Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modern Wilhelm Tell

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Kafadaki kutuyu okla vurmak isterken
Yetenek yarışmasında arkadaşının kafasındaki kutuyu okla vurmak istedi, ok bakın nereye saplandı.Rusya'da düzenlenen yetenek yarışması faciayla sonuçlandı. Yarışmacı elindeki ok ve yayla arkadaşının başındaki bira kutusunu vurmak istedi.

Ok hedefi şaşırdı. Yakın mesafeden atığı ok arkadaşının gözüne saplandı. Talihsiz adam oracıkta yere yığıldı. Olayı izleyen jüri üyeleri dehşete düştü. Sağlık görevlileri yaralıya hemen müdahale etti.

Video için : http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&KategoriID=19&ArticleID=1105800&PAGE=6&Date=19.06.2009&b=Dunya%20Turu

Kaynak @ www.milliyet.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya'da 100 milyonda bir görülebilen inanılması güç bir olay yaşandı. Okuldan eve dönen 14 yaşındaki çocuğa meteor çarptı.

The Sun'ın haberine göre Batı Almanya'nın Essen kentinde yaşayan Gerrit Blank'a meteor çarptı ve şanslı çocuk bu çarpmadan ucuz kurtuldu. Sadece elinde 7 santimlik bir yara olan Gerrit, "Bir kaya parçasını andıran kızgın ateş rengindeki ışık topunun elime çarptı. Eğer geriye çekilmeseydim ya da fark etmeseydim, yüzüme çarpabilirdi" diyor.. Bilimadamları bu tip bir vakanın en son 1954'te Alabama'da görüldüğünü açıkladı...
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

Almanya'da 100 milyonda bir görülebilen inanılması güç bir olay yaşandı. Okuldan eve dönen 14 yaşındaki çocuğa meteor çarptı.

The Sun'ın haberine göre Batı Almanya'nın Essen kentinde yaşayan Gerrit Blank'a meteor çarptı ve şanslı çocuk bu çarpmadan ucuz kurtuldu. Sadece elinde 7 santimlik bir yara olan Gerrit, "Bir kaya parçasını andıran kızgın ateş rengindeki ışık topunun elime çarptı. Eğer geriye çekilmeseydim ya da fark etmeseydim, yüzüme çarpabilirdi" diyor.. Bilimadamları bu tip bir vakanın en son 1954'te Alabama'da görüldüğünü açıkladı...

Hurley :D
Sosyal ağlarda paylaş

adam bara girer.barmene kafasına bir sise koymasını soyler.barmen siseyi koyar adam belinden silahını cekip siseyi vurur ve ardından I AM RED KIT der.sonra baska bir adam girer ve barmene kafasına bir sise koymasını soyler bunun ardından arbaletle siseyi vurur ve ardından I AM WILHELM TELL der.bunları izleyen Temel gaza gelir ve barmene kafasına bir bardak koymasını soyler.Temel nisan alır ama barmeni alnının catından vurur ve ardından I AM SORRY der.fsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu ne ya fake üyeler mi dolmuş konuyla alakasız şeyler yazılıyor bir an kendimi garbage'de hissettim.

Konuyla ilgili yorumum şu olcak. TV'de görmüştüm de sadece kafaya saplanma sahnesini göstermişlerdi. Ondan önceki yaptıkları tam anlamıyla şebek hareketleri olmuş. Profesyonelmiş gibi birşeyler saçmalamışlar sonra kafaya nişan alıp ateş etmişler. Tam da kafaya gelmiş "OMG! HEADSHOT!" durumu olmuş.

Pratik mratik etmedikleri belli, adamın okla ateş etmelerini engelleselermiş keşke, kafaya saplanmazmış.

Ayrıca William Tell crossbow kullanmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kafadaki kutuyu okla vurmak isterken
Yetenek yarışmasında arkadaşının kafasındaki kutuyu okla vurmak istedi, ok bakın nereye saplandı.Rusya'da düzenlenen yetenek yarışması faciayla sonuçlandı. Yarışmacı elindeki ok ve yayla arkadaşının başındaki bira kutusunu vurmak istedi.

Ok hedefi şaşırdı. Yakın mesafeden atığı ok arkadaşının gözüne saplandı. Talihsiz adam oracıkta yere yığıldı. Olayı izleyen jüri üyeleri dehşete düştü. Sağlık görevlileri yaralıya hemen müdahale etti.

video:Link
Nasıl izin verirler milletin tv önünde birbirini oklamasına o ayrı konu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...