Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Açıldı mı göremedim de, Bilkent Üniversitesi mezuniyet gününde Bakan Recep Akdağ gitmiş, herkes onu yuhalamış. http://www.facebook.com/video/video.php?v=98939942329
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 olaya el konulması öğrencileri ergenekondan göz altına alması lazımdır.hükümeti yıkmaya çalışmak için halkı tahrik ediyorlar.cık cık cık
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 harika lan. ardından protestoyu arjantinde kutlarlar.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 öyle bişeyler diyesim geldi tam kelimeleri bulamadım ama. bir de tandoğan mitingine katılan tiki cumhuriyetçiler geldi aklıma. ama sonra kendi kendime dedim "yuhalayanları da görmedin sonuçta ne konuşuyosun"
balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 lovecraft0Z said: harika lan. ardından protestoyu arjantinde kutlarlar. yaşasın özgürlük! hehehe
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bilkentlileri sevmezdim ama adam "ben size demokrasiden bahsediyorum" derken yuhlamaları çok güzel olmuş, taktir ettim.. demokrasiden bahseden kişinin de bilmesi gerekirdi ki, demokrasilerde halkın kendilesini ifade özgürlüğü vardır... Saygı gösterip, susmalıydı..
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 katılmıyorum.adamlar yüzde 47 almışlar.halk onları seçmiş.bakan kürsüye çıkmış konuşuyor.oy vermeseniz bile saygı göstereceksiniz.halk seçmiş yuhlamamak lazım.demokrası budur.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 hayır o eşittir yanında parantez noluyo adamlar şu havada: berke: ehehhe bakanı yuhaladık baak yuuh yuhalıyorm mert baksana bana baak yuuuuuuh ehe hebelele yuuuuh yuh noldu devrimci mi olduk şmdi biz ehhe şimay: ya berke hadi off sıkıldım facesda parti varmış kübralar la buluşcaz daha karumda tanrı: ...
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 odiflame said: katılmıyorum.adamlar yüzde 47 almışlar.halk onları seçmiş.bakan kürsüye çıkmış konuşuyor.oy vermeseniz bile saygı göstereceksiniz.halk seçmiş yuhlamamak lazım.demokrası budur.keşke bir de ne yazdığımı anlayıp katılsaydın... orada susması gereken bakan demeye çalıştım, bakan daha da konuşup iyice kötüye gitmiş.. %47 seçilmiş olması hiç birşeyi değiştirmez, onu seçen halk tam karşısında duruyor.. sen bakan diye saygı duycaksın ama o bakanın halk diye bize de saygı duyması lazım ;)
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 cenx said: onu taşıyacaktım bende sdafsad
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 lovecraft0Z said: hayır o eşittir yanında parantez noluyo adamlar şu havada: berke: ehehhe bakanı yuhaladık baak yuuh yuhalıyorm mert baksana bana baak yuuuuuuh ehe hebelele yuuuuh yuh noldu devrimci mi olduk şmdi biz ehhe şimay: ya berke hadi off sıkıldım facesda parti varmış kübralar la buluşcaz daha karumda tanrı: ... allah aşkına , %100 emin misin o havada olduklarına?
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yuhlamayı bırak, arkamda küfreden bile vardı:)
mani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 lovecraft0Z said: hayır o eşittir yanında parantez noluyo adamlar şu havada: berke: ehehhe bakanı yuhaladık baak yuuh yuhalıyorm mert baksana bana baak yuuuuuuh ehe hebelele yuuuuh yuh noldu devrimci mi olduk şmdi biz ehhe şimay: ya berke hadi off sıkıldım facesda parti varmış kübralar la buluşcaz daha karumda tanrı: ... http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1996/otlayan_koyun.jpg
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mani rep bastım sana :) koyun olmaktan kurtulun arkadaşlar.. birey olun artık.. kendinizi ifade edin, gerekiyorsa bunu yuhlayarak yapın, oy vererek yapın, müzik dinleyerek yapın, kitap okuyarak yapın, tv izleyerek yapın, wow oynayarak yapın, uyuyarak yapın.. ne yaparsanız yapın, kendinizi ifade etme hakkınızı kullanın.. bunu yanlış bir şey olarak görmeyin..
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 lovecraft0Z said: hayır o eşittir yanında parantez noluyo adamlar şu havada: berke: ehehhe bakanı yuhaladık baak yuuh yuhalıyorm mert baksana bana baak yuuuuuuh ehe hebelele yuuuuh yuh noldu devrimci mi olduk şmdi biz ehhe şimay: ya berke hadi off sıkıldım facesda parti varmış kübralar la buluşcaz daha karumda tanrı: ... 10 yillik paticik tarihimdeki en sacma 10 post listesine 4. siradan girdi bu sacma post ve sacma sahibi..
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ha diger yandan biz bilkentliler olarak ne faces a ne karuma gidiyoruz artik yeni mekanlar sirasiyla filistin park caddesi hatta eat&joy acildi en favori mekanimiz ama teras icin mutlaka 2 gun onceden araman lazim yoksa yer bulamiyorsun..
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 faces ne lan. ben niye bilmiyorum?
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 faces'i bende bilmiom yaw :/ ankaralı olarak kendime şaşırdım bir anda.. :/
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 eski bi club kapanmıstı, sımdı yenıden acılmıs.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bi kere bir bilkentliye boğaziçinin teorik fizik açısından daha iyi olabileceğini ima etmiştim beni dövüyodu. bilkent sağcısı yetiştiriyolar lan o okulda sdf
Öne çıkan mesajlar