Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

Ben o olayı ortalarda farkettim ve farkettiğim andan itibaren gülmeye başladım o sahne bitene kadar ahahah bayağı güzel yapmışlardı Juvianın hayallerini.

Yalnız bütün dragon slayerlarda motion sickness var geyiği nereden çıktı? Wendy ve Gajeel de motion sickness yoktu diye hatırlıyorum, retcon mu çektiler? Yoksa önceden vardı da ben mi yanlış hatırlıyorum
(veya sorunsuzca taşıtta yolculuk yaptıkları bölümler filler mıydı? - Filler olduğunu sanmıyorum çünkü mesela sınava gemiyle gidiyolardı Gajeel ve Wendy de hiçbirşey yoktu bir tek Natsu dağılıyodu ya...)

Ama yine de;
Don't swipe Natsu's character :'(

Sosyal ağlarda paylaş

162 güzeldi

Böyle karakterlerin aptal aptal teknik adı bağırıp rastgele kılıç tokuşturmak/ability spamlamak haricinde karakterlere özgün dövüş tekniği kullanarak yaptıkları dövüşleri çok seviyorum ya, bölüm sırf o kısımdan bile +3/10 filan alıyo benim için(gerçi çok fazla yoktu, çok detaylı değildi, bir noktadan sonra da gelişigüzel vurmaya başladı ama yine de ilk başlardaki hareketleri filan çok hoşuma gitti).

--- Bundan sonrası preview spoiler ---

Gelecek bölümün previewinde bile bayağı eğlendim, gerçeği bayağı güzel olucak heralde.
Yalnız şu Mirajane vs. Jenny olayı random event mi, yoksa gerçek dövüş mü? Random evente benzemiyo sahada karşılaşıyolar auralar filan ışıldıyo, ama bikini filan işin içine girince random eventtir muhtemelen diyorum, eheh karıştı biraz.
Gerçi ciddi dövüşlerde de bol bol nonsense komedi kullanabiliyolar, bunda da öyledir muhtemelen.

Ama gerçekten dövüşüceklerse Ichiya nın takımındaki tavşan kostümlü bonus eleman Jenny miydi yani ahahahahahah
(gerçi yok lan olamaz, ilk gün o spikerlik yapıyodu sanki...)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...