DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Cok feci bir sorun ve artik kendime kil olmaya basladim. Hayir eskiden yoktu boyle birsey ta ki lise 1'e kadar. Lise 1'de biyoloji dersindeki kitaptan yaralarin nasil kapandigini falan isliyorduk sanirim. Oradaki resimlerden basladi, resim dedigim de cizim!!! Fotograf bile degil!! Sinifta ellerim titremeye baslardi falan kapatirdim sayfayi. Simdilerde baya bir artti. Mesela altta bir fitikla ilgili konu var okuyamadim bile kapadim. Bahsetmek bile icimi bosaltiyor boyle ellerim titriyor. Kan man goremiyorum zaten, acik yarada falan fena oluyorum. Yalniz ilginc olan kendimde gorursem kan hicbirsey hissetmiyorum. Ama mesela kendimde bi yere baski uygulayip elime bir organ falan degerse boyle mesela midenin biraz altina bastirinca biseyler hissedersiniz, iste o da ellerimi titretiyor. Bir de dusundukce. Yani gorsel bisey olmasina gerek yok. His, dusunce, yazi hepsi etkiliyor. Nasil kurtulucam ben bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 "korkularınla yüzleşmelisin" 'den daha iyi bir cevap gelecek mi acaba ? bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 aynen. sawu yüzüme yastik kapayarak izledim resmen. hatta izleyemedim. yok lan izledim ama yarim yamalak. ama kücükken cam kapi kirilip üzerime düsmüstü, sonra hastanelik olmustum. aynada kendimi o sekilde gördügümden beri kan görünce fena oluyorum sanirim. senin de basina böyle birsey geldiyse normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ama benim basima bisey gelse simdi iste bisey hissetmiyorum. Acik yara falan olsun kolumda, kanim aksin normal yani. Baskasini gorune fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 böyle pipibaşı rendelenirken kanın akışını izlesen yine için geçer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 su pipiden tornavida cikan video vardi offf o aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 of benim bile icim gecti lan ondan. yalniz ben de kendimi kanlar icinde gördügümde cok sogukkanli davranmistim. benimki bi varsayim, belki ondan sonra baslamistir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 biyoloji dersinde basladi onu biliyorum, bir resim vardi kirik kol, kan damliyor yanindan. O resimle basladi hersey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bu da fena http://www.acilveilkyardim.com/ilkyardim/gogusyara.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 DiadanLocke said: su pipiden tornavida cikan video vardi offf o aklima geldi. ben izlemememe rağmen fazlasıyla etkilendim yazdığını okur okumaz penaltıda baraj kuran ufak çocuk pozisyonu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 "roket adam" said: ben izlemememe rağmen fazlasıyla etkilendim yazdığını okur okumaz penaltıda baraj kuran ufak çocuk pozisyonu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 2 dk devamlı baksam bayılırım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 beni de hiç tutmuyor langur lungur organ olsun kan olsun dört gözle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ginaly said: "roket adam" said: ben izlemememe rağmen fazlasıyla etkilendim yazdığını okur okumaz penaltıda baraj kuran ufak çocuk pozisyonu aldım. sdhjfgsjdf o derece etkilenmişim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 aynı dert bende de var. hayatımda iki kere kan verdim ikisinde de ölümden döndüm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ginaly said: böyle pipibaşı rendelenirken kanın akışını izlesen yine için geçer mi flawless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben iskence filmleri izleyemiyorum ya direk iptal oluyorum basim falan donuyo boyle birine bisi oldugu zaman kafami falan cevirmek yetmiyo yanimdakinin koluna abaniyorum resmen dandik mumya evinde darlanip filmden ckmisligim var bi de su 3d olayini getirdiler ya filmlere iyice cekilmez oldu onumde kesip biciyolar lan yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 3d sevgililer günü katliamı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya hatirlatma, kabus gibiydi. gittim eed. pit pit pit kalbim cikiyodu nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 orta okuldayken babam mide kanaması geçirmişti tam yere düşerken ben tutmuştum üstüme kan kusmuştu bundan 2-3 sene önceye kadar lafı bile edilse elim ayağım tutmaz oluyodu ama artık alıştım geçti olduda bitti maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Oyle cok etkilemiyor beni. Sadece bi kere yanimda adam vurmuslardi cok kan fiskirdi ondan biraz kotu olmustum. Damari vurmus it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 neyney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 OKULDA VAHŞET YAŞADIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Olivies said: Oyle cok etkilemiyor beni. Sadece bi kere yanimda adam vurmuslardi cok kan fiskirdi ondan biraz kotu olmustum. Damari vurmus it. olm şu imzan bi beni mi bu kadar güldürüyor. attığın her postla uyumlu bi bitiş sağlıyor. _______________________ true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar