Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

115

evet cidden 114 efsanesinden sonra bir bütün bölüm bluenote vs gildarts bekledim, fma'da ironblood alchemist'in 3,5sn'de ölmesi kadar büyük bir hayalkırıklığı oldu. :(

kara deliğe disintegrate attı sonra da asterix yumruğu lol

yalnız "ultear sen kimi yiyorsun" diyorum, grey neyse ki natsu'da olmayan bütün zekaya sahip. keşke o başrol olsaymış.

:/
Sosyal ağlarda paylaş

115

Bence bu bölüm de fena değildi. Evet Gildarts ve Freed&Bickslow dövüşleri kısa sürdü ama her dövüşe bi bölüm ayırsalar her arc 50 bölüm filan sürerdi, bir noktada kısmaları lazım.
Yine de shoryuken sahnesi güzeldi^^

Diğer yandan bölümün en güzel sahnesi Gray di. Juvia yı kurtarma sahnesi filan bayağı gazdı, bir de üstüne klişeleşmiş villain konuşmasının ortasında yumruğu gömmesiyle bayağı takdirimi kazandı. Bayağı gıcık oluyorum böyle dövüş başlamadan önce yarım saat muhabbet etmelerine. Natsu olsa "öyle olsa da dövücem seni, sonra masterını da dövücem, hepinizi dövücem, sonra bidaha dövücem, herp derp", "bana karşı hiç şansın yok ben lost magic biliyorum, daha önce tam gücümü kullanmamıştım, hede hödö" diye bi saat konuşucaklardı. Gray ağzını yamulttu direkt.

Ama önümüzdeki bölümü Gray vs. Ultear dövüşüne ayırırlarsa Gildartsa ayıp olur, o ayrı.

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

115

Bence bu bölüm de fena değildi. Evet Gildarts ve Freed&Bickslow dövüşleri kısa sürdü ama her dövüşe bi bölüm ayırsalar her arc 50 bölüm filan sürerdi, bir noktada kısmaları lazım.
Yine de shoryuken sahnesi güzeldi^^

Diğer yandan bölümün en güzel sahnesi Gray di. Juvia yı kurtarma sahnesi filan bayağı gazdı, bir de üstüne klişeleşmiş villain konuşmasının ortasında yumruğu gömmesiyle bayağı takdirimi kazandı. Bayağı gıcık oluyorum böyle dövüş başlamadan önce yarım saat muhabbet etmelerine. Natsu olsa "öyle olsa da dövücem seni, sonra masterını da dövücem, hepinizi dövücem, sonra bidaha dövücem, herp derp", "bana karşı hiç şansın yok ben lost magic biliyorum, daha önce tam gücümü kullanmamıştım, hede hödö" diye bi saat konuşucaklardı. Gray ağzını yamulttu direkt.

Ama önümüzdeki bölümü Gray vs. Ultear dövüşüne ayırırlarsa Gildartsa ayıp olur, o ayrı.

115

gray ve ultear'ın dövüşü daha uzun sürecek. ama buna değecektir. gildartz'ın işi kısa tutmasının nedeni, büyük ihtimalle bluenote'la geçmişlerinin olmamasıdır. ivan'la karşılaşsaydı, daha uzun sürerdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

şunu bilseydik o biryantinli elemanı döverlerken daha çok keyif alırdık, tüh.

ya of horibulsabs 1080p'ye 115'ten itibaren geçti, 114'te geçselerdi ya! kırançirol sorumluysa onlara da yuh. 114 1080p, ÇOTTO KOİ!

116

mangada ultear'ın hikayesi, bu kadar ayrıntılı işlenmemişti. ama animede komplo teorileri doğuyor. tartaros'un master'ı üst düzey birisi, hatta bir konsey üyesi çıkabilir. konsey'in fairy tail'in açığını yakalayıp, dağıtmak istemeleri, bu olasılığı arttırıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

dergul dediğini anlamadım. aslında bölümü de pek anlamadım.

natsu ultear hakkında "adada gördüğümüz yaşlı adamın kokusuna sahip" demesi şüpheli geldi. ul'un kızına "erkek ama crossdressing yapıyor" diyor. çocukken de mi crossdressing yapıyordu?
o adada gördükleri adamın hakikaten yaşlı birisi olduğunu düşünüyorum, öte yandan "lost magic"i ultear'ın lost magic'i ile bir alakası var mı, onu da merak ediyorum.
öte yandan bölümde gösterdikleri konsey başkanı zaten zero mudur o adam değil miydi? natsu pataklamıştı zero'yu. o yüzden sanmıyorum konseyin mevcut sisteminin fairy tail'e gıcıklığı o mevzuyla alakalı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiği ada Zeref in yaratıklarından birini Ul'un buz büyüsünden çıkarmaya çalıştıkları bölümlerdeki ada. Oradaki maskeli yaşlı adam Ultear dı, zaten arc sonlarında göstermişti sanırım(ya da daha sonra, emin değilim). Crossdressingle alakası yok, büyüyle dönüşmüştü zaten, Natsu anlamadığı için öyle diyor. Ul'un kızını tanımadığı için çocukluğunu filan nereden bilsin, ilk defa o adada gördü kendisini, orada da erkek kılığındaydı işte.

Oracion Seis in masterı Zero konsey başkanı değildi, şu son bölümde gördüğümüz de konsey değil zaten, magical development bişeysi. Ayrı kurumlar
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Oracion Seis in masterı Zero konsey başkanı değildi, şu son bölümde gördüğümüz de konsey değil zaten, magical development bişeysi. Ayrı kurumlar

ben zaten konsey başkanı olduğunu söylemedim. tartaros'sun master'ının konsey üyesi olabileceğini ima ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

117

Yine çok iyiydi. Action çok azdı ama olan kısımları güzeldi.
-her ne kadar pek işe yaramasa da- topluca saldırdıkları kısımları filan bayağı beğendim.

Yalnız keşke OPde spoilerı dayamasalardı. Laxus sahneye daldığı zaman OHAAA LAXUS REYİS GELDİ diye gaza gelseydim, kafayı gömdüğü zaman daha bi gaza gelseydim... Laxusun günü kurtarmaya geleceğini bile bile izleyince hiç anlamı kalmadı.

Sosyal ağlarda paylaş

op'ta şu kadar spoiler veren başka da hayatımda yapım görmedim. bunlar kitap bassa gollum'un parmaklı yüzükle lava düşüşünü kapak yaparlar.

geçen bölümki kombine saldırı kısmı çok iyiydi, bu sefer de hadi bu görmediğimiz karakterin aksiyonunu görecez derken hadiiiiiiiii gene

NATSU

bu shounen'lerin baş kahramanları neden bu kadar facia ya, neden bir sidekick'in onda biri kadar bile olamıyorlar, neden illa onların dövmesi lazım her son bossu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...