loop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Selam.. İnternet ten dinlediğim bir parçayı, dinlerken, aynı kalitede bilgisayarıma kaydetme şansım varmı ? Nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 İnternetten dinlemek derken flash player tarzı birşeyden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Hayır bir rus radyosunda sevdiğim parçaları sık kullanılanlara ekledim, istediğim zaman o sayfayı açıp dinliyorum, ama tabi pc başındayken.. Yarın yola çıkıcam arabada dinlemek için şarkıları indirip mp3 player e kaydetmek istiyorum ama indiremiyorum, bende dinlerken kaydedebilirmiyim acaba dedim , ama aynı kalitede olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Nasıl yapıldığı ses kartına göre değişiyor. System tray'deki ses ikonuna sağ tıkla, kayıt cihazları gibi bir şey olacak. O menüyü aç. Ordan mikrofon yerine "What you hear" gibi bir şeyi seçince o anda bilgisayardan gelen her sesi kaydeder. Ama dikkat et msn gibi şeyleri de kaydeder. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Tarayıcı üzerinden dinliyorsan parçaları firefox' ta flashgot+flashget kombosuyla indirebilirsin sanırsam. İkisini de yükledikten sonra seçtiğin şarkıyı indirmeye başladığın an sağ altta flashgot simgesi çıkacaktır, ona tıkladığında kaydedebilirsin parçayı. Umarım yanlış anlamıyorumdur birşeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 @mirage sağol, deniyeceğim.. @eralp ikiside zaten yüklü rapidshare yüzünden sürekli kullanıyorum, Seçtiğin şarkıyı indirirken demişsin ama indirme gibi bir olay yok sadece dinleyebiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 What U Hear yoksa "Stereo Karıştırıcısı" olabilir, o da aynı görevi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 System tray dediğiniz alt taki barın sağındaki icon larmı ? Sağ klik yapınca o tip seçenekler çıkmıyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 vista ise ses ikonuna sağ tıkladığında kayıt aygıtlarını seçmelisin, xp ise ses ayarlarını açıp özelliklerden "kaydederken"i seçmelisin bunların çıkması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Xp kullanıyorum Stereo karıştırıcı vardı onu işaretledim ama yine sesi dış ortamdan duyduğu gibi kaydediyor, çok kısık yani.. Bi software yokmu bunun için ? Yıllar önce yapmıştım ama şimdi hatırlayamıyorum bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Birçok program denedim bir saat içinde en güzeli şu galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Kayıt yazılımı olarak şiddetle Audacity öneririm. Ama kayıt şeklini değiştirmen lazım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ya normalde kayıt yapmıyorum , radyodan dinlemek yetiyor zaten, ama türkiyenin bir ucundan öbür ucuna 2000 km gidicem, yolda radyolar çekmiyor pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kayıt için ben yıllardır Goldwave kullanıyorum. eminim daha iyisi vardır ama alışkanlık işte bakmıyorum hiç başka program :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 başlat->çalıştır->sndvol32->seçenekler->özellikler->kaydetme->hepsini tikle tamam de->çıkanları dene. birinde mutlaka kaydeder şimdi hatırlamıyorum hangisi. program kullansan da bu ayarı yapmazsan kaydetmez mirage'in dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bana ses kaydı programı lazım. fruity loops'ta klavye solosu çalıyorum mesela, ya da drumsite'de bi şeyler. böyle ana bi program olsun, ayar yapmama gerek olmasın; kaydet'e basınca bilgisayardan ben ne duyuyosam ve çalıyosam onu kaydetsin. yani mikrofon vesaire değil, direk bilgisayarda oluşan ses kaydedilsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Audacity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar