Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bir insana parlak elbise bu kadar mı yakışır yahu.Adama çok yazık oldu.Yaptığı işi şahane yapıyordu.Üzüldüm çok.
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Akhlaur said: Bir insana parlak elbise bu kadar mı yakışır yahu.Adama çok yazık oldu.Yaptığı işi şahane yapıyordu.Üzüldüm çok. harbi ya, 18. yy. ingiliz generali gibi geziyodu ortalıkta rahmetli..
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Buraya da yazayım bari.Efsaneydi ve efsane olarak kalacak.Smooth Criminal parçası benim gözümde hem en iyi şarkısı hemde şu ana kadar yapılmış bütün parçaların çok daha üzerinde bir şarkıydı ve öyle kalacak sanırım.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 klibin güzelliğine bak. kimler yok ki ?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 konudışı bölümündeki konuya yazdığım metnin ynısıdır (hunharca c/p lenmiştir) daha geçen akşam cine5 de moonwealker filmi oynadı.. filmden sorna sevdiceğim döndü bana ve "hayatta herhalde şu adamın konserine gidemediğim için üzülüyorum" dedi ertesi gün de bunu konuştuk michael aşşağıya michael yukarıya.. dün gece oyundayken haberini aldım ama hiç bir şey kesin değildi kalp krizi geçirdi dediler bir umut "ölmemiştir lan yırtmıştır yoğun bakımdadır." dedim hep gel gör ki bugün gerçeği biliyoruz.. ama umudumu kaybetmedim; bildiğiniz gibi '94 yılında mj elvisin kızıyla evlilik yşadı ve günümüzde bir çok insan elvisin ölmediğine gözlerden uzak bir yeede yaşadığına inanıyorlar.. ben de mickahlein kayınpederinden zamanında bazı taktikler almış olabileceğini ve bugün o taktikleri kulanyor olduğunu aslında ölmediğini sadece gözlerden uzak bir yerde yaşlanmak üzere hayatına devam edeceğine inanıyorum.. sonuçta dış görüntüsü konusnda bu kadar takıntılı biri insaların yaşlılığını görmemesi için böyle bir çareye başvurmuş olaiblir en nihayetidne.. döneminde elvis nasıl bir idol idiyse de michael jackson da kendi döneminin pop idolüydü.. ve bugün biz idolsüz kaldık. adam yarattığı akımla komple bi ekol haline gelmişti öyle ki günümüz dans yarışmalarında moonwalking yapmak ya da şarkı yarışmalarında mj narası atmak sıkça görülen hareketlerdir. çocukluğunu yalşayamamış bu adam andropoza girdikten sorna yaşayamadığı çocujkluğunu geri alabilmek için evini lunaparka çevirdi ve etrafında sürekli çocuklar olduğu için ve onlara çok yakın olduğu için belki de paranoyak amerikalıların hışmına uğradı halbuki travmatik bir sndromdan ibaret bir şeydi michaelin yaşadığı sadece kaybettiği çocukluğunu geri kazanmak istiyordu. dünyanın önde gelen idolelridnen biriydi, yaşarken de efsaneydi ben çocuklarıma onun albümelrini dinleteceğim hatta gün gelirde çocuğum kalkıp moonwalking yaparsa ilk kelimesdiniduymuş kadar mutlu olacağım herhalde sen ölmedin michale.. biliyorum kayın pederinin izinden gittin.. çakaaaal üzme bizi hadi.
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 arcane said: Çocukluğum Michael Jackson'ın müziğiyle geçti. Üzüldüm. RIP Penthesilea said: cok uzuldum ya, bildigin bi cag kapandi abi. dusunsenize yeni nesil michael jackson'i bilmicek. yani asla bizim bildigimiz gibi bilmeyeceklerdi zaten de, nebliyim abi oldu adam ya. michael jackson lan, nasil olur. Katılmamak elde değil. :(
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gelmez onun gibi bir tane daha. mükemmel insanlar hızlı yaşar ve erken göç ederler.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kimse koymamış, ama bu kadar coskulu klipte yoktur dunyada http://www.youtube.com/watch?v=latLyAI_mbU&feature=related
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bu adamın şarkılarını abartısız ninni gibi uyurken dinlerdim küçücükken. :/
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 konmamış sanırım göremedim, bu da herhalde smooth criminal'den sonra en çok hoşuma giden klibiydi. medyanın hayatını nasıl sirke çevirdiğini de bu kadar güzel anlatabilir: cidden yok böyle klipler hala bugün.
PZero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sabah işe giderken her zamanki gibi taktım kulaklığı radyo radyo gezemye başladım hangi radyoyu açsam mj çalıyo allah allah dedim noluyo fln derken dj tekine denk geldim oda kötü haberi verdi . kaynar sular döküldü bi anda kafamdan... mübarek günde öldü allahın sevgili kuluymuş . mekanı cennet olsun :(
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Michael frozen for 50 years lan??
NoS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Adam bir efsaneydi gerçekten bir efsane hani bir daha justin miş şuymuş buymuş asla bunun gibisi gelmedi müzik tarihine yön veren ender insanlardan biriydi Ha adam hakkında hala dalga geçebilirsiniz tamam sizin umurunuz olmaz sevmezsiniz kalkıp sizin sevdiğiniz bi adam ölse benim umurum olmaz ama kalkıp konuya girip mesaj olarak da adam şöyle tacizci böyle sapık diye yazmak ya madalya kazanmak içindir ki söyleyeyim madalya takınca siteye girdiğinde partiler balonlar flamalar asmıyorlar yada sadece gereksiz bir şekilde üzülen insanların yanında onları sinir etmeye çalışmaktır. Bu adam uçlarda yaşamış bi adam asla onun en sevilen zamanına gelemedim ama en rock yeah diye geberen adam bile bu adamın adı geçtiği zaman bi saygı duyar bi eyvallah der adam anlatılmaz bi adam ya diyorum ya müzik tarihini hatta dünya tarihini değiştirdi kalkıp siz bu adama tacizci sapık diyecekseniz gidin boş bi odaya orada konuşun kendi kendinize çünkü komik oluyor. O koyulan 95 deki video zaten adamı çok kral özetliyor ama tabii jackodan daha çok sevdiğim adam olarakdan slash ında orada uzatması michael ın ne yapıyor bu gibi bakması görevlinin de çıkaramaması da ayrı bi komiktir gözümde
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Daha küresel duyarlılık geyiği trend olmadan en az 10 yıl önce MJ'in yapmak zorunda hissettiği şarkı ve klibi Adamın çevreciliği bile özenti değildi. Ya diğer insanlar?
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mr_Hand said: bu adamın şarkılarını abartısız ninni gibi uyurken dinlerdim küçücükken. :/ +1, Who is it? şarkısına gelince genelde uyukluyodum. Şimdi bile her dinlediğimde o uyukladığım anlar geliyo gözümün önüne :(
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 son turnesine mi ne cikiyormus, comeback konserleri. bi de duyduguma göre justin timberlake michael jacksonin londradaki konserine cikicakmis, michael jacksoni anmak adina onun sarkilarini söyleyecekmis falan filan.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 londrada vereceği 50 konserin stresi nedeniyle aldığı ilaçlar yüzünden öldü diyolla öyle okudum gazetede
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 vaniLLe said: son turnesine mi ne cikiyormus, comeback konserleri. bi de duyduguma göre justin timberlake michael jacksonin londradaki konserine cikicakmis, michael jacksoni anmak adina onun sarkilarini söyleyecekmis falan filan. dırnaaa olamaz bi de demiyolar mıydı bi dönem usher mı justin mi michael ın tahtına oturacak diye. çıldırıyodum
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 söylemesin ya batırır :(
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 justin kim ya. saçmalamasınlar.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Jamiroquai çıksın bence en az onun kadar yaratıcı ve iyi sesi var. Sadece o tarzda kullanmıyor sesini
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 jay kay fena örnek değil aslında ama o da müziğe ara verdi baya bi süredir... Bi de müzikte yaratıcı olsa da, şovda öyle inanılmaz değil jay kay :) ( virtual insanity klibi hariç hehe )
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 boyband tarzı şovlardan iyidir :P benim şu an maykıla en yakın gördüğüm kendisidir.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 GwindonSurion said: Jamiroquai çıksın bence en az onun kadar yaratıcı ve iyi sesi var. Sadece o tarzda kullanmıyor sesini abi evet bu adam çıksın söylesin
Öne çıkan mesajlar