Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn açamamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hotmail.com'dan msn adresi açamıyorum çünkü "bi gün içinde daha fazla adres açamazsınız" diyo. ama ilgisi yok, bikaç yüzyıldır aynı adresi kullanıyorum zaten. bikaç hafta önce değiştireyim dedim, açmaya çalıştım olmadı. bugün tekrar denedim ama aynı şeyi söyledi.

yalan olduğu belli yani, çünkü bugün içinde sadece bi kez denedim. neden olabilir?
Mesaj tarihi:
benim de hotmail hesabım ,msn den e-mail e bakmak için tıkladığımda , portekizce açılıyor.

düzeltmesini bilen varsa +rep vercem.

araya sıkıştırayım dedim.

bye
Mesaj tarihi:
Bu ay itibari ile msnLere toplu saLdırıLar düzenLemeyi amaçLıyan R. .K. (rus hacker kuvvetleri) nin türkiyede vede birkç üLkedeki msn Lere zarar vermesi bekLeniyor. @rht.com uzantıLı hiçbir adresi kabuL etmeyin. saLdırılar topLu haLde gerçekLeşecektir.Listenizdeki birisi ekler virüs sizede bulaşıcaktır. bu mesajı listenizdeki herkeze dağıtın..
Mesaj tarihi:
barbu said:

benim de hotmail hesabım ,msn den e-mail e bakmak için tıkladığımda , portekizce açılıyor.

düzeltmesini bilen varsa +rep vercem.

araya sıkıştırayım dedim.

bye

benim de ispanyolca açılıyordu bi ara düzeldi sonra kendiliğinden.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu geçerli tarayıcımız firefox oldugunda msn den mailimizi açmaya kalktıgımızda neden ispanyolca acılıyor ya, yok mu bunun bi çözümü?
bill amcamız illa İ.E. mi kullanın demek istiyor nedir?
  • Yeni Oluştur...