Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sağlıklı büyüsün mutlu yaşasın tebrikler BlackRose =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 tebrikler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Tebrikler, darısı benim başıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 geç gördüm kusura bakma, tebrikler =) çok şekermiş ya bi ısır yerimize! umarım sağlıklı mutlu mu mutlu hayat sürer =) öptüm burnundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hoşgeldin nida :) analı babalı büyü , güzel güzel yaşa :) blackrose da BABAPati oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 alleeee, analı babalı buyutun efendim, bebeğedee bol bol opucukler topiğin adinı okuyunca, yine birisi ayzdığı kızı patiye getirmiş herhalde dedim, sonra dank etti acaba kimin cocuğu oldu diye bir heycan girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Cuce said: alleeee, analı babalı buyutun efendim, bebeğedee bol bol opucukler topiğin adinı okuyunca, yine birisi ayzdığı kızı patiye getirmiş herhalde dedim, sonra dank etti acaba kimin cocuğu oldu diye bir heycan girdim. ehehe aynı şekilde tepki verdim topiği görünce. Allah analı babalı büyütsün. Çok şirinmiş diyemicem çünkü oldum olası böyle ilk zamanlarda buruş buruş olurlar ya sevmem ben onu ama biraz zaman geçince o gözler derin derin sana bakınca...ah işte tapıyorum o zaman çocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 tebrikler hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 çok geç gördüm ya.. süpermiş.. ailecek mutluluklar dilerim size Blackrose =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ne güzel bir mutluluk.Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Tebrik ederim ya ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ooo çilekrose çok tebrik ederim. :) Analı babalı, uzun, mutlu bir ömrü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sağlıklı ve mutlu olması dileğiyle tebrikler blackrose :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Çok tebrik ederim , sağlıklı mutlu ömürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 BlackRose said: Budur...Nazar boncuğu için teşekkürler, daha güzelini bulamazdım :) ss or it didn't happened diyecektim ki varmış :P allah analı babalı büyümeyi kısmet etsin mutluşuklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 adam seveceği kadın bulmuş evlenmiş yetmemiş bir de çocuğu olmuş yahu :) kıskandık:P hayatta yeni bir levele başlamış bulunmaktasın, bize deneyimlerini hislerini aktarmaya devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Allah analı babalı büyütsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 çok başarılı bir şeymiş. Hayatında (ve senin babalık hayatında) mutluluklar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! buraya bakmayınca neler kaçırıyormuşum meğer. tebrikler black! inşallah sizlere hayırlı bir evlat olur, sağlıklı ve mutlu bir hayat sürer. Allah da sizi onun başından eksik etmesin, mutluluğunuz daim olsun. :) neşelendim şimdi gecenin bir vakti, hey gidi hey. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yahu kacirmisim ben de ustad cok cok tebrik ediyorum tombis tombis gorunuyor, kac kg dogdu? bi de gecmis epey zaman ben uyanana kadar, yeni resim yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 vay be tebrikler, demirci baba olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Allah analı babalı büyütsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Sağolun yeni gören arkadaşlar :D Nefr 3200 gr'dı 10 gün sonra 3600 oldu şimdi ne durumda bilmiyorum, pazartesi aşısı var o zaman öğrenicez artık yeni fotoları var da zaman olmadı koymaya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 tebrik ederiz.Allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar