Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ahahahha gzlmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 142 En sonunda yetiştim seriye.Valla en başta van piis çakması diye çok yadırgamıştım ama gerçekten Harika bir manga. 142'ye gelince şu gerard olayı çok uzadı ya.Bir kere mist gun niye gerard tipinde ama gerard değil.Birde natsu fazla dayak yemeye başladı artık kim çıksa karşısına natsudan üstün oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bu manganın en sevmediğim yani ravedeki karakterlerin tıpatıp kullanılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ben öyle çok manga/anime takip eden birisi değilimdir. klasik haftalık naruto alışkanlığımı (malum artık alışkanlık oldu, eskisi gibi değil) tamamlarken, one manga'da diğerlerine bakayım dedim. fairy tail'i gördüm, hadi öylesine bakayım falan derken 9. bölüme geldim. hoşuma gitti valla. espriler güzel. lakin yorumlar korkuttu beni. "one piece mi okusam, fairy tail mi" diyordum ki kendi kendime.. zaten çok benzer olduğunu öğrendim bu topicte.. ne yapsam one piece mi okusam acaba? sonuçta one piece çok daha popüler, bir anlamda efsaneleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ben 110 'a kadar falan okudum assa yukarı yanlıs hatırlamıosam.Fena değil ama çizgiler falandaaynı, başka settingde one piece okuyorum gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 animesi ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 12 ekimde başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Aha animesi mi başlıo? bakalım ona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Sıkıntıdan başladım hiç sevmem online manga okumayı ama sardı bu gene bayağı. One Piece kadar kötü değil çizimleri ne kadar benzesede. Birde DnD nin mangaya en çok yaklaşabileceği de budur o yüzden pek seçici olmak da istemiyorum. Erza dışında pek bi karakterlerini sevmedim ama arka plan ve dünya şahane. Ama Erza oy oy oy. Sam görse ıslatır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 one piece tarzını sevmiyorum. fairy tail de ilgimi çekmedi. ama saske ve winry tuhaf olmuş. SenariouS said: saske benim için genç meriçler gibi bir kavram olmuştur. Saske benim için yazarın ana karakerden daha çok sevdiği imbalaştırdığı emo karakterdir. Saske benim için frp'de Dm kendi yönettiği siz lv 5 olmuşken kendileri tanrılaşmış olan karakterdir. Onu artık tipi ile yargılıyamıyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ur'un arcını yeni bitirdim. Of çok güzeldi Bi ara feci umutlandım "bu buz erirde Ur geri gelir" diye ama ı ıh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mangasını okudum sonuna kadar geldim bir bekleyiş daha başladı bakalım.One piece seviyorsanız bu seriyi kaçırmayın derim.Daha çok bişey göstermeselerde bence çok güzel bir dünyası olabilecek potansiyelde bir seri.Ucu çok açık eğer iyi değerlendirilirse çok güzel şeyler çıkar.Merakla bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Erzaaaaaa http://img2.gelbooru.com//images/364/c5b54bbe765139da494c735e507d5d3ecc058db7.jpg http://img2.gelbooru.com//images/178/9b8d7692472249701045ea5afffaaafca6b6a44c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6d5i0qouOLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Sesi bilerek cırtlatmışlar heralde.Lucynin sesi daha iyi olabilirmiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Lucy, Aya Hirano aka Haruhi, Konata etc. Berbat seçim =/ Erza, Sayaka Ohara aka Alicia, Beatrice, Selvaria etc <3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ilk bölüm çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Varmı indiren ilk bölümü ? Stream gerçi berbattı ss kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yukarda 2. resimdeki gibiyse söyleyin, yoksa uğraştırmayın beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bisey sorucam boyle cizgi dunyası ile pek alakam yok da, neden "tail"? fairy tale olması gerekmiyo mu? saygılar efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Birinci ciltin sonundaydı galiba anlatıyor neden tale tail oluyor. Okumuştumda pek dikkat etmemiştim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Şimdiz izledim birinci bölümü Çizim kalitesi en az naruto, bleach, one piece kadar kötü. Çamur gibi çizimler, gif animasyonlar daha ilk bölümden rezalet. Natsunun 3d cgi dehşet ama özellikle bir tv dizisi olduğu düşünülürse teh rie uymuş happy ye. Natsuda klasik hotblooded male ondada problem yok ama hirano aya batırmış lucy yi müzikler İ-NA-NIL-MAZ. Açılış kapanış fason da OST kaçmaz. O elektro destekli highlander müzikleri oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 op için bununla anlaşsalarmış: biraz ilerlesin bari, çizimlerin tarzı one piece kadar itici geliyor bana. ona da başlayamadım aynı sebeple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Natsunun sesi uygun ama Lucynin ve Happynin sesleri uymamış.Bölümden zevk almamı engelledi resmen alışmam gerekecek konuşmalarına çünkü karakterlere yakışan sesler değil.Yani bir Lucynin hayat kadını gibi ses tonu olmamalı ya da happy dişi değil zaten bu kadar feminen seslendirilmemeli.Neyse bi guilde varsınlar bakalım oraları iyi yansıtmaları lazım çünkü ilk bölümde insanları yakalaması gereken sahneleri bu yetersiz seslendirmeyle hiç ettiler.Gerçekten one piecein seslendirmeye kurban olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 lucy zaten hayat kadını yahu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar