Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ömür boyu beleş seks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Radiance said:

vaniLLe said:

evet niye gitsin. naziler yolda teklif ediyo zaten ahdfg

ben tüm almanya dolaştım kimse teklif etmedi bendemi sorun var acaba 8-)

abi nazi derken zaten bildigin ns'leri kastettim. heidi'leri degil. :D
Mesaj tarihi:
kitana said:

arcane said:

Bizim bayrağımız niye yok?

2006 dünya kupasına katılmadık?
ben öyle hatırlıyorum şahsen

ahah tam fail olmuşun dicektim ki 2002 de katıldığımızı hatırladım
Mesaj tarihi:
bi de sey var. genel ev sahibi aka pezemenkler, hayatkadinlarinin sirtina ismini dövme olarak yaptiriyolarmis.
kuzen anlattiydi, karinin sirtinda kocaman bi türk ismi görmüs. mahmut muydu neydi öyle tirt birsey.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

yolu bulamadık da kaybolduk
zaman çabuk geçti yakalıyamadık
eş dost hepsi yalan oldu
şans yok
cepte para yok
ev araba yok
yok allah yok
boşver akışına bırak herşeyi
inceldiği yerden kopsun.

iyimisin dostum ?
Mesaj tarihi:
değil
bir evlilikte harcadığın parayı yaptığın seks sayısına bölersen fahişelerle olandan daha büyük bir değer çıkıyor.
sevgilin bile olsa masrafı var, sonu olarak seks hiçbir zaman beleş değildir. bu genelev hariç.
Mesaj tarihi:
Dövme yaptıran müşterilerden 46 yaşındaki Herbert Manske de, 'Dövmeyi karım da umursamadı. Giriş için 5, kucak dansı için 30 Euro'luk masraftan kurtuldum. Karım ayda bir Pascha'ya gittiğimi biliyor zaten' dedi.
Nasıl yani bu dövmeyi yaptırınca ömür boyu ücretsiz seks + kucak dansı ve ücretsiz içki kazanılmıyor mu ekstra olarak. Adam burda toplam €35'luk masraf sonunda sadece bunlardan bahsetmiş? Ben "Genelevin müdürü Armin Lobscheid yaptığı açıklamada, �Bu teklifi kimsenin kabu edeceğini düşünmüyorduk. Ama yüzlerce erkekten başvuru aldık' diye konuştu." lafına başta şaşırdım bir dövme için ömür boyu ücretsiz seks insan cazip geliyor doğrusu, yüzlerce erkeğin başvurusu bana çok çok az geldi ama sonuçta orası Avrupa, Türkiye'deki gibi seks özgürlüğünü kısıtlayıcı etkenler yok orada.
Mesaj tarihi:
"midye dolma" said:

değil
bir evlilikte harcadığın parayı yaptığın seks sayısına bölersen fahişelerle olandan daha büyük bir değer çıkıyor.
sevgilin bile olsa masrafı var, sonu olarak seks hiçbir zaman beleş değildir. bu genelev hariç.

cok emin konusma, biraz daha yaşa
Mesaj tarihi:
Fistan said:

"midye dolma" said:

değil

cok emin konusma, biraz daha yaşa
Gayet mantıklı bir analiz , sen sanki 7 kocalı hürmüzsün X(
  • Yeni Oluştur...