Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://www.animenewsnetwork.com/images/encyc/A6872-11.jpg Uzun zamandır anime olmasını beklediğim fairy tail sonunda anime oluyor.A-1 Pictures ve Satelight stüdyolarının hazırlayacağı animenin sonbahar sezonunda yayınlanması planlanıyor.Weekly Shonen Magazinenin bu çarşamba duyurması bekleniyor. Hem manganın hem de animenin başlığı olur diye açıyorum. http://media.onemanga.com/mangas/00000022/000110632/04-05.jpg http://media.onemanga.com/mangas/00000022/000189532/01.jpg manganın Plot Summarysi: Lucy is a 16-year-old girl, who wants to be a full-fledged mage. One day when visiting Harujion Town, she meets Natsu, a young man who gets sick easily by any type of transportation. But Natsu isnt just any ordinary kid, he's a member of one of the world's most infamous mage guilds: Fairy Tail. Lucy is a 17-year-old girl, who wants to join a mage guild to become a full-fledged mage. One day, Natsu, a young man who is looking for the salamander and his talking cat Happy meets Lucy and help her get out of a sticky situation. That’s when she find out that Natsu not only is a mage, but is also a member of one of the world’s most infamous mage guilds…Fairy Tail. Haberin kaynağı: http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-06-26/fairy-tail-manga-gets-anime-adaptation-green-lit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 terazine tıkladım sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 one piece e benziyor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 herhalde van piis mangakasından? bu çizimlerin başkasında olabileceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Yok oda değil.Mashima Hiro mangakası. Monster Hunter Orage ,Rave gibi diğer mangaları da var. Çizimler one piece benziyor.Zaten beraber çalışmışlar zamanında.Natsu karakteri ile luffynin karakteri birebir aynı.Fazlaca esinlenmiş gerçekten. Ama arka plan gerçekten çok zengin ve bir karaktere sınırlı kalmıyor.Gerçekten güzel bir mangadır. Oda ve hiro da çizim stillerini dragonballun mangakası akira toriyamadan esinlenmişler. Eiichiro Oda and Hiro Mashima are both members of a generation who grew up obsessed with Akira Toriyama hence the similarities in their works Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Çizimler resmen One Piece kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://img411.imageshack.us/img411/4472/5751fff3.jpg Anime açıklamasının resmini bulamamıştım şimdi buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Çok erken başlıyor bence. Bir sürü filler dolar bu. Hemen yakalar mangayı. Filler istemiyük. Onun yerine 200 chapter sonra başlasın. BOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Tip biraz daha değişik olsaymış iyimişde, karakteri luffy gibiyse izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Theghosthand said: http://img411.imageshack.us/img411/4472/5751fff3.jpg [Top-right: CELEBRATING / Three years of serialisation!!] [Mid-right: CELEBRATING / Winning the 33rd Kodansha Manga Award, Shonen Category!!] [Bottom: CELEBRATING / This Autumn / TV ANIME ON THE WAY!!] [Bubble: Production: A-1 Pictures / Satelight] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Sasuke,winry,luffy,ahmey ve felli kombinasyonu yapmışlar lan ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Regalya said: Sasuke,winry,luffy,ahmey ve felli kombinasyonu yapmışlar lan ::o saske yok orda... cidden bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Sağ yanda yeşil elbiseli... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 oha saskeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bunneh said: Sağ yanda yeşil elbiseli... :/ saske ile alakası yok karakterin. Tam tersine süper eğlenceli bir karakter o ahaahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Aradığınız sasukeye şu anda ulaşılamamktadır.Lütfen tekrar denemeyiniz. Fairy Tail guildinde öyle adamı barındırmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Görünüşten bahsediyordum ama ben. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 saske benim için genç meriçler gibi bir kavram olmuştur. Saske benim için yazarın ana karakerden daha çok sevdiği imbalaştırdığı emo karakterdir. Saske benim için frp'de Dm kendi yönettiği siz lv 5 olmuşken kendileri tanrılaşmış olan karakterdir. Onu artık tipi ile yargılıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 O da doğru aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bugun okumaya başladım 5'e geldim.Şimdi seri güzel olmasına güzel ama inanılmaz one piece çakması.Yani ana karekterin gülüşü bile luffy ya.Hatta bilgdiğin one piece'in dava açması felan gerekir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Çok benziyor hatta kopyası gibi karakter olarak ona diyecek bişey yok. Karakterlerin One piece'e benzemesi benim için kötü değil paralel evren gibi düşünüyorum.Sonuçta hikaye çok farklı ve one pieceden daha hızlı ilerliyor.Ortada pirate king gibi arcmage olacam diye bi dertleri yok.Animesi izlenir ve baya eğlendirir bence. Ortam güzel. Mage olsam öyle bir guilde girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Aynen katılıyorum Ayrıca manga çoook eğlenceli bir seri Elzanın hastasıyız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oooooo.Hiç bilmiyordum böyle bir mangayı.Ama Hiro ve Oda beraber çalışmışlarsa zamanında espriler filan da benzeridir.Karakterler de çok detaylı ve komiktir.Zaten resimleri gördüm dedim herhalde One piece'le dalga geçen bi anime olsa gerek ama işte...Natsu da One piece'de ki Koby'ye benziyor büyümüş haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Remus said: one piece e benziyor gibi :) hay ağzını öpeyim :D güzeldir o sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 One Tale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar