Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rita sadece ..... yiyor.

janis

Öne çıkan mesajlar

Terier cinsi bir köpeğim var , adı Rita :D Çok zeki bir köpek. Fakat et ve türevlerinden başka bir şey yemiyor.

Salam , Sucuk , Tavuk , Et en sevdiği yiyecekler. Yumurta ve süt ü ise bunları bulamayınca yiyor. Fakat bunların dışın hiç birsey yemiyor. Daha ekmek yediğini görmedim. Bir kaç kez aç bıraktım ama kesinlikle yemedi. Öylece gözümün içine baktı. Bende dayanamayıp verdim gene. Nasıl alıştırcam bu köpeği ben ? Korkuyorum tek düze besleniyor , hata olacak diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
janis said:

Terier cinsi bir köpeğim var , adı Rita :D Çok zeki bir köpek. Fakat et ve türevlerinden başka bir şey yemiyor.

Salam , Sucuk , Tavuk , Et en sevdiği yiyecekler. Yumurta ve süt ü ise bunları bulamayınca yiyor. Fakat bunların dışın hiç birsey yemiyor. Daha ekmek yediğini görmedim. Bir kaç kez aç bıraktım ama kesinlikle yemedi. Öylece gözümün içine baktı. Bende dayanamayıp verdim gene. Nasıl alıştırcam bu köpeği ben ? Korkuyorum tek düze besleniyor , hata olacak diye.
aç bırak şımarıklıktan yemiyor. köpekler 5 gün aç kalmadıkları sürece güçten düşmez. ( ben kendi kurdumdan biliyom ) belki senin teriyer kurtlardan biraz daha az dayanıksız olabilir 4.5 günü geçme derim. bi noktadan sonra yer seve seve, seve seve yemezse açlık nedeniyle gene de yer. biraz sert olman lazım bu noktada. ama köpekten önce sen yumuşar ona salam sucuk kömürde sandaviç falan verirsen çok tepene çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...