arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Eğlenceli film. (tu) Düzgün bir senaryoyla devamını yapsalar fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 zipzip said: komedi filmi diye izledim katıla katıla güldüğüm tek sahne çocuğun motordan düştüğü sahneydi.güzel film ama her dakika şimdi gülecem şimdi gülecem derken zevk almadım filmden. o filmde en cok güldüğün yer zaten motosikletten düşen çocuk tadındaki birşeyse senin için filmin yapabileceği hiçbir şey yok zaten. tür olarak shaun of the dead, hot fuzz misali absürd komedi sayılabilir. belki 8 etmese de bir 7.5 kopuyor gönlümden, özellikle tallahassee için karakteri verilir o puanlar. spoiler The first rule of Zombieland: Cardio. When the zombie outbreak first hit, the first to go, for obvious reasons... were the fatties. gibi kurallar, zombie kill of the week ile gelen achievment, You're like a giant... cock blocking robot, like developed in a secret fucking government lab. gibi mükemmel yerler vardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şu son zamanlarda en fazla eğlendiğim filmdi açık ara, kült olmaya aday bence... 8 almış zaten imdb'den 47k kişiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bu da 8, Shaun of the Dead de 8. Böyle birşey işte imdb :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 off ahah demin niptuckta queen-dont stop me now caliyodu, simdi bunu gorunce adami sarkiyla sopaladiklari sahne geldi aklima asdfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yeni izledim ve tam bir hayal kırıklığıydı, jeneriğini izlemek yeterli ama esas kız için de izlenebilir geleceği parlak hatunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Şimdi izledim filmi.Pek komedi değil zaten.Güleceğim diye şartlarsanız zevk almazsınız.Zombi filmi severler kaçırmasın tabi. Spoiler Özellikle filmin sonunda öyle bir hava yaratıldı ki özellikle hırçın adamımız dahil hepsi ölecekmiş sandım ama ordan güzelcene tam tersi şekil ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 demin izledim süperdi ya. çok eglendim, gülecem tribiyle izlemedigimden 2-3 yerinde de çok güldüm. 8/10 direk emma stone da hatunda olunabilecek max şirinlik/sevimlilik değerine ulaşmış bir hatun yerim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Dizisi geliyormuş, buradan öğrendim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 aynı oyuncular olmazsa çok bayar özellikle de woody harrelson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 arcane said: Eğlenceli film. (tu) Düzgün bir senaryoyla devamını yapsalar fena olmaz. bu. Saeros said: aynı oyuncular olmazsa çok bayar özellikle de woody harrelson bir de bu. woody harrelson çok iyiydi. yer yer koptum, çoğunu da gülümsemeyle izledim ama pür komedi niyetine izlememek lazım. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/437/857/f03.jpg ahuah şirketin filmden sonra iflas etmesi acayip ironik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ...denizaşırı ülkelerde, abd dışında yaşayanlar aslında amazon prime izleyemiyorlar... - You underestimate my powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://i.imgur.com/DA0XfJi.jpg tipler hiç olmamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=v_7Zc7PuAVU off çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2011/332/c/9/yotsuba__why_god_why__by_muna56-d4hml4i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kırk yılın başı güzel bi iş çıkmıştı hemen anısının ağzına sıçın ağzına sıçtığımın gerizekalıları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kırolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bu tepki niye ya :) izlemessin olur biter. ilk filmin senin gozundeki degerini dusurmemesi lazim yani. cesit olsun bol bol boktanida olsun iyiside secer secer izleriz. ne var? baktin sarmadi kapa gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 beqenmeyen izlemesin o kadarrrrr!!! di mi bab? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 tepki var çünkü şu boktan dizi yerine böyle asıl kadroyu toplayıp bir Zombieland 2 çekebilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 anliyorumda dusunsene battlestar galacticayi orjinali ile izleyen bir fan icinde aynisi gecerliydi. ama cokda guzel bir sey cikti ortaya. denemeden olmuyor ki.. kotu cikarsa tuh deriz guzel cikarsa egleniriz. ne biliyim boyle sert bir sekilde tavir bana gore degil. bir cok eski klasik yeni hali ile bizlere ulasmamis olsa haberimiz bile olmayacak. sirf eski fanlari dinleseler hic bir sey cekilmez yeniden uretilmez. ne biliyim oyle iste. zombilandde klasik olacak bir sey degildi zaten eglenceli film o kadar. o settingsde ceksinler iste ayni geyik hesabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ya setting zaten generic zombi setting, filmi güzel yapan oyuncular ve absürdlüğü yansıtabilmeleriydi. yeni pembe panter filmleri hesabı, o filmleri güzel yapan şey peter sellers idi. yoksa yapalım da taştan olsun kafasıyla olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 neyse kisisel dusunce tabii bu, ornegin ben battlestar galacticayi inanilmaz begendim, simdi ciksa biri cekse hayir demem yani.. adamayi baskasi canlandirsin vs.. cok dert etmem. bakarim begenirsem ne ala begenmessem atarim kenara derim su versiyonu daha iyiydi. sonucta begendigim duruyor kenarda. birde tamam zombi hikayeside iste oradaki kurallar komedi unsuru vs. kullanilmis ya da kullanilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 yeto oyuncular var ama zombi izletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar