ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Merhaba arkadaşlar karakterimi PTR ' ye kopyalamıştım ve bankamda unuttuğum Egg de kopyalanmış.. Ptr de açtığımda içinden Proto Drake çıktı ve bende sevindim sonuçta karakter kopya bundan proto çıktıysa normal realmimdede drake çıkar diye bir ümitle main chara girdim.. Ama açtığımda içinden salak bir pet çıktı. Nasıl bir şans ve olay şaşırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Kısmet değilmiş bitane daha alirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Böylece blizz.in roll sistemini çözmüş olduk yalnız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 demek ki sağ click yaptığımızda çalışıyor mekanizma, drop anında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://www.darklegacycomics.com/183.html Ayni burdaki olay olmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 BloodBane said: http://www.darklegacycomics.com/183.html Ayni burdaki olay olmus :P Aynısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yalnız %2 lik şansını da PTR'de harcamış bulunuyorsun. çok acı bu. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Şu ana kadar 3 kere düştüğünü söylesem sanırım linç edersiniz beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 pekaziz said: Şu ana kadar 3 kere düştüğünü söylesem sanırım linç edersiniz beni :P Şu postu okuduktan sonra konu kapansın lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Eheh şu dailyden çıkan ayıyıda bilmiyordum q yaptım bi açtım AYI! Hala kasıpda düşüremeyen arkadaşlarım var lawl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 küçük ayı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 egg olayinin ilk gununden beri her hafta deniyorum hala dusmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 devam aga, azimli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 pekaziz said: Şu ana kadar 3 kere düştüğünü söylesem sanırım linç edersiniz beni :P moral bozma aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bence test realmde düşürmesi normal realmindeki şansını etkilemez ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Dragonmax said: bence test realmde düşürmesi normal realmindeki şansını etkilemez ya.. ya işte sonuçta kopyalıyorsun karakterini neyse banka item aynısını kopyalıyor.. Kopyanın içinden drake çıktı dedim bende nede olsa main chardaki yumurtanın kopyası.. Sonuçta mantık olarak aynı olay gerçekleşir diye düşündüm.. Ama Hezimeti Gördüm.. Zaten bu olaydan sonra psikolojim bozuldu. Gidip marketten 5-6 tane kinder süpriz yumurta aldım. İşin sinir yani 2 tanesinden aynı oyuncak çıktı.. Yapıp oynarım artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Seninle ilgili tüm düşüncelerim değişti son 2 satırda yalnız asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 deadwoll said: Seninle ilgili tüm düşüncelerim değişti son 2 satırda yalnız asdasf. Varsın değişsin :) Beni seven böyle sevsin Çuf çuf çuf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokosh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Aylardır deniyorum ama çıkmadı :( azimliyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kermit said: küçük ayı mı ? Polar bear işte hepsi aynı boyuta getirilmişti yannış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ozii_x said: Merhaba arkadaşlar karakterimi PTR ' ye kopyalamıştım ve bankamda unuttuğum Egg de kopyalanmış.. Ptr de açtığımda içinden Proto Drake çıktı ve bende sevindim sonuçta karakter kopya bundan proto çıktıysa normal realmimdede drake çıkar diye bir ümitle main chara girdim.. Ama açtığımda içinden salak bir pet çıktı. Nasıl bir şans ve olay şaşırdım.. aynısı bana oldu 3.1 ptrsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ad3m said: Eheh şu dailyden çıkan ayıyıda bilmiyordum q yaptım bi açtım AYI! Hala kasıpda düşüremeyen arkadaşlarım var lawl =) Hangi daily? Edik. Ok Stormpeaks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ozii_x said: Dragonmax said: bence test realmde düşürmesi normal realmindeki şansını etkilemez ya.. ya işte sonuçta kopyalıyorsun karakterini neyse banka item aynısını kopyalıyor.. Kopyanın içinden drake çıktı dedim bende nede olsa main chardaki yumurtanın kopyası.. Sonuçta mantık olarak aynı olay gerçekleşir diye düşündüm.. Ama Hezimeti Gördüm.. Zaten bu olaydan sonra psikolojim bozuldu. Gidip marketten 5-6 tane kinder süpriz yumurta aldım. İşin sinir yani 2 tanesinden aynı oyuncak çıktı.. Yapıp oynarım artık..haha süpersin.. ama şunu sölim. bence test serverda özel itemların drop ratei daha fazladır. yani insanları oraya çekicek bişiler lazım dimi. artı orda uniq şeylerin düşmesi daha mantıklı. en azından görüp test etmek vs durumları daha rahat olur.. kinder dedin canım çekti hey allam şimdi mi sölenir bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bizim arkadaşın main olan mageine 2. yumurtada altı olan paladine ilk yumurtada çıktı proto drake.. artık kaç kere aldım bilmiyorum bana her hafta kafası çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar