Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaç saniye?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bugün pati gümlediğinde gördüm oha yani kaç saniyedir bu. :)[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
muahuhahua 34 yılda yaratılmış[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
geri alındı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Puahahah 35 yıl ha! :)[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

[Bu mesaj Epxmadcat tarafından 04 Haziran 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nekadar geri?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 04 Haziran 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
cok tassak espriler donmeye basladi dikkatli olun

yoruma bak :))[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
o zaman 1 ocak 1970'den bu yana geçen saniye.bilgisayardan bir time istediğinizde 1 ocak 1970 baz alınarak bu değer döndürülür.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
puhahahhah[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
1 ocak 1970 unix timestamp `in basladigi tarih. yani php de time() `i kazara 0 dondurebilirseniz, o sonucu alirsiniz.

Cok da onemli bir olay degil, muhtemelen degiskene atanmamistir timestamp o kadar. Hatta microtime() sanirim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Mesaj tarihi:
yalnız garip bişi var, kodun başındaki time() 0 döndürmüş sonundaki time() normal döndürmüş, birbirinden çıkarınca da böyle çıkmış.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
  • Yeni Oluştur...