Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kan Gorunce Icinin Gecmesi

DiadanLocke

Öne çıkan mesajlar

Cok feci bir sorun ve artik kendime kil olmaya basladim. Hayir eskiden yoktu boyle birsey ta ki lise 1'e kadar. Lise 1'de biyoloji dersindeki kitaptan yaralarin nasil kapandigini falan isliyorduk sanirim. Oradaki resimlerden basladi, resim dedigim de cizim!!! Fotograf bile degil!! Sinifta ellerim titremeye baslardi falan kapatirdim sayfayi. Simdilerde baya bir artti. Mesela altta bir fitikla ilgili konu var okuyamadim bile kapadim. Bahsetmek bile icimi bosaltiyor boyle ellerim titriyor. Kan man goremiyorum zaten, acik yarada falan fena oluyorum. Yalniz ilginc olan kendimde gorursem kan hicbirsey hissetmiyorum. Ama mesela kendimde bi yere baski uygulayip elime bir organ falan degerse boyle mesela midenin biraz altina bastirinca biseyler hissedersiniz, iste o da ellerimi titretiyor.
Bir de dusundukce. Yani gorsel bisey olmasina gerek yok. His, dusunce, yazi hepsi etkiliyor. Nasil kurtulucam ben bundan?
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. sawu yüzüme yastik kapayarak izledim resmen. hatta izleyemedim. yok lan izledim ama yarim yamalak.

ama kücükken cam kapi kirilip üzerime düsmüstü, sonra hastanelik olmustum. aynada kendimi o sekilde gördügümden beri kan görünce fena oluyorum sanirim. senin de basina böyle birsey geldiyse normaldir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben iskence filmleri izleyemiyorum ya
direk iptal oluyorum
basim falan donuyo
boyle birine bisi oldugu zaman kafami falan cevirmek yetmiyo yanimdakinin koluna abaniyorum resmen
dandik mumya evinde darlanip filmden ckmisligim var
bi de su 3d olayini getirdiler ya filmlere iyice cekilmez oldu
onumde kesip biciyolar lan yuh!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...