soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 beyin yiyen var mı hiç? bi kere yeme gafletinde bulundum. yer yemez rollback çektim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 beyin en güzel sakatattır. böyle bol limonlu olacak. bi de soğuk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Sakatatın her türlüsüne karşıyım. Beyin, dil, yumurtalık, böbrek, bağırsak, taşlık, paça, kelle vs. benden uzak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Hele tabakta ıkı renk olmuyor mu.Of of.Ama ayıkken yenilmez tabi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ha beynını yemıssın ha bacağını ne farkı var... beyin iidir. güzel bi yerde yersen süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 deadwoll said: Sakatatın her türlüsüne karşıyım. Beyin, dil, yumurtalık, böbrek, bağırsak, taşlık, paça, kelle vs. benden uzak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 fede said: beyin en güzel sakatattır. böyle bol limonlu olacak. bi de soğuk olacak. oyh canım çekti lan. söğüş böyle, ağızda dağılacak direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bi yerini de yemeyiverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ya beyin yapan biryer nerede bulurum? ben hazırlamasını bilmem, buradaki kasapta da yok zaten ama bir restoranda yemek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 çorbasını çok merak ediyorum kafam çok güzel oldugunda içicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 deadwoll said: Sakatatın her türlüsüne karşıyım. Beyin, dil, yumurtalık, böbrek, bağırsak, taşlık, paça, kelle vs. benden uzak olsun. NASIL LAN HİÇ KOKOREÇ YEMEDİN Mİ?!?!?! aynı tepki balon içinde geçerlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ] olsa da yesek(hadi adana yöresi Ne bu söyleyin de öğrensin cahiller hayatın anlamını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kışın burnun aka aka paça içmediysen çok eksik yaşamışsın. ya bide tamam kelle paçadan tisskiniyorsundur da normal etle yapılan örneğin boyun etiyle , niye tadına bakmıonuz lan SİZİ GİDİ SÜT ÇOCUKLARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 adamınbiri said: deadwoll said: Sakatatın her türlüsüne karşıyım. Beyin, dil, yumurtalık, böbrek, bağırsak, taşlık, paça, kelle vs. benden uzak olsun. NASIL LAN HİÇ KOKOREÇ YEMEDİN Mİ?!?!?! aynı tepki balon içinde geçerlidir Dayı bir bostancıda yedim tadını merak ettiğimden . sonra dedim ben bunu aramam yani efsane bir şey değil adana , urfa, patlıcan kebap vs yanında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 çook küçükkene para karşılığı yemiştim. aldığım para da yeşil ya da maviydi, 50li bişeydi. 50bin mi ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 50 yeşildi sakatat iyidir işkembe ciğer vs. yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 walla sakatatlardan ciger bobrek yurek kokorec yerim beyinde denedim tutmadim cok sakiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 İŞKEMBE ÇORBASIAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 fede said: beyin en güzel sakatattır. böyle bol limonlu olacak. bi de soğuk olacak. zeytinyağlı böyle, limonlu, of offf süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bu resmi bizzat kendim çekmiştim sabahın 4.30 unda falan, benden taraftaki kelle paça, karşıdaki işkembe, bol limon, sirke, pulbiber,sarımsak,tuz, uff mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 nabtın abi şimdi sen. yapılır mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 toynağını falan da yiyosunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 toynak yenmez lan sert olur ben iskembe sevmem ama mesela sirke felan tuketir beni hayatta icmedim icmemde ama koko olcak yaninada bol kopuklu ayran offff yana yana yicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar