Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 barzoluk moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Kiroluk dupeduz orasi ayri, da bu arkadasa yakisabilir demis nians, fikrim degisebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 zemin neden siyah zenci misin? değilsen altına böyle siyah bir platform da koyduracak mısın? bu arada dövme rezaletmiş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bu kısa ve karizmatik cevabın ardından, sanki elindeki sigaradan derin bi nefes almışsın gibi geldi. "barzoluk moda anasını sattığım memleketinde, füüüüü" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çok ırççısın selin kalbimi kırdın........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 şunlardan düşündünmü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ama dövme harbi kötü. şahsi fikrim böyle bi dövmeyi üstüne para verseler taşımam baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bence dovmeci seni gercekten dover soliyim, adamda sonra uste cikar ben dovmeciyim ondan dovdum der bi haltta diyemezsin davada acamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 burtonesk said: çok ırççısın selin kalbimi kırdın........... napabilirim ben de böyleyim işte=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 erkek tangasını ne koyuyorsun olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 herifin götü kadınınkinden güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 mmmpfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ginaly said: herifin götü kadınınkinden güzelmiş. harbiden lan ona dikkat etmedim ben hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 RaidenXelRu said: ----------- esinlenme var, bi kaç rötuş yaptım .yaptırmayı dusunuyorum.aklınızdan ne geciyorsa soleyin , ezikse sole , guzelse sole , lame se sole.dürüst ol , sonra troll :F kurukafa yerine hamster kafası falan koy, hem öyle şirin bişey olunca belki kızlar teklif eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ginaly said: herifin götü kadınınkinden güzelmiş. Hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 anarşizmi iyi oku iyi bil. anarşizmin karizmasına kanma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 mesajımı veririm, üç noktayı da koyarım diyorsun... *viskisinden bi yudum alır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 kızın götü sırtından başlıyo igrenc harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 kermit said: ginaly said: herifin götü kadınınkinden güzelmiş. harbiden lan ona dikkat etmedim ben hiç dasohfoqgjqeajdfpıqkehgıopewqad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Asteroth said: ginaly said: herifin götü kadınınkinden güzelmiş. Hmmm... hımı bırak şimdi, qft işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konunun başlığı başka bir meselede dürüstlük istiyordu be ginaly. Konsepti karıştırmışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 "roket adam" said: mesajımı veririm, üç noktayı da koyarım diyorsun... *viskisinden bi yudum alır* ayıpsın, bende çok isterdim anarşist olmayı sonra baya bi gömüldüm içine bu ne lan dedim. şimdi çok farklı düşüncelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Asteroth said: Konunun başlığı başka bir meselede dürüstlük istiyordu be ginaly. Konsepti karıştırmışsın sen. bu götleri masaya yatırıp enine boyuna tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bi dakka yaa; ginaly said: herifin götü kadınınkinden güzelmiş. http://img195.imageshack.us/img195/5674/22485631.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar