evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Şimdi şöyle anlatayım konuyu. Ben bir adet 1991 Japon Ibanez SR 886 sahibiyim son 1,5 senedir. Hiç bir tarafı modifiyeli falan değil arkadaşın komple fabrika çıkışı. Eski bas hocamdan satın aldım kendisini, şimdi adam bası geri istiyor 6 telli olduğu için ve bana bir takas teklifinde bulundu. Karşılığında alacağım gitar Fender Jazz Bass, rengi böyle bakırımsı bir şey acayip. Köprü tarafında Jazz manyetiği, ortada da bir Precision manyetiği var, 4 tane potans(biri volume, diğerlerini henüz bilmiyorum), sapı ve kafası komple siyah boyalı, kafada beyaz Fender Jazz Bass Special yazıyor. Seri numarası da E5713** gibi bişey hatırladığım kadarıyla. Fenderin şuanki serilerinde DuffMckagan signature basa çok benziyor tip olarak özellikle. Dün bu gitarı denedim, çalımı vs. çok rahat, manyetikleri Bassline ve çok güzel ses alabiliyorum. Sizlerin fikrini sormak istedim böyle bir takas teklifine ne derdiniz diye. Çok fena ikilemdeyim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Klasiktir,akraba ile ye iç ama alışveriş yapma.Aynısı hoca-öğrenci içinde geçerlidir.Bizzat kendi gitar hocamın çalıştıgı mağzadan almıştım ilk gitarımı mağzanın menfaatine göre hareket ettiğini anladım 1yıl sonra. Kanımca hocandaki gitar sendenkinden iyi olsa takasa girer mi ? Bence degişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bu mağaza muhabbeti değil yalnız, eğer dikkat çekmek istediğin oysa. Elemanın kendi bası ve 6 telliyi ihtiyacı olduğu için istiyor zira haftada 4 gün sahne + kayıtlar falan var çaldığı, geniş bi range lazım kendisine çünkü pop, funk falan çalıyor. Harmoni derdi biraz fazla yani. Gitar bazında iyi bi teklif gibi geldi bana, biraz daha denemem lazım aleti sanırım yine de ne olur ne olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 verme ya boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Gitar işi sorup soruşturmakla olmuyor, eline alıp denediğinde içine siniyorsa, ileride eski gitarını aramayacaksan takasla. Tabii nette gitarla ilgili yorumları da kurcala da herkes fanı olduğu markayı övdüğünden çok da objektif olmuyor yorumlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ikisi de guzel alet, ama sen tel sayina karar ver, ona gore kabul et. Standart 4 telli ile eserim dersen mis gibi jazz bass ayarli gitar da guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben olsam değiştirmem hocan onu isteyip başka alet veriyorsa elindeki alet iyi bi alet demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 6 telliye ihtiyacı varmış o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Iyice review okuyup sey et, anlayan adamsin zaten bu konulardan, yiginla gear community boardlari falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bass dedigin 4 telli olur..ayrıca bass diyince akla ilk gelen marka fender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Valla denediğimden bu yana aklım alette kaldı ne yalan söyliyim, çok büyük ihtimalle kabul edicem takası. TalkBass ta sordum bu takası(TalkBass internetin en büyük bas gitar forumu bu arada, bi ara kurcalayın derim ilgilenirseniz çok eğlenceliler), amcaların çoğu tabi benim yaşım kadar sahneye çıkmış 92859825 farklı marka model çalmış etmiş adamlar olduğu için, "aleti dene, istediğini veriyo mu vermiyo mu aga. olay ondan ibaret" dediler, bakıciiz artıkın. Ama tabi Seymour Duncan manyetikler düşündükçe ağzımı sulandırmıyo değil. Ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Rapor veriyorum: Takası kabul ettim, gittim yeni kızımı aldım geldim bir hafta falan önce, öncelikle söyleyeceğim tek şey, pişman değilim :D Sapı ve klavyesi inanılmaz rahat, 6 tellinin klavye haliyle birazcık otoban gibi olduğu için öyle geliyor da olabilir emin değilim, ama rahat mı rahat işte yani çalarken hiç bi problem yok. Tuşeme çok faydası dokunacak diye düşünüyorum, zira aleti amfisiz çalarken bile tellere azıcık sert vurunca cazırdamaya başlıyor direk, çok mutlu oldum onu görünce. Rengi biraz acayip ama o da çok problem değil benim için, siyah metalci bası yerine daha prezentabl bi gitar en azından. Bir iki tane de fotoğraf ekliyorum aşağıya buyrun: Geniş açı Gövde yakın çekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hocanın neden vermek istediğini anladım. bu gitar pembe!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ooo renk super hocam hayırlı olsun.billy sheehan ın modifiyeli yamahasının renginde gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 cok supermis pembe bas ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 rengi bakırımsı değil miydi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 http://www.billysheehan.com/gear/instruments_12.html evil in gitarı daha guzel bu arada yukardaki yamahadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Skyfire said: rengi bakırımsı değil miydi abi? Elemanın evinin ışığı biraz cinsti sanırım, ama hala bi şikayetim yok hehe. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 vermezdim hayatta :D japon bide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Maddox sen erkek değil miydin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Erkeğim de ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 paraya ihtiyacın varsa sat ama takas yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 evilmaddox said: Erkeğim de ne alaka? Abi pempe gitar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 E olsun ne var pembe olunca? Güzel işte gayet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Abi isterse çingene pembesi olsun adam çalması çok rahat dedikten sonra konu kapanır.. Sen müziği adamın gitarının rengine bakıp da değerlendirdikten sonra müzik anlamını yitirmiş demektir zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar