Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://images3.wikia.nocookie.net/fairytail/images/a/af/Happy_and_Charle_Edolas_clothes.jpg şu ikiliyi seyretmek durduk yerde neşelendiriyor, happy'nin bitmez tükenmez deli cesaretine de hayranım. :p ova da SERVİSUUU olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bu arada mangayı takip edenlere soruyorum şu zamana kadar hiç filler olan arc var mıydı? mangayı takip etmediim için direkt başladığından beri izliom ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 animede birkaç filler var da, mangasında hiç filler olmadı. hep arc arc gitti hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ha! bu haftaki animeyi çok güzel hazırlamışlar. duygu-komedi karışık vermelerini seviyorum bu dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 benim izlerken ciddigözlerim doldu sonra kendimi tokatladım bu ne lan kedilere ağlicam nerdeyse die -mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 NEKO JANAİ, EKŞİİİDO DA!!! AYE!!! http://images.wikia.com/fairytail/images/d/d4/Little_Happy.jpg ay canım benim! bi bu bi erza için seyrediyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Cuce said: benim izlerken ciddigözlerim doldu sonra kendimi tokatladım bu ne lan kedilere ağlicam nerdeyse die -mortis lol aynısı bana da olcaktı neyse bölüm bitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu ara izlediğim animelerin hepsinde bi manly tears olayı oldu nedense ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hah gelecek bölüm (tu) bir erza'dan daha iyi ne var? İKİ ERZA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kaç bölüm bu animedizi, 62. bölümünü bitirdim (paket olarak indirmiştim ve bitti) tekrar paket olarak indirmeyi düşünüyorum da. merak ettim 80lerde falansa uğraşmayayım online olarak takip edeyim diye aklımdan geciriyorum. bi de bu ne yav her taşın altından jellal cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 neden öyle olduğu anlaşılmak üzere. :p 85 çıktı en son işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Sam said: hah gelecek bölüm (tu) bir erza'dan daha iyi ne var? İKİ ERZA! hahahah hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 erza çok güzel hatun, karakter bakımından da öyle. lucy ve juvia'ya ısınamadım. lucy'nin son bölümlerdeki kıyafeti de çok tuhaf. lucy'nin seslendiricisi güzelmiş ama... bu arada 26. bölümden bi sahne, erza için: http://i.imgur.com/Gx9BO.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bu haftaki bölüm epicti. daha da epiği gelicek gelecek hafta demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi cübia seviyorum ben ya. gıurey-sama diyip gezmesi adorable ne bileyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 cübia baştan iyiydi de yazar öyle bıraktı, zerre dokunmadı karaktere. İMBA POWAAHHH dedi, sonra herkese yenilttirdi. fairy tail'in maalesef formülü bu, natsu salağı değilsen illa yeniliyorsun birilerine natsu'nun ne kadar güçlü olduğu görünsün diye. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Öyle deme ya, Natsu da dayak yiyo bayağı. con fazla olduğundan son dövüşe kalkabilen bi tek o kalıyo, dolayısıyla sonda hep Natsu dövüyo ama bence onun haricinde öyle sinir bozucu derecede overpowerlık durumları yok karakterlerin. Hele Naruto, Bleach gibi shounenleri(veya DBZ:P) göz önüne alırsak gayet dengeli karakterler, karakterlerin güçleri arasında öyle uçurumlar yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 overpower dersen dragonball... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 92 süperdi. Erza vs. Erza catfight, diğer Erza nın da duygusallaşması, dövüşler, Fairy Tail in savaşa dalması filan bütün bölüm süperdi. Bölüm boyunca soundtrackteki en gaz parçaları ard arda çalmaları da aşırı gazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 92 evet çok güzeldi. epic erza is epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bu arc eğlenceli başladı, umarım böyle eder diyeceğim ama etmeyecek belli ki o tip çıktığında heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oo gelecek bölüm oldukça güzel olacak. natsu gogo. bu arada sanki lucy halen çok etkisiz karakter gibi geliyor bana. bir sürü anahtarı var ama hala efektif bişi yaptığını göremedim. gerçi natsu da dragon's roar spamlamaktan öte bişi yapmıyor, gelişsin biraz karakterlerin güçleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 lucy tam bir komik rölyef muamelesi görüyor mangaka'dan, gemini dururken gidip aquarius summon'ın başka açıklaması olmaz. natsu çok dümdüz karakter, bariz en kötü başrol şu popüler shonenlerdeki. naruto aynştayn gibi kalıyor yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ben hala ilk bölümlerdeki altın alev büyüsünü kullanmasını bekliyorum. kendisi yapabiliyor ama nedense yaptırmıyorlar. retcon çektiler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Homo overwhelming akira ishida da tesrif etti asdfasdf Izleme nedenimin %75i erza dersem yalan soylemis olmam :p daha az celal daha cok erza lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar