Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent Üniversitesi'nde Recep Akdağ'a protesto

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Açıldı mı göremedim de, Bilkent Üniversitesi mezuniyet gününde Bakan Recep Akdağ gitmiş, herkes onu yuhalamış.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=98939942329
Mesaj tarihi:
öyle bişeyler diyesim geldi tam kelimeleri bulamadım ama. bir de tandoğan mitingine katılan tiki cumhuriyetçiler geldi aklıma. ama sonra kendi kendime dedim "yuhalayanları da görmedin sonuçta ne konuşuyosun"
Mesaj tarihi:
bilkentlileri sevmezdim ama adam "ben size demokrasiden bahsediyorum" derken yuhlamaları çok güzel olmuş, taktir ettim.. demokrasiden bahseden kişinin de bilmesi gerekirdi ki, demokrasilerde halkın kendilesini ifade özgürlüğü vardır... Saygı gösterip, susmalıydı..
Mesaj tarihi:
katılmıyorum.adamlar yüzde 47 almışlar.halk onları seçmiş.bakan kürsüye çıkmış konuşuyor.oy vermeseniz bile saygı göstereceksiniz.halk seçmiş yuhlamamak lazım.demokrası budur.
Mesaj tarihi:
hayır o eşittir yanında parantez noluyo
adamlar şu havada:

berke: ehehhe bakanı yuhaladık baak yuuh yuhalıyorm mert baksana bana baak yuuuuuuh ehe hebelele yuuuuh yuh noldu devrimci mi olduk şmdi biz ehhe
şimay: ya berke hadi off sıkıldım facesda parti varmış kübralar la buluşcaz daha karumda

tanrı: ...
Mesaj tarihi:
odiflame said:

katılmıyorum.adamlar yüzde 47 almışlar.halk onları seçmiş.bakan kürsüye çıkmış konuşuyor.oy vermeseniz bile saygı göstereceksiniz.halk seçmiş yuhlamamak lazım.demokrası budur.
keşke bir de ne yazdığımı anlayıp katılsaydın... orada susması gereken bakan demeye çalıştım, bakan daha da konuşup iyice kötüye gitmiş.. %47 seçilmiş olması hiç birşeyi değiştirmez, onu seçen halk tam karşısında duruyor.. sen bakan diye saygı duycaksın ama o bakanın halk diye bize de saygı duyması lazım ;)
Mesaj tarihi:
lovecraft0Z said:

adamlar şu havada:

berke: ehehhe bakanı yuhaladık baak yuuh yuhalıyorm mert baksana bana baak yuuuuuuh ehe hebelele yuuuuh yuh noldu devrimci mi olduk şmdi biz ehhe
şimay: ya berke hadi off sıkıldım facesda parti varmış kübralar la buluşcaz daha karumda

allah aşkına , %100 emin misin o havada olduklarına?
Mesaj tarihi:
lovecraft0Z said:

adamlar şu havada:

http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1996/otlayan_koyun.jpg
Mesaj tarihi:
mani rep bastım sana :)

koyun olmaktan kurtulun arkadaşlar.. birey olun artık.. kendinizi ifade edin, gerekiyorsa bunu yuhlayarak yapın, oy vererek yapın, müzik dinleyerek yapın, kitap okuyarak yapın, tv izleyerek yapın, wow oynayarak yapın, uyuyarak yapın..

ne yaparsanız yapın, kendinizi ifade etme hakkınızı kullanın.. bunu yanlış bir şey olarak görmeyin..
Mesaj tarihi:
lovecraft0Z said:

adamlar şu havada:

10 yillik paticik tarihimdeki en sacma 10 post listesine 4. siradan girdi bu sacma post ve sacma sahibi..
Mesaj tarihi:
Ha diger yandan biz bilkentliler olarak ne faces a ne karuma gidiyoruz artik yeni mekanlar sirasiyla filistin park caddesi hatta eat&joy acildi en favori mekanimiz ama teras icin mutlaka 2 gun onceden araman lazim yoksa yer bulamiyorsun..
  • Yeni Oluştur...