soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hotmail.com'dan msn adresi açamıyorum çünkü "bi gün içinde daha fazla adres açamazsınız" diyo. ama ilgisi yok, bikaç yüzyıldır aynı adresi kullanıyorum zaten. bikaç hafta önce değiştireyim dedim, açmaya çalıştım olmadı. bugün tekrar denedim ama aynı şeyi söyledi. yalan olduğu belli yani, çünkü bugün içinde sadece bi kez denedim. neden olabilir?
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yalnız yanlış anlamış adamın biri. yani msn adresi açamıyorum. msn'e girebiliyorum.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 benim de hotmail hesabım ,msn den e-mail e bakmak için tıkladığımda , portekizce açılıyor. düzeltmesini bilen varsa +rep vercem. araya sıkıştırayım dedim. bye
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bu ay itibari ile msnLere toplu saLdırıLar düzenLemeyi amaçLıyan R. .K. (rus hacker kuvvetleri) nin türkiyede vede birkç üLkedeki msn Lere zarar vermesi bekLeniyor. @rht.com uzantıLı hiçbir adresi kabuL etmeyin. saLdırılar topLu haLde gerçekLeşecektir.Listenizdeki birisi ekler virüs sizede bulaşıcaktır. bu mesajı listenizdeki herkeze dağıtın..
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bi kerecik daha yüzeye çıkarmak istedim topiği. yanlış anlatmış olabilirim. derdim kısaca şu; hotmail'den yeni bi adres açamıyorum.
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 barbu said: benim de hotmail hesabım ,msn den e-mail e bakmak için tıkladığımda , portekizce açılıyor. düzeltmesini bilen varsa +rep vercem. araya sıkıştırayım dedim. bye benim de ispanyolca açılıyordu bi ara düzeldi sonra kendiliğinden.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ahah benimki de italyanca açılıyor yalnız.
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ayarlardan düzeltilmiyor mu dil seçeneklerinden?
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hesap ayarından dır o ben belçika yaptım memleket artık flemish açılıo herşey msn reklamları bile flemish :D
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bu geçerli tarayıcımız firefox oldugunda msn den mailimizi açmaya kalktıgımızda neden ispanyolca acılıyor ya, yok mu bunun bi çözümü? bill amcamız illa İ.E. mi kullanın demek istiyor nedir?
Öne çıkan mesajlar