Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 isimleri öğrenemedim ama "aha bu falanca karakter" diye diye izliyorum yeni serileri lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 MEHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 evet önceki bölümlerden sonra öyle oldu tepkim. neyse önümüzdeki bölüme bakalım artık. elfman kısa çöpü çekti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Oh oh nefis bölümler başlıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 kostura kostura gitmesin diye araya es koymuslar sanirim. fena degildi yine o anlamda. yalniz hazir yavaslatmisken hikayeyi biraz daha acsaydi iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 spoo grayle luşinin olayını önce anlamadım, dedim noluyoz lan. Birden juvia çıkınca iyi güldüm. Motion sickness da iyiydi yaa. Demekki sen noobmuşsun muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ben o olayı ortalarda farkettim ve farkettiğim andan itibaren gülmeye başladım o sahne bitene kadar ahahah bayağı güzel yapmışlardı Juvianın hayallerini. Yalnız bütün dragon slayerlarda motion sickness var geyiği nereden çıktı? Wendy ve Gajeel de motion sickness yoktu diye hatırlıyorum, retcon mu çektiler? Yoksa önceden vardı da ben mi yanlış hatırlıyorum (veya sorunsuzca taşıtta yolculuk yaptıkları bölümler filler mıydı? - Filler olduğunu sanmıyorum çünkü mesela sınava gemiyle gidiyolardı Gajeel ve Wendy de hiçbirşey yoktu bir tek Natsu dağılıyodu ya...) Ama yine de; Don't swipe Natsu's character :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ms evet onceki bolumlerde gostermediler o tarz bi' sey. ama wendy cure atabiliyordu ona, belki kendine de atti falan diye lore kasabilirler. gajeel'i gormedik sanirim hic transportation'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yok baya bi transport vardı ya yeni çıkardılar onu en basidinden adaya gittiler tenrojuima christina vardı gemi gene blue pegasus'un orda vendy cobra falan hiç birine olmadı kendine toria atsa gösterirlerdi onuda ,phun olsun diye koymuşlarda olmamış gibi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 evet agir sacma olmus. zeref'e falan baglamasinlar da sonradan, agir lame olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 elfman vs bacchus biraz icimda kaldi. az daha fancy yapsalardi combat'i keske. bi' sonraki bolum bayagi et gorucez gibi fsdjklfjsdkflds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ana bacı karıştırmasalardı elfmanı yerden kazırlardı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 elfman turkmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 162 SORE DE OTOKOOOOOOOOOOO iyi ya, kafayı çalıştırdı elfuman. 150 bölüm beyin hasarlı muamelesi gördükten sonra iyi oldu bu. gelecek bölüm ne öyle lol, KUUUURUUUUUU (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Gelecek bölüm aboooo Juvia Samaaaaaaaa varsa bide offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 162 güzeldi Böyle karakterlerin aptal aptal teknik adı bağırıp rastgele kılıç tokuşturmak/ability spamlamak haricinde karakterlere özgün dövüş tekniği kullanarak yaptıkları dövüşleri çok seviyorum ya, bölüm sırf o kısımdan bile +3/10 filan alıyo benim için(gerçi çok fazla yoktu, çok detaylı değildi, bir noktadan sonra da gelişigüzel vurmaya başladı ama yine de ilk başlardaki hareketleri filan çok hoşuma gitti). --- Bundan sonrası preview spoiler --- Gelecek bölümün previewinde bile bayağı eğlendim, gerçeği bayağı güzel olucak heralde. Yalnız şu Mirajane vs. Jenny olayı random event mi, yoksa gerçek dövüş mü? Random evente benzemiyo sahada karşılaşıyolar auralar filan ışıldıyo, ama bikini filan işin içine girince random eventtir muhtemelen diyorum, eheh karıştı biraz. Gerçi ciddi dövüşlerde de bol bol nonsense komedi kullanabiliyolar, bunda da öyledir muhtemelen. Ama gerçekten dövüşüceklerse Ichiya nın takımındaki tavşan kostümlü bonus eleman Jenny miydi yani ahahahahahah (gerçi yok lan olamaz, ilk gün o spikerlik yapıyodu sanki...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 erzanin casual kiyafeti cok seksi ya <3 gerci erzaya her sey yakisiyor ehueeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 mutlu yıllarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 gray'in onundeki kimdir, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fanart oldugu için bilemedim mangada ortalardayım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 anladims. kokusu cikar yakinda o zaman fsdjkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fanart diyo neyin kokusu çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hikayede olan bi' karakterin fanart'i da olabilir, geri kalan diger karakterlerde oldugu gibi? cizenin kendi maskotu degildir herhalde baykus? fsdjlfkjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 yaşlı exceed o sanırım, baykuş değil. manga başlığında sorun neyin nesiymiş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 pencesi var abi pati yerine. mutasyon gecirmis o zaman bu exceed :D bi' de ova'lari izledim simdi, bakmamistim daha once. resmen ete doydum. saka gibi fjlk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar