vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Radiance said: vaniLLe said: evet niye gitsin. naziler yolda teklif ediyo zaten ahdfg ben tüm almanya dolaştım kimse teklif etmedi bendemi sorun var acaba 8-) abi nazi derken zaten bildigin ns'leri kastettim. heidi'leri degil. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kitana said: arcane said: Bizim bayrağımız niye yok? 2006 dünya kupasına katılmadık? ben öyle hatırlıyorum şahsen ahah tam fail olmuşun dicektim ki 2002 de katıldığımızı hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yüzlerce erkek başvurdu diyor. türkler henüz duymamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bi de sey var. genel ev sahibi aka pezemenkler, hayatkadinlarinin sirtina ismini dövme olarak yaptiriyolarmis. kuzen anlattiydi, karinin sirtinda kocaman bi türk ismi görmüs. mahmut muydu neydi öyle tirt birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 nilin kuzenini selamlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 nili selamlassak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 onu ben selamlıycam hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 allahım ömür boyu sonsuza kadar mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ginaly said: onu ben selamlıycam hacı. kusenini ben alıyorum ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 yolu bulamadık da kaybolduk zaman çabuk geçti yakalıyamadık eş dost hepsi yalan oldu şans yok cepte para yok ev araba yok yok allah yok boşver akışına bırak herşeyi inceldiği yerden kopsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 adamınbiri said: allah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 adamınbiri said: yolu bulamadık da kaybolduk zaman çabuk geçti yakalıyamadık eş dost hepsi yalan oldu şans yok cepte para yok ev araba yok yok allah yok boşver akışına bırak herşeyi inceldiği yerden kopsun. iyimisin dostum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bourbon said: nili selamlassak? yiyosa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 nasıl yani? korktum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Skyfire said: adamınbiri said: allah yok ben öyle bişi demedim ben daha demedim OKADAR DA DEMEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 beleş seks niye haber yapılmıs dünyanın her köşesinde beles seks mevcut zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 değil bir evlilikte harcadığın parayı yaptığın seks sayısına bölersen fahişelerle olandan daha büyük bir değer çıkıyor. sevgilin bile olsa masrafı var, sonu olarak seks hiçbir zaman beleş değildir. bu genelev hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Fistan said: beleş seks niye haber yapılmıs dünyanın her köşesinde beles seks mevcut zaten +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Dövme yaptıran müşterilerden 46 yaşındaki Herbert Manske de, 'Dövmeyi karım da umursamadı. Giriş için 5, kucak dansı için 30 Euro'luk masraftan kurtuldum. Karım ayda bir Pascha'ya gittiğimi biliyor zaten' dedi. Nasıl yani bu dövmeyi yaptırınca ömür boyu ücretsiz seks + kucak dansı ve ücretsiz içki kazanılmıyor mu ekstra olarak. Adam burda toplam €35'luk masraf sonunda sadece bunlardan bahsetmiş? Ben "Genelevin müdürü Armin Lobscheid yaptığı açıklamada, �Bu teklifi kimsenin kabu edeceğini düşünmüyorduk. Ama yüzlerce erkekten başvuru aldık' diye konuştu." lafına başta şaşırdım bir dövme için ömür boyu ücretsiz seks insan cazip geliyor doğrusu, yüzlerce erkeğin başvurusu bana çok çok az geldi ama sonuçta orası Avrupa, Türkiye'deki gibi seks özgürlüğünü kısıtlayıcı etkenler yok orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 "midye dolma" said: değil bir evlilikte harcadığın parayı yaptığın seks sayısına bölersen fahişelerle olandan daha büyük bir değer çıkıyor. sevgilin bile olsa masrafı var, sonu olarak seks hiçbir zaman beleş değildir. bu genelev hariç. cok emin konusma, biraz daha yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 VAY ANASINI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Fistan said: "midye dolma" said: değil bir evlilikte harcadığın parayı yaptığın seks sayısına bölersen fahişelerle olandan daha büyük bir değer çıkıyor. sevgilin bile olsa masrafı var, sonu olarak seks hiçbir zaman beleş değildir. bu genelev hariç. cok emin konusma, biraz daha yaşaGayet mantıklı bir analiz , sen sanki 7 kocalı hürmüzsün X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar