Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars ile ilgili bir soru...

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

fir3blad3 said:

clonewars var birde baya bi evel çekilen çizgi filmleri vardı. grevious un neden öksürdüğü windu ya neden mace denildiği falan anlıyordun.

aynen 2 seri clonewars var. ilki baya bi eski, anime tarzında. oldukça güzel. diğeride geçen yıl başlayan 22 bölümlük animasyon tarzında olan. o da fena değil. ilki daha güzel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

456 yı izle

sonra

1'i izle kotor1 i oyna sonra battlefront1 i oyna
2'yi izle kotor2yi oyna sonra battlefront2yi oyna (alakaları yok ama olsun çaktırma)
sonra clone wars filmlerini izle, sonra çizgi dizisi serisini izle dizinin sonunda palpatine kaçırılıyor ordan episode 3 başlıyor

3'ü izle sonra force unleashed oyna

(tu) olay budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Selamlar. Ben mağaradan yeni çıktım star wars serisini izlemeye karar verdim. bildiğim kadarıyla 4. film ilk çekilen film. 4-5-6 1-2-3 diye gidiyor çekim sırası galiba. sorum şu ki, 1-2-3-4-5-6 şeklinde mi izlemek lazım, 4-5-6-1-2-3 şeklinde mi izlemek lazım?

Ben daha geniş kapsamlı bir cevap vereyim, izleme sıran şöyle olacak.

1 : Episode I - The Phantom Menace ( 1999 )

2 : Episode II - Attack of the Clones ( 2002 )

3 : Klon Savaşları ( 2008 ) --- Bu normalde Trilogy'e dahil değildir, fakat gene de aradaki olaylar hakkında biraz fikir sahibi olman için iyi bir seçim olur. Kitaplarını okumak istersen başka tabi. Animasyon bu arada.

4 : Episode III - Revenge of the Sith ( 2005 )

5 : Episode IV - A New Hope ( 1977 )

6 : Episode V - Empire Strikes Back ( 1980 )

7 : Episode VI - Return of the Jedi ( 1983 )

Verdiğim bu sıralama Star Wars kronolojisine uygun olan sıralamadır. Birçok kişi yapım sıralamasına göre vermiş, o şekilde izlersen hiçbir şey anlamayacaksındır. Anlasan da her şey birbirine girer, Obi-Wan kim Ben kim, Luke kimin oğlu, Leia nereden çıktı tarzı sorular sorarsın kendine kendine sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein said:

ABI HÖDÜK MÜSÜNÜZ?
film çıkma sırasıyla film mi izlenirmiş?
çok sinirlendim ya topic'in yarısı hödük!
kronolojik mantığa göre gidiceksin işte

1-2-clone wars-3-4-5-6

bu kadar basit
HÖDÜK MÜSÜNÜZ LAAAN!

ne diyosun sen ya?

neyse sinir yok.

said:
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Sosyal ağlarda paylaş

merak ettim tabide clone wars kaçmıyo ya izlerik onuda sakin ol padawan sdf

ayrıca evet iyiki böyle izlemişim çünkü öteki türlü izleseydim, "ula acaba darth vader niye öle maske takıyo suratı niye öle, kötü yola niye saptı, sidious aslında kim" gibi soruları kendime soramayacaktım haliyle 3'ü izleyince "aaaaa demek böleymiş" diyip şaşırmayacaktım. eğer film beni şaşırtmasaydı filmsel bi değeri olmayacaktı ve star wars'tan nefret edicektim. beni karanlık tarafa çekmeye çalıştığının farkındayım jahrein fakat ben senin bildiğin jedilardan değilim terbiyesiz. çek o pis ellerini üzerimden!!! GURADS GARDS GARUDSS GUARDS GUARDS

evrenler karıştı jdfhdf
Sosyal ağlarda paylaş

Hödüklükle suçlansam da bence çıkma sırasına göre izlemek lazım. Eğer öbür türlü olsaydı 1986'da 1. film çıkar, şapşal Darth'ın gençlik triplerini izlerdik. Çıkma sırasında bir şey var ki adamlar bu şekilde çıkardı. Ha ilk 3 film çok ses getirdi, devamını yazmak gerekiyordu, altın yumurtlayan tavuk için daha çok ilgi rating gerekliydi, başa döndüler eywallah. Ama bence konunun oturması ve mantığında ilerlemesi için, çıkış sırasına göre izlemek lazım. İsteyen 1 2 clone wars 3 4 5 6 dıye de ızleyebılır ama bence böle. Ha böyle düşündüğüm için hödük denilecekse denilebilir, her şey size doğru geldiği gibi herkese doğru gelmeyebilir. Bence de mesela Tom Hanks hiç bir zaman savaş filmlerinde oynamamalı, onu savaş filmlerinde oynatan yapımcıların tamamı hödüktür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...