RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 işkembe olacak. içine pul biberi basıcan, sonra çok az sirke atıcan. sonra da adam gelicek tereyağını atıcak içine. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 LAN SARIMSAK NERDE LİMON NERDE FATİH?!!111BİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 onlar var lan zaten içinde default onları da mı söylicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 olur mu olum sen atıon mis gibi. atması bile zevkli. lan nası canım çekti bu saatte deli miyim neyim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hadi gidelim içelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 lan susun acıktırıyonuz adamı günaha girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Kelle paça. Ohş olsada içsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Kokoreç yemeyen camdan atsın kendini pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Küçükken çok yerdim beyin de artık bütün sakatatlardan iğreniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 sys64738 said: bu resmi bizzat kendim çekmiştim sabahın 4.30 unda falan, benden taraftaki kelle paça, karşıdaki işkembe, bol limon, sirke, pulbiber,sarımsak,tuz, uff mis gibi kadrajlanmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 o corbayı o saatte içiyorsa kadrajlanmasını bekleyemezsın zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bu beyin işi sakat yav. Sürekli otların içinde burunlarını gezdiren hayvanların beyinlerine böcükler yerleşebilio. Sonra onların yumyumlarını protein niyetine beyinle birlikte yiyebiliosunuz. Hatta arada bikaç eklembacak da yutabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 reddiye said: sys64738 said: bu resmi bizzat kendim çekmiştim sabahın 4.30 unda falan, benden taraftaki kelle paça, karşıdaki işkembe, bol limon, sirke, pulbiber,sarımsak,tuz, uff mis gibi kadrajlanmamış Ya konu yağ ve limon sosusya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 KireiMerodii said: Bu beyin işi sakat yav. Sürekli otların içinde burunlarını gezdiren hayvanların beyinlerine böcükler yerleşebilio. Sonra onların yumyumlarını protein niyetine beyinle birlikte yiyebiliosunuz. Hatta arada bikaç eklembacak da yutabilirsiniz. millet karafatma yiyior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 balon said: adamınbiri said: deadwoll said: Sakatatın her türlüsüne karşıyım. Beyin, dil, yumurtalık, böbrek, bağırsak, taşlık, paça, kelle vs. benden uzak olsun. NASIL LAN HİÇ KOKOREÇ YEMEDİN Mİ?!?!?! aynı tepki balon içinde geçerlidir Dayı bir bostancıda yedim tadını merak ettiğimden . sonra dedim ben bunu aramam yani efsane bir şey değil adana , urfa, patlıcan kebap vs yanında . üçelde mi yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 adamınbiri said: balon said: adamınbiri said: deadwoll said: Sakatatın her türlüsüne karşıyım. Beyin, dil, yumurtalık, böbrek, bağırsak, taşlık, paça, kelle vs. benden uzak olsun. NASIL LAN HİÇ KOKOREÇ YEMEDİN Mİ?!?!?! aynı tepki balon içinde geçerlidir Dayı bir bostancıda yedim tadını merak ettiğimden . sonra dedim ben bunu aramam yani efsane bir şey değil adana , urfa, patlıcan kebap vs yanında . üçelde mi yedin? ucelde yiyip beenmediyse zaten adana ufa patlican ayri bisi ya alkollu olcan bole tikabasa o zaman cakcan en basta kokoyu o aci o baharat mideyi uyuysturcak civiyi civiyle sokcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 canımı çektirdiniz lan! taksim dönüşü klasiğim 1 yarım koko üstüne bıkana kadar midye dolma üstüne 1 sosisli ve midye tava bu sırada limonatalar havada uçuşuyo tabiki taksimde içkiye verdiğim paradan çok üçel büfeye verip eve dönüş mükemmel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 adamınbiri said: canımı çektirdiniz lan! taksim dönüşü klasiğim 1 yarım koko üstüne bıkana kadar midye dolma üstüne 1 sosisli ve midye tava bu sırada limonatalar havada uçuşuyo tabiki taksimde içkiye verdiğim paradan çok üçel büfeye verip eve dönüş mükemmel bişi. Taksimdeyim, 7 aydır diyetteyim. Ölcem lan midyesizlikten allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ekmek arası dil yanak söğüş iyidir ya.. hatta süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 |Joker| said: adamınbiri said: canımı çektirdiniz lan! taksim dönüşü klasiğim 1 yarım koko üstüne bıkana kadar midye dolma üstüne 1 sosisli ve midye tava bu sırada limonatalar havada uçuşuyo tabiki taksimde içkiye verdiğim paradan çok üçel büfeye verip eve dönüş mükemmel bişi. Taksimdeyim, 7 aydır diyetteyim. Ölcem lan midyesizlikten allahsızlar! midye kilo mu yapıomuş.. pilav lan içindeki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 KillJoy said: |Joker| said: adamınbiri said: canımı çektirdiniz lan! taksim dönüşü klasiğim 1 yarım koko üstüne bıkana kadar midye dolma üstüne 1 sosisli ve midye tava bu sırada limonatalar havada uçuşuyo tabiki taksimde içkiye verdiğim paradan çok üçel büfeye verip eve dönüş mükemmel bişi. Taksimdeyim, 7 aydır diyetteyim. Ölcem lan midyesizlikten allahsızlar! midye kilo mu yapıomuş.. pilav lan içindeki.. Yağ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ne yağı abi :D evde yediğin pirinç pilavıyla aynı kaloride en fazla. her bi midyede 1 tatlı kaşığı kadar pirinç var işte. senin dediğin midye tava heralde yağ falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 abicim vurucan canlı fasılla rakının dibine.. ardından gidiceksin çorbacıya sölüceksin kelle pacanı, ortaya bide beyin sıkıcan limonu üstüne.. miss miss yenmezmi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar