yazdım: erza'nın o kulede kapıştığı kız da ne kadar zırhı varsa cart curt kesiyordu resmen açıklama filan olmadan. o varken bunda çok bir anormallik yok.
Sosyal ağlarda paylaş

kenshin kenshin diyorsun da kenshinin tekniği vardı ya. narutonun tekniği var. natsunun bile belli bir tekniği var. hatta dragonball z'de bile adamların kullandığının bir tekniği var.

baya güçlü adamlar görüyoruz animelerde çizgi romanlarda felan da, koca ejderhayla karşılaşınca "düşündüm ve patladı" tribi çekmiyorlar.
ha çeken var, ama çekildiği zaman da saçma bulduğumu belirttim.

orda direk lvl 9000 disintegrate attı kadın.
erza gibi karakterler de bu kadar abartı olmuyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

e tamam burada da teknik var, söyledi zaten. blade of resentment, archenemy, style of the unsheathed sword. nasıl işlediğini anlatmadı diye tekniği hiçe saydın resmen. ki iki bölüm önce teknik filan söylemeden nuke atıp giden adam var, ona birşey dediğini hatırlamıyorum böyle heh.

erza da abartı, death star bloklayıp yggdrasil kesiyor. s-class dedin mi hepsi abartı zaten. gildarts'ı bile tekme tokat dövüştürdüler ama sırf ekşın olsun diye. yoksa gücü saçmasapan derecede olmadığından ötürü değil.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bekleyemiyorum artık ya, hafta geçse de yeni bölüm izlesem diye çıldırıyorum resmen.

bi de şimdi ben bi şey merak ettim, bu kagura çok güçlü ya, ya da ne bileyim diğer cellalu ile savaşan kel herif falan. böyle güçlü olanlardan biri ezkaza fairy tail'e geldi o zaman ne olacak? normal büyücü sınıfından mı olacaklar yoksa s sınıfı büyücü mü olacaklar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...