Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses kayıt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam..
İnternet ten dinlediğim bir parçayı, dinlerken, aynı kalitede bilgisayarıma kaydetme şansım varmı ? Nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı ?
Mesaj tarihi:
Hayır bir rus radyosunda sevdiğim parçaları sık kullanılanlara ekledim, istediğim zaman o sayfayı açıp dinliyorum, ama tabi pc başındayken.. Yarın yola çıkıcam arabada dinlemek için şarkıları indirip mp3 player e kaydetmek istiyorum ama indiremiyorum, bende dinlerken kaydedebilirmiyim acaba dedim , ama aynı kalitede olması lazım..
Mesaj tarihi:
Nasıl yapıldığı ses kartına göre değişiyor. System tray'deki ses ikonuna sağ tıkla, kayıt cihazları gibi bir şey olacak. O menüyü aç. Ordan mikrofon yerine "What you hear" gibi bir şeyi seçince o anda bilgisayardan gelen her sesi kaydeder. Ama dikkat et msn gibi şeyleri de kaydeder. :)
Mesaj tarihi:
Tarayıcı üzerinden dinliyorsan parçaları firefox' ta flashgot+flashget kombosuyla indirebilirsin sanırsam. İkisini de yükledikten sonra seçtiğin şarkıyı indirmeye başladığın an sağ altta flashgot simgesi çıkacaktır, ona tıkladığında kaydedebilirsin parçayı.

Umarım yanlış anlamıyorumdur birşeyi :D
Mesaj tarihi:
@mirage
sağol, deniyeceğim..

@eralp
ikiside zaten yüklü rapidshare yüzünden sürekli kullanıyorum, Seçtiğin şarkıyı indirirken demişsin ama indirme gibi bir olay yok sadece dinleyebiliyorum...
Mesaj tarihi:
Xp kullanıyorum Stereo karıştırıcı vardı onu işaretledim ama yine sesi dış ortamdan duyduğu gibi kaydediyor, çok kısık yani.. Bi software yokmu bunun için ? Yıllar önce yapmıştım ama şimdi hatırlayamıyorum bir türlü...
Mesaj tarihi:
Ya normalde kayıt yapmıyorum , radyodan dinlemek yetiyor zaten, ama türkiyenin bir ucundan öbür ucuna 2000 km gidicem, yolda radyolar çekmiyor pek :)
Mesaj tarihi:
başlat->çalıştır->sndvol32->seçenekler->özellikler->kaydetme->hepsini tikle tamam de->çıkanları dene. birinde mutlaka kaydeder şimdi hatırlamıyorum hangisi. program kullansan da bu ayarı yapmazsan kaydetmez mirage'in dediği gibi.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bana ses kaydı programı lazım. fruity loops'ta klavye solosu çalıyorum mesela, ya da drumsite'de bi şeyler. böyle ana bi program olsun, ayar yapmama gerek olmasın; kaydet'e basınca bilgisayardan ben ne duyuyosam ve çalıyosam onu kaydetsin. yani mikrofon vesaire değil, direk bilgisayarda oluşan ses kaydedilsin istiyorum.
  • Yeni Oluştur...