Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kirik pati

reyou

Öne çıkan mesajlar

Valla çok kaşınmama rağmen daha hiçbir yerim kırılmadı (nazer değmesin :) )

2 sene dağcılık ve kaya tırmanışı yaptım, her sene kayak yaparım, 4 senedir lisanslı buz hokeyi oyuncusuyum, üni.de zırt pırt halısaha maça falan giderdim, üstelik yapı itibariyle de sakar daha doğrusu dikkatsiz sayılabilirim biraz günlük hayatta ama şimdilik postu deldirmedik daha
Sosyal ağlarda paylaş

Gecti gozum sonra ama cok acidi hatta ilk cocuk ayagini gozumden aldiktan sonra kapkaraydi hixbisey goremedim falan agladim KOR OLDUM diye sdsfda. Gecti ama. Bir de lisede arkadasim yanlislikla kafa atti tam burnumun ustune cok fenaydi o da ama gecti sonra. Gerci burnumun icinden kitirt kitirt ses geldigini hatirliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yerinde duramazsınız olayı yalan. kardeşimde ve bir arkadaşımda gördüm gayet duruyorlardı. hatta kardeşiminki ilginçti. ufaktık o zamanlar, eve bir geldi omuzun birisi bariz yerlerde sürünüyor. anladım bir terslik var, aradım babamı, gittik hastaneye, köprücük kemiğini kırmış; bütün bunlar olurken kendisi sırıtmaya devam ediyordu.

arkadaşla da 20 km gidip, gelecektik bisikletle. hazırladık aletleri, frenleri sıktık, zincirleri yağladık vs. çıktık yola, bi ara baktım bu mal gibi gidiyor yola. "lan selçuk, selçuk" diye bağırdım, 3. kez selçuk diyemeden bu denyo girdi arabanın altına. meğer salak herifin eli falan hep yağlı kalmış, fren yapacak yapamıyor, fren kolu kayıp durmuş elinden. bisikleti kaldırmaya çalışıyor yerden, beceremiyor. kolda da bir gariplik var ama anlamadım ilk başta, bakıp duruyorum öyle.

hatta silahlı çatışmadan sonra millet orasını burasını yoklar, kanama var mı diye. bazen anlaşılmıyor yani öyle ciddi yaralar.
Sosyal ağlarda paylaş

kalecilikten uzak durun, ne geliyorsa adamın başına kalede geliyor aklınızda olsun.

Kaleciliğe ilk adım attığım zamanlarda -ki şişmansın ve futbolun iğrenç ondan geçiyosun kaleye-, ilk şutlardan birinde acemilikten parmakla karşıladım topu, eldiven de yok tabi, sağ baş parmak çatladı.

Sonra yıllar sonra, gayet profesyonel şekilde artık kalede dururken, bi halı saha maçında kritik bi kurtarış -ki yine yenildik gitti baklava-, sol bilek çatlağı. Keşke atlamasaydım öyle hayvanca diyorum, biliyordum havadayken birşey olacağını.

Sonra, bu yıl, okul turnuvasında yarı final maçında, burna gelen bi tekme, allahtan bişey olmadan kurtardık onu.
Sosyal ağlarda paylaş

2 kere kolumu kırdım, 2. sinde hastaneye uzaktık sağlık ocağı destekle tutturmuştu hasteneye gidene kadar, (bundan 15 sene fln öncesinden bahsediyorum) neyse gittik tıp fakültesine benim kol saatlerce öyle kaldı tabi kemik biraz kaymış heralde, 2 doktor ailemi odadan çıkarmışlardı anladım bi pislik olacağını tabi, sonra biri sırtımdan kollarımı tuttu sıkıca kıpırdamayayım diye kolumdan kavradı diğeri de önden kolumu oturtmak için bi çevirdi zaten o ses ve acı anlatılmaz yaşanır.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 2.katı 1. kata bağlayan merdivenlerden asansör boşuğuna düştüm bodrum katın merdivenlerine çocukken.Dizimi burkmuşum sadece daha da bi yerim kırılmaz zannımca(kırılmadı da o kadar badireye rağmen).

Not:sırt üstü gittim ama nasıl olduysa havada ters döndüm önce eller sonra ayaklar ve gövde 4. ayak üstüne düştüm
Sosyal ağlarda paylaş

Sol dirseğim kırılmıştı. Dershanede çekyatlar olan bi oda vardı ne alakaysa , ortaokuldayız ben çekyatın girinde sol koluma yüklenicek şekilde hafif sola yatık pozisyonda oturuyorum. Sonra kolumun üstine bir çocuk düşüyor ve kolum ters L şeklini alıyor ve kırılıyor. Hala içim acır hatırladıkça
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...