Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriatten korkmayan da şeriatçıdır

suvras

Öne çıkan mesajlar

hürriyet yorumlar kısmında gördüm bunu.

tam olarak:

" ulviye kaya (Tüm Yorumları) 16.06.2009 11:42:39
Yorumcu mehmet candan şeriat isteyen yok mu?nerde yaşıyorsunuz siz?Şeriatten korkmayan da şeriatçıdır. "

bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

http://haberyorumlari.hurriyet.com.tr/List.aspx?HaberID=11877243&PageNo=2

akp'ye oy vermemek ama iktidarda olmasına ses etmemek demokrasi bunu gerektirir demek bile şeriatçı yapar mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakın bu işleri agalar biz birbirimizi biliyoruz türkiyede demokrasi kültürünün oturmadığını 10 yaşındaki çocuk bile biliyor.Gerçekten o şekilde düşünen adamların sayısı çok azdır.Bu şekilde düşünen insanların çok fazla olmasını çok fazla isterdik.Ama burasıda türkiye yani kimse birbirini kandırmasın.Onun dışında demokrasinin tanımını bilmeyen adamlar bu terminolojide bir dil öğrenmişler konuşup duruyorlar örnek vermek gerekirse tayyip ve ahmet türk.Bu adamları samimi bulmuyorum ve batının terminolojisini kullandığını düşünüyorum.Biz kendi gücümüzle demokrasiyi elde etmeyeliz.Başkalarının müdehalesi ile gelen şey demokrasi değil ülkenin iç işlerine karışma olayıdır.Olayı dibinden incelemek gerekirse bana göre demokrasi insan yaşamının değerinin artmasıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

kişinin neye inandığına göre değişir. AKP'yi tehdit olarak görmüyorsa, oy vermiyorsa fakat iktidarda olmasından da şikayetçi değilse niye şeriatçı olsun. ama tehdit olarak görüpte şikayetçi değilse o zaman +1. "ama demokrasi??", bunun adı demokrasi değil demokrasi kavramının arkasına sığınıp iş çevirmek olur.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

ya korkaksındır ya şeriatçı. bir de conan var, o gözünün gördüğü şeyden korkmaz.

conan gözünün görmediğinden bile korkmaz.
Kara saclı, hırcın bakışlı, elinde kılıc, bir hırsız, bir avcı, dev bir şehvet, tükenmez bir kuvvetle
alemin en parlak tahtlarını,
sandaletli ayağının altına serecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...