copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 3d olmasının hiç bir anlamı yoktu ama film güzeldi gerçi gözlerim hercules ve aphrodite i aradı ama olsun ^ ^ yaratıcıydı ve dövüş sahnelerini geçiştirmeden üstünde durarak çekmeleri güzel olmuş. böyle filmlerin daha sık çekilmesini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ahahahaha said: In his review for the Chicago Sun-Times, Roger Ebert gave the film 3 stars out of 4, stating that "I don't say it's good cinema, although I recognize the craftsmanship that went into it. I don't say it's good acting, when the men have so much facial hair they all look like Liam Neeson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 mokoko said: film gayet guzel ama 3d çok çok kotu. +1 Film iyiydi aslında ama 3D yapcas diye bok etmişler. Başım ağrıdı ilk defa bir 3D filmde. Film iyiydide God Of War 3 bu filmden daha iyiydi :D Hani Kratos döver zaten Perseus'u asdfdsafsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 beyler film gayet iyi de çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 3d gözlüğü takınca renk karardı falan filan, hiç bir özelliği yoktu 3 boyutun vs. iki boyutlu gidin, ama beklentiler düsük olsun. filmi cevahir'le ettiğim kavga sonucu bedava izledim gerci, ama yine de 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 3d yalan film idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kanyonda izledim az önce. abartıldığı kadar kötü değildi 3d olayı. tabi avatarla kıyaslıyor insan ister istemez. o zaman da komik kalıyor bunun 3dsi. bu arada film çok kısaydı ya bi de sanki. 6.5 tan 7 veririm 10 üzerinden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 5.5/10 veririm ben o kadar iyi isme rağmen oyunculuklar kötüydü, kurgu kötü, senaryo kötü, en az orjinali kadar kötü asdfads Liam abimizin Release The Kraken'i hariç filmde iyi bir yer yoktu. IO 'da güzel mi değil mi karar veremedim halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 film tırtmış. fazla bişey beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fena sayılmazda sonunda medusanın kafasını gargoyle'un biri kapıyor ya, o sahneye uyuz oldum resmen filmi uzatmak için yapılmış çok gereksiz bi eklenti. Besbelli onun o kafayı geri alacağı, ne uğraştırıyosun bizi heri potırın kuidiç maçındaki gereksiz kovalamaları gibi pıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 direk krakenin karşısında çıkarıp vursaydı masaya daha kötüydü en azından action sahnesi olmuş işte sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Çok vasat bir filmdi, boşuna kıçınızı kaldırıp gitmeye tenezzül etmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 film overrated olmuş öncelikle. sağlam olur diye umuyordum ama ı-ıh. zaten 3d gitmek gibi büyük bir hata yaptık biz ama yok yine de iyi değildi. hdrip versiyonu çıksın izleyin, paranıza yazık. bunun yerine imaginarium'a gitmek çok daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 3d gi,tmeyin atmosfer ve kostüm dekor çok iyi senaryo 80 lerden zaten çok bir şey beklemiyordum hani şaheser değil ama çok güzel zaman geçirtiyor keyfimle izledim ama sinemalık değil de evde HD de izlemelik bu film hareketleri takip edeceğim diye gözlerim ağrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 DarKRideR said: IO 'da güzel mi değil mi karar veremedim halen evet bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 BabacumMostors said: keyfimle izledimkeyfimle izledim nasıl bi tabir ya ahaha. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 böylşe zevk aldım aşka geldim boşaldım tatmin oldum seviştim vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 BabacumMostors said: DarKRideR said: IO 'da güzel mi değil mi karar veremedim halen evet bizde gayet guzel yapmayin ya, diger kiza takilmis tum antik yunan asil bomba hemen yanlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yirim yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abi bi dilim versene , koktu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 al bak en guzel yerini kestim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Şuna uzandımdı ben ama? http://i43.tinypic.com/20k7nyq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 umduğunu değil, bulduğunu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Pardon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu arada soyle demek istiyorum filmin sonuna hitaben. ben de boyle baba istiyorum : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar