Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTVSpor - Antu Kardeşliği

Cantona

Öne çıkan mesajlar

İlginç bir olay. Bugun nette haberlere / bloglara bakınırken denk geldi..

said:
TOPUZ - IMZA - KAPAK

NTVSpor en az Aziz Yildirim kadar ugrasti bu transfer icin.

Gerek haberlerde, gerek gun icinde alt yazilarla,

surekli Topuz`un Fener`e ne kadar yakin oldugunu anlattilar.

Hatta Rijkaard gibi bir ismin Turkiye`ye gelmesinden bile daha cok

ekrana tasidilar. Zaten asil amaclarindan biri de buydu.

Emeklerinin karsiligini aldiklari an, deklansore gururla bastilar.

Bu kareyi de sitelerinin onyuzune ayni gururla koydular.

Fotografin basligini atarken ezeli rakiplerine gonderme yapmayi

ihmal etmemis NTVSpor.

TOPUZ - IMZA - KAPAK

Antu bile ayni resmi "topuz imza" diye kaydetmisken,

tarafsiz ! bir haber sitesinin bu yaptigina ne diyecegimizi bilemiyoruz.

Yine bu akşam oynanan Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker TBL Playoff Final serisi maçında bildiğiniz üzere olaylar çıktı..

Fenerbahçe Ülkerli oyuncularının hakemlere olan aşırı tepkisi, hatta Rasim Başak'ın hakem masasını tekmeleyip küfürler savurması. Yine Fenerbahçe taraftarının küfürler ile zemini pet şişe bombardımanına tutmasından hiç dem vurulmamış. Aynen şu şekil yazılmış;

NTVSpor said:

...

Son 13 saniyede Efes Pilsen, Ömer Onan'ın yaptığı kasti faul sonrası adeta maçı kazandı. Hakemlerin kasti faul olarak değerlendirdiği karar sonrası kenar yönetiminin itirazları sonrası hakemler bu sefer teknik faul çaldı. Hakemler, oyuncuların itirazları sonrası bir teknik faul daha çaldı ve Smith 3 kez faul atışı kullanarak sayılar buldu. Efes Pilsen, böylece karşılaşmayı 74-68 kazanarak, seride 3-2 öne geçti ve şampiyonluk için büyük bir avantaj yakaladı.

...

Haberin tamamı..

Çok ilginç...

Açıkçası yayın hayatına başladığında heyecanlanmıştım. Doğru, hızlı ve tarafsız habercilik ilkelerine sadık kalacaklarına inanmıştım. Hakan Ünsal gibi bir yorumcunun giderek çığrından çıkması ve bu yaşanan son gelişmeler üzdü beni açıkçası. Siz ne düşünürsünüz bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf NTV-Spor değil Maraton, LigTv falan da o Antu'da transferi adım adım duyuran adamın mesajlarını araklayıp araklayıp flaş haber olarak sundular kaynak maynak göstermeden. Hoş, gösteremezlerdi de zaten, "böyle böyle oldu, kaynak antu" diyecek halleri yoktu tabii. Ama böyle iddialar var diye düzgün haber yapmak yerine kesin oldu bu diye reyting haberciliği yapmak uğruna böyle bi şaklabanlık yaptılar.

Ha, Antu'ya yakınlığından değil de sansasyonel olma çabası falan sebebiyle yaptılar bunu tabii.

Basket haberine bir şey diyemeyecem, taraflı gözüküyor gayet evet, ama haberi yapan habercinin kişisel şımarıklığı da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben anlamadim
resmen cogu bjk linin icine oturmus
olay topuz olayi degil zaten
adamlar inanmis topuz baska yere gitmeyecek diye
ama umutları kırılmis birde bu adama sezon ortasinda 11 milyon Euro onermis besiktas simdi gelmisler üffffff kazik yediniz o adam o kadar etmez diyor........
Cunku cogu bjk li baskanlarina inanmis ama olmadi iste
Besiktasli durusundan bahsediyorlar..........
Kardesim sizi sampiyon yapan super besiktasli durusuna sahip yusuf sahin trabzonla antremanlara cikiyordu adami aldiniz...
Simdi suc yusufta mi yoksa antremanlara cikmaya baslamis bir futbolcuyu alan besiktasli durusuna sahip yoneticilerde mi
Sosyal ağlarda paylaş

ntvspor said:
Bu arada Fenerbahçe Ülkerli oyuncular, bitime 13 saniye kala verilen karar nedeniyle hakemlere sert tepki gösterdiler. Sarı-lacivertli takımın oyuncularından Mirsad ve Solomon, hakemlerin üstüne yürürlerken, soyunma odasına giden hakemlerin peşinden giden Rasim Başak da masa hakemlerinin olduğu bölüme tekme attı.
Sosyal ağlarda paylaş

basket haberi çoğu yerde yanlıydı sanırım, milliyette de "hakemin kararı yüzünden fener maçı kaybetti" falan yazıyordu şaka gibi.

bir de şu var, beşiktaşın şampiyonluğu ne kadar gündeminde kaldı bu ülkenin; hemen unutturuldu topuz fener'e gidecek tartışmaları geldi yerine.

galatasaray ve fenerbahçe lobisi çok güçlü gazeteciler üzerinde, beşiktaş ın onlardan çok daha az.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...