sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Kafadaki kutuyu okla vurmak isterken Yetenek yarışmasında arkadaşının kafasındaki kutuyu okla vurmak istedi, ok bakın nereye saplandı.Rusya'da düzenlenen yetenek yarışması faciayla sonuçlandı. Yarışmacı elindeki ok ve yayla arkadaşının başındaki bira kutusunu vurmak istedi. Ok hedefi şaşırdı. Yakın mesafeden atığı ok arkadaşının gözüne saplandı. Talihsiz adam oracıkta yere yığıldı. Olayı izleyen jüri üyeleri dehşete düştü. Sağlık görevlileri yaralıya hemen müdahale etti. Video için : http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&KategoriID=19&ArticleID=1105800&PAGE=6&Date=19.06.2009&b=Dunya%20Turu Kaynak @ www.milliyet.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sdfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ahaha harbi çok salaklar lan herkes hakkettiğini alır işte hakettiğini aldı salak bi elmayı kafanda tutamazsan olcağı bu hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 fake mi ? değilse uahdska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Natural Selection. Gen Havuzunu temizliyor arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bu sahte bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Almanya'da 100 milyonda bir görülebilen inanılması güç bir olay yaşandı. Okuldan eve dönen 14 yaşındaki çocuğa meteor çarptı. The Sun'ın haberine göre Batı Almanya'nın Essen kentinde yaşayan Gerrit Blank'a meteor çarptı ve şanslı çocuk bu çarpmadan ucuz kurtuldu. Sadece elinde 7 santimlik bir yara olan Gerrit, "Bir kaya parçasını andıran kızgın ateş rengindeki ışık topunun elime çarptı. Eğer geriye çekilmeseydim ya da fark etmeseydim, yüzüme çarpabilirdi" diyor.. Bilimadamları bu tip bir vakanın en son 1954'te Alabama'da görüldüğünü açıkladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 100 milyonda 1 ne ya? dünyada 7 milyar insan yaşıyo, 100 milyonda bir olsa meteor çarpması vakasının 70 kere yaşanması lazımdı olasılıksal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 rezillik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Hoca : "Oglum niye gelmedin sinava" Cocuk : "Hocam Meteor Carpti" Hoca : "!#@#$!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 NoTwisT said: Natural Selection. Gen Havuzunu temizliyor arkadaslar.+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 -007- said: Almanya'da 100 milyonda bir görülebilen inanılması güç bir olay yaşandı. Okuldan eve dönen 14 yaşındaki çocuğa meteor çarptı. The Sun'ın haberine göre Batı Almanya'nın Essen kentinde yaşayan Gerrit Blank'a meteor çarptı ve şanslı çocuk bu çarpmadan ucuz kurtuldu. Sadece elinde 7 santimlik bir yara olan Gerrit, "Bir kaya parçasını andıran kızgın ateş rengindeki ışık topunun elime çarptı. Eğer geriye çekilmeseydim ya da fark etmeseydim, yüzüme çarpabilirdi" diyor.. Bilimadamları bu tip bir vakanın en son 1954'te Alabama'da görüldüğünü açıkladı... Hurley :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 facede vardı fakedir dedim de yuh yani dslgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 AHhAHAHAHHAHHAHahahah adam bide hic sallamiyo ya sonra orasi ayri komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 adam bara girer.barmene kafasına bir sise koymasını soyler.barmen siseyi koyar adam belinden silahını cekip siseyi vurur ve ardından I AM RED KIT der.sonra baska bir adam girer ve barmene kafasına bir sise koymasını soyler bunun ardından arbaletle siseyi vurur ve ardından I AM WILHELM TELL der.bunları izleyen Temel gaza gelir ve barmene kafasına bir bardak koymasını soyler.Temel nisan alır ama barmeni alnının catından vurur ve ardından I AM SORRY der.fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Abi bu ne ya fake üyeler mi dolmuş konuyla alakasız şeyler yazılıyor bir an kendimi garbage'de hissettim. Konuyla ilgili yorumum şu olcak. TV'de görmüştüm de sadece kafaya saplanma sahnesini göstermişlerdi. Ondan önceki yaptıkları tam anlamıyla şebek hareketleri olmuş. Profesyonelmiş gibi birşeyler saçmalamışlar sonra kafaya nişan alıp ateş etmişler. Tam da kafaya gelmiş "OMG! HEADSHOT!" durumu olmuş. Pratik mratik etmedikleri belli, adamın okla ateş etmelerini engelleselermiş keşke, kafaya saplanmazmış. Ayrıca William Tell crossbow kullanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kermit said: ahaha harbi çok salaklar lan herkes hakkettiğini alır işte hakettiğini aldı salak bi elmayı kafanda tutamazsan olcağı bu hahahahah Fikirlerin ayni sova cikmani saglayacak nitelikte resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 o adamın içtiği neydiki la? bende fake'im abi benid'e dikkate alm'anı rica'e ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bi fena oldum video'yu izlerken be, bi de böyle şebek heriflere böyle şov yaptırılır mı, sorumsuzluğa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Kafadaki kutuyu okla vurmak isterken Yetenek yarışmasında arkadaşının kafasındaki kutuyu okla vurmak istedi, ok bakın nereye saplandı.Rusya'da düzenlenen yetenek yarışması faciayla sonuçlandı. Yarışmacı elindeki ok ve yayla arkadaşının başındaki bira kutusunu vurmak istedi. Ok hedefi şaşırdı. Yakın mesafeden atığı ok arkadaşının gözüne saplandı. Talihsiz adam oracıkta yere yığıldı. Olayı izleyen jüri üyeleri dehşete düştü. Sağlık görevlileri yaralıya hemen müdahale etti. video:Link Nasıl izin verirler milletin tv önünde birbirini oklamasına o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 oha nerden buldun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 açıldıysa özür, bugünün haberlerini okurken gördüm o yüzden konu açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ilginc ama tiksinc acmicam linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar