Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Arkadaşlar yeri değil biliyorum,ama acil cevap lazım yardimci olan olursa sevinirim.. Unide notlar açıklandı hepsinden F geldi maşallah ancak 2 dersten F gelicekti 3.sünden geçicektim 18 kredilik dersten. Büyük ihtimalle devamsızlıktan çaktım diye düşünüyorum...Neyse akademic standing diye bi olay var orda şu yazıyor : Academic Standing : On Probation bu ne demek? henüz 1. sınıftayim,okuldan kimseye ulaşamıyorum herkez çıkmışmı bişiler falan,yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler ayrica konunun başka yere açılmasından dolayı özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 şartlı sınıfı geçmişsin işte o dersleri alttan alacaksın salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 1. sınıfı tekrar edicen gibi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aaa okul finaller notlar hasss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 şimdi büyük ihtimalle şöyle oluyor,sınıfı geçmek için gereken gno 'yu sağlayamayacaksın ve sınıf tekrarı olacak.ancak cc ve üstü dersin varsa onların yerine ders alabileceksin.bizde öyle olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ko$ullu geçer sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 evet,koşullu geçmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ya sınıf tekrarı olupta sene kaybı olmasın ne olursa olsun? kesin bir bilgi verebilecek plz plz :S bide koşullu geçmişim ne oluyor acaba? not : fistan bi an sevindim senin yüzünden :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hangi okul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 okulu ara sor en sağlamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bilgi üni arada burs var derdim o,sene tekrarında gidiyo :/ arıyorum okulda kimse yok dellendim o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 tamam da kardeşim,3 dersten kalmışsın bu dönem sadece önceki dönem de kaldığını varsayarsak adı sınıf tekrarı olmasa bile en az bir dönem uzamış,veya yaz okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bişi dicem de hepsinden f geldiyse koşullu da geçemezsin ki direk sene tekrarı olmuyor mu?zaten birinci sınıfmışsın ortalamanda yok kurtaracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bence sene tekrarına anca alırlar seni.18 kredi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ha orasını bilmem.koşullu geçmek benim dediğim ve büyük ihtimalle adı "sınıf tekrarı" olmaz.sen okulu ara birine sor veya sizin okuldan birini bulmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 1. sınıfta yaz okulu yok,dönem uzasın sene tekrarı olmasın, ayrıca 6+6 kredilik 2 dersten kaldım ancak 18kredilikten notları kurtardım. ama devamsizliktan kaldim sanırım yada başka bişi onu anlamaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Telden ulaşamıyosan direk okula git, okuldan birine sorman lazım. İlla ki birileri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bella said: bişi dicem de hepsinden f geldiyse koşullu da geçemezsin ki direk sene tekrarı olmuyor mu?zaten birinci sınıfmışsın ortalamanda yok kurtaracak. dediğim o.ortalama tutmayacağı için sınıf tekrarı olması lazım.umarım olmaz. madem burslusun niye bu kadar salladın,yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 atiyorum ortalamandan dolayı yeni ders alamiyo ve daha once aldigin dersler arasinda dd dc f falan olanlari alabiliyo olabilirsin. burs olayi yaniyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bölümle ilgili ödev vs topiclerime bakarsan anlarsın durumu :) *topic fena karıştı asdsada* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ne diyosun anlamıyorum,bir sakin ol. 2 dersten kaldıysan muhtemelen birşey olmaz.ama 6 kredilikse herbiri ortalaman 1.8in altına falan düşmüştür.bilgide öleydi sanırım hatırlamıyorum kaç ile geçildiğini. geri kalanlardan da devamsızlıktan mı kaldın?yoksa hepsini geçtin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Sınıf tekrarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Öğrenci i$leri. Bölüm sekreterliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Skyfire said: Öğrenci i$leri. Bölüm sekreterliği (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bella said: ne diyosun anlamıyorum,bir sakin ol. 2 dersten kaldıysan muhtemelen birşey olmaz.ama 6 kredilikse herbiri ortalaman 1.8in altına falan düşmüştür.bilgide öleydi sanırım hatırlamıyorum kaç ile geçildiğini. geri kalanlardan da devamsızlıktan mı kaldın?yoksa hepsini geçtin mi? şimdi olay şu.. 2 tane 6 kredilik dersten zaten kalacağım kesindi. 18 kredilik derstende geçicektim,ama devamsızlık sınırdaydı.F gelmiyiceği %100'dü çünkü notlar finaller falan hep B / C durumundaydi. Bu durumda F gözüküyorsa ki öyle devamsızlıktan kalmış olabilirim diyorum,ancak 1. sınıfta kalma yok gibi birşeylerde var. Academiz standinde öyle bişey yazdığı için anlamaya çalışıyorum. Skyfire said: Öğrenci i$leri. Bölüm sekreterliği kimse yok,aradım açan eden yok muhasebede bile adam yok o derece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar