Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 GIFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 slk çok dişi kaçıyo bence, Clk daha masculin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Uzun said: 2 yil boyunca calisarak ve birazda aile destegiyle 15000 EURO civarinda bi para topladim. yurt disinda yasiyorum, topladigim para ile alabilecegim , bildigim ve bana gorunusu hos gelen spor arabalari yazdim. 2 yildir arkadasimin AUDI A3 unu kullaniyorum. Artik kendime araba almak istedigim icin ve arabalarin ozelliklerinden hic ama hic anlamadigim icin buraya yazdim. Ne kadar cok fikir olursa o kadar iyi olur benim icin. Insanlara saldirmadan once biraz DUSUN bence. Konu fazla dagilmadan kisaca ozetliyecek olursam, arabalardan pek anlamadigim icin ozellik konusunda bisi diyemiyecegim, gorunusu guzel olan, fazla masrafi olmayan, spor yada normal araba cesitleri ariyorum. http://auto.plius.lt/ bu siteden arabalara ve fiyatlarina bakabilirsiniz. Mümincim, Litvanya da kullancağın bir cihazın servis bakım gibi sana başağrısı yaratacak şeyleri araştır ve sonra alıma karar ver. Allah muhafaza herhangi kazada ya da ağır hasarda nasıl işliyor litvanya adaleti bilmen lazim. Ondan sonra sigorta ve kasko yu araştır. Hangi segmentte ne kadar vergi ödeniyor o da önemli, bence bunları öğrenmeden araç alımı konusunda karar alma, seni severim iyi çocuksun üzülmeni istemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 slk daha oturaklı z4'e göre sanırım. Tamamen zevk meselesi gerisi. z350 ise fazla kaçar bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi benzer bi baslik ben acicaktim nasi harhar yemis baslik gozum korktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Selam, Aç sen, korkma bişi olmaz :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 350Z nin bana aylik mafrafi ne kadar olur ( her gun 22 km yapmak zorundayim ) ? sigortasi, kaskosu vb, ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Selam, Bunu lokal hizmet noktalarından öğrenmek gerekli. Türkiye'deki şartlar ve koşullar orada geçerli değildir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Umarız değildir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Çok fazla bilgim olmasa da mercedes motorlarının çok iyi olduğunu duydum defalarca ve daha klas bir araba gibi geliyor bana. Ama çevre şartları da uygunsa z4 akar yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Olmamış bir olay değil :D Gerçi herkes biliyordur ama şirket aracı geri almıştı adamdan =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Arkadaşlar lütfen yardımcı içeriğe sahip yapıcı mesajlar atın. Yoksa paramecium sıcağın da etkisiyle balta elinde hassas çalışmaya başlayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sadece bu modellerimi düşünüyosun. başka model ve amrlalara da bak onları da yaz. yani sen yapıcı model ve markalar koy ki yapıcı öneriler gelsin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Audi tt ( 2004 ) BMW 330 Coupe ( 2005 ) BMW X5 ( 2005 ) Chrysler 300C ( 2006 ) Hyundai Coupe ( 2007 ) Infiniti G35 coupe ( 2005 ) Lexus IS, 3.5 ( 2006 ) Mazda RX-8 ( 2007 ) Mercedes SLK ( 2005 ) Nissan 350Z ( 2006 ) Bildigim ve hosuma giden arabalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 BMW 330 Coupe ( 2005 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 yeni model audi tt lere bak. buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nissan'ı direk kafadan sil bence, slk'da çok feminen bir kasası var. O yüzden 3. seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Selam, Rakamları gördüm, gıcık oldum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 En iyisi az para biriktirip litvanyaya taşınmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 direk x5 al bence. jip klastır. jip rahatlıktır. jip konfordur. edit. düşündüm de lexus da çok iyi ya. spor araba alma abi.spor araba birisi de demiş 2. slot içindir.günlük kullanımda sıkıntı yaratır,bayar hem de bütün gün çiko gibi gezersin.al x5 ya da lexus hem dışardan daha iyi gözükür hem sen daha rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 nissan 350z almanı tavsiye etmiyorum: 1) servisi inanılmaz masraflı 2) ederinden x3 kat kadar pahalı TR'de 3) elinden çıkartmana ihtimal yok 2. eli daha iyi bir marka seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar