Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 offff böyle filmleri çok seviyorum.bide gow hayranıyım zaten.oyunun cıkış tarihine yakın olması tesaduf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 trailerda çalan müziğin hastasıyım ben ya. sırf dinlemek için indirdim trailerı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sırf action efekt zaten başka bişiyede gerek yok :p güzel olcak bekliyoruz :D go titans! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Isin garibi filmde titan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 uzun zamandır böyle film çıkmamıştı. iyi olacak şahane olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 her şey müthiş, her gün izliyorum filan. nemrut var muhteşem ayrıntı bence FAKAT pegasusun durumu nedir öyle ya çok üzülüyorum gördükçe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 pegasusu komur madenine kapamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 trailer acayip gaz. adam gibi uyarlamışlardır inş , pegasus'un siyah görünmesi gölgeden dolayı arkasındaki ışık yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ısıktan degil. gayet zenci pegasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 pegasus zenci, zeus zeus değil bildiğin odin tipli birşey. zırhlı zeus ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Traileri izleyip honda kraken oynamak :D.. Filmi bekliyoruz Liam Neeson in oynadigi her film izlenir..ustelik fantastik.. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 olimpians filminin gazı geçiyor hadi glsin bu be.. ya da vizyona idareten ıspartalı mıspartalı bir film daha gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 iyi olacak gibi bakalım az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yalnız god of war'daki perseus tasvirinden sonra bu filmde perseus'a nasıl saygı duyacaz ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hazır yarın çıkıyorken bir up yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bu hafta doludur da haftaya cumartesi falan izlemeyi düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bugün rezervasyon yaptırdım , bomboştu bomboş. hatta 2 tane yaptırdım , sonra abi tek izlicem silelim birini dedim. siggiret ooolm dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 çok heyecanlıyım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 zenci pegasusa, amerikan askeri kilikli perseusa kirginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 mads mikkelsen'i ilk defa sinemada izlicem bi de ona ekstra heyecanlıyım <3 http://derrickonline.files.wordpress.com/2009/02/mads_mikkelsen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 O adam efsane ya. Adam's Apples ve The Green Butchers'da çok harika yardırmıştı. Altyazıları bok gibi oldugu için danimarkalı ev arkadaşıma cevirtmiştim filmleri, istersen veririm sana bir gülümseme karşılıgında nihan. Buradan başarısız Werewolf'a selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 canına mı susadın birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 o selamı alırım.........,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 çok isterim ahmetcim saol <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar