Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kirik pati

reyou

Öne çıkan mesajlar

[yukarıdaki hiçbir mesajı okumadım]
2 defa sol el bileğimi kırmışım. İlkini kırdığımda çok küçükmüşüm ama 2. defa kırışımı hatırlıyorum biraz. Küçüktüm, yine dengede duramayıp devrilip sol kolumu öne attığım için bileğimi kırmıştım. Saatlerce babama demiştim hastahaneye gidelim diye, ağlamadığım için inanmamıştı kırdığıma :D

İlk kırışım da deterjan kutusuna iki ayağımı sokup zıplarken düştüğüm için olmuş... Ne kadar malca.
Sosyal ağlarda paylaş

lisede bikac tane faso satasmisti cikista, baya darbe aldim ama "okul reisi" olan cocugun kolunu kirdim giderayak. megerse etrafda ocaktan gelen zilyon tane sivil herifler varmis, hemde buyuk kavga oncesi bekliyorlarmis sdf. 15 kadar herif dalip kurek saplarini kafamda kirmisti, tabi kafayi korurken ozellikle sag elime baya darbe geldi, kafam kirilmadi ama yuzuk ve serce parmagim kirilmisti. sopla ile kafam arasinda ellerim olmasina ragmen bi ton sisik olmustu be.

yuregimde acilan yaralari saymazsak geriye kalan tek hatira serce parmagimin yamuk olmasi.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere 3. kattan (merdivenden) düştüm, bide bisikletle giden bi arabanın ön camına doğru uçup camı yokettim. ama bişi olmadı hiç nedense.

ha bide gene bisikletle giderken, yola bakarken kafamı fazla çıkarmışım kafama minibüs çarptı donk diye. bişi olmadı gene bastım devam ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 4. sınıftayken kış günü tüm mahalle evin arkasındaki çatıların üstünde kar yağmış oynuyorken,birden olduğu gibi kırılan çatıyla beraberken düşerken ayağıma moloz düştü ve bileğim kırılmıştı.
8.sınıfta iken bir maçta temiz duygularla birine kaymıştım topu almak için, topu aldım fakat adamda yere düştü ve kolu kırıldı.
Bide pek alakası olmamakla birlikte ön çaprazlardan lifim yırtıldı, ama daha yırtmadım başkasının :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...