Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bende gelirim herhalde ama gün gelirse önce güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 saha bulamadım içinizde araştırabilecek olan varsa bi baksın yarın haber etsin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 saha yok mu şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yalan oldu sanırım?:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yalan olduk=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ben daha burda hiç maç ayarladığını gormedim. her seferinde tonlarca adam toplanıyor sonra yalan oluyor adsadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 DarKRideR said: beylikdüzü'nde 8-9'a 95 milyon,kral bir halısaha asdfds pahalıymış ya göztepe göztepeden beylikdüzüne gidene kadar gebze'de, izmitte falan ayarlar adamlar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Aiko said: ben daha burda hiç maç ayarladığını gormedim. her seferinde tonlarca adam toplanıyor sonra yalan oluyor adsadad 1 2 3 4 5 6 7 8 bunlar yapılmış maçlardan sadece bikaç tanesi baya maç yapmışızdır bu linkler pepeleksel ve paticiksel diye arattığında çıkıyor halısaha diye aratırsan daha da çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 lan azmo var diye maç mı ayarlanır azmo satış koyar başta bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yok ya azmo satmıyo maçları hiç onun da 4-5 maçı oldu sanırım bizle zaten kendi dedi maç ayarla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Aiko said: ben daha burda hiç maç ayarladığını gormedim. her seferinde tonlarca adam toplanıyor sonra yalan oluyor adsadad cava'nın emeklerine saygısızlık olmuş bu biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Aiko said: ben daha burda hiç maç ayarladığını gormedim. her seferinde tonlarca adam toplanıyor sonra yalan oluyor adsadad şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Adam haklı. Ben de hic görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ben de görmedim ... haklı adam sonuna kadar hep yalan oluyoz sanal maç devamlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ben de görmedim arkadaş, rezillik. 2003'ten beridir uğraşıyoz bi tane maç ayarlanacak hepi topu nedir bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 BiTcH_oFBaT said: Aiko said: ben daha burda hiç maç ayarladığını gormedim. her seferinde tonlarca adam toplanıyor sonra yalan oluyor adsadad cava'nın emeklerine saygısızlık olmuş bu biraz... yok sadece ben değil ben son 2-2buçuk senedir ayarlıyorum benden önce sabonis ve fizban ayarlıyorlardı tüm maçları=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hepimiz şişko ve kel adamlarız aslında ama ordan burdan maç resimleri bulup koyuyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sanal ortamda kendimizi tatmin ediyoruz edit: çok kötü oldu bu cümle ya nereye çekersen gelir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 cavanagh said: BiTcH_oFBaT said: Aiko said: ben daha burda hiç maç ayarladığını gormedim. her seferinde tonlarca adam toplanıyor sonra yalan oluyor adsadad cava'nın emeklerine saygısızlık olmuş bu biraz... yok sadece ben değil ben son 2-2buçuk senedir ayarlıyorum benden önce sabonis ve fizban ayarlıyorlardı tüm maçları=) bizim ayarladığımız dönemde rahat 20-25 maç yapmışızdır. şimdi de etrafımdaki kimse basket oynayamıcak ben olmasam. organizatörlük işine girip müzik gruplarını falan mı getiriim diyorum. parayı ordan kırarım :) ayrıca ayakkabım erimese gelirim biliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Sabo nur yüzüne hasret kaldık bir maça gel artık :) Gerçi ben arada karşılaşıyorum moda cafede ama olsun diğerleri göremiyo bak ne zamandır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bir insan evladı ayakkabım eridi bahanesiyle maç satar mı? nasıl bi adamsın sen can=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ahah satmadım ki. lütfen yani... sordun oynar mısın diye, ayakkabım eridi dedim gayet normal bi şekilde :D gören de önce oynarım dedim sonra maç günü sattım falan sanıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hadi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 maç demişken geçen gün 6-7 maç yaptım kalpten gidiyodum resmen. parayı dert etmeyip 10-11 maçı falan yapalım yapacaksak yoksa cidden sağlık sorunu çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 katılıyorum bu ne sıcak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar