Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses kayıt

loop

Öne çıkan mesajlar

Hayır bir rus radyosunda sevdiğim parçaları sık kullanılanlara ekledim, istediğim zaman o sayfayı açıp dinliyorum, ama tabi pc başındayken.. Yarın yola çıkıcam arabada dinlemek için şarkıları indirip mp3 player e kaydetmek istiyorum ama indiremiyorum, bende dinlerken kaydedebilirmiyim acaba dedim , ama aynı kalitede olması lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl yapıldığı ses kartına göre değişiyor. System tray'deki ses ikonuna sağ tıkla, kayıt cihazları gibi bir şey olacak. O menüyü aç. Ordan mikrofon yerine "What you hear" gibi bir şeyi seçince o anda bilgisayardan gelen her sesi kaydeder. Ama dikkat et msn gibi şeyleri de kaydeder. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tarayıcı üzerinden dinliyorsan parçaları firefox' ta flashgot+flashget kombosuyla indirebilirsin sanırsam. İkisini de yükledikten sonra seçtiğin şarkıyı indirmeye başladığın an sağ altta flashgot simgesi çıkacaktır, ona tıkladığında kaydedebilirsin parçayı.

Umarım yanlış anlamıyorumdur birşeyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bana ses kaydı programı lazım. fruity loops'ta klavye solosu çalıyorum mesela, ya da drumsite'de bi şeyler. böyle ana bi program olsun, ayar yapmama gerek olmasın; kaydet'e basınca bilgisayardan ben ne duyuyosam ve çalıyosam onu kaydetsin. yani mikrofon vesaire değil, direk bilgisayarda oluşan ses kaydedilsin istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...