Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem yılmaz (kamera arkası)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Filaş filaş filaşşş!!!

Ünlü komedyen cem yılmazın kamera arkasındaki şoook görüntüleri.

Çok komedi ya izleyin bol bol küfür içeriyor
(adamların bi sitesi var girmek 15dkmı aldı)
bide gurur duyulucak gibi yazmışlar
bol küfürlü kamera arakası
oğğhss bol bol...

hadi izleyin doritosun kamera arkası
Bol bol küfürlü kamera arkası(2.16mb)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?

[Bu mesaj blackchaos tarafından 03 Haziran 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben halen indirivermiş değilim =)
yarım geldi dosya yarısını izledim
tamamını çekiordum
şimdi kaldı bööle
acep kapasam tekrar indirsem devam edermi? sanırım etmiyor dimi explorer üzerinden indirirkene[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

iide orası açılmıyor
siteyede baktım link mink bulamadım[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

keşke önce indirip haber verseydim..
yarısını indirdik izledik
yarısını indirmek için kırk takla atıyoz

yüklendiniz servera tabi ühühüh :=([signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

malzemeler
haşhaş
domates
at ...
kaşşak ??? =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

indiremeyenler için upload ettim. okulun serverı olduğu için ve adminler çok meraklı oldukları için zipledim, şifreledim.

mail.baskent.edu.tr/~19914197/doritos.zip

link vermiyorum, çünkü aynı meraklı adminler "aaa burdan gelmişler bakalım ne varmış orda" diye buraya da bakabilirler.

yeni browser açıp oraya yazarsanız sevinirim.

zip şifresi: paticik[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...