janis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Terier cinsi bir köpeğim var , adı Rita :D Çok zeki bir köpek. Fakat et ve türevlerinden başka bir şey yemiyor. Salam , Sucuk , Tavuk , Et en sevdiği yiyecekler. Yumurta ve süt ü ise bunları bulamayınca yiyor. Fakat bunların dışın hiç birsey yemiyor. Daha ekmek yediğini görmedim. Bir kaç kez aç bıraktım ama kesinlikle yemedi. Öylece gözümün içine baktı. Bende dayanamayıp verdim gene. Nasıl alıştırcam bu köpeği ben ? Korkuyorum tek düze besleniyor , hata olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bu yemeğin hepsi bitecek diye zorluyorsan ondan ekmeksiz yiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ekmeğini yemezsen köpekler kovalar de. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 senin yerinden olmak isteyen kaç tane somalili srilankalı var, ayıp ulan hayvan herif hep et hep et de, sonra abi tamam affet ben ettim sen etme der anlaşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 başlıkta ".... yiyor" deyince farklı anladım ha. nası lan oldum böyle ...... arsızımı olmuş köpek yoksa dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ekmekle yemezse doymaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 çoban salata yap, zeytinyağını bas bak nası bana bana yiyor ekmeği. benim kedi de rakı içmiyordu, varsa yoksa su. bi gün yemek kabının bi tarafına şalgam bi tarafına rakı koydum hayvanın kafa yerine geldi. çözüm sende bitiyor dostum. ekmek yemiyor ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ne kadar ekmek, o kadar kofte de, anlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ekmek yiyemiyorsa pasta yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kullandigin uyusturucunun turu nedir? edit: bi daha okudum ben mi yanlis anladim diye ama sen ciddi ciddi "kopek neden et, tavuk falan seviyor, hic ekmek yemiyor" diye sormussun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 şu kuru mamalardan yiyor mu? çatal bıçak kullanımı ve sofra adabı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kötü alışkanlığı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Suda icmiyodur sade Sarap ama kopek oldureninden degil sole okuz gozu yada Dom Perignon 1890 falan asagisi kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konu başlığındaki (.....) boşluğu nasıl doldurduysanız bunu öyle anlayın :D .... delileri :D .... geyikleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ginaly said: Bu yemeğin hepsi bitecek diye zorluyorsan ondan ekmeksiz yiyor olabilir. Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Yav yaşına, ırkına göre al mamasını koy önüne, fazla da şımartmaa, köpek senin sahibin olmasın. İmza Başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Adam topici açıp kaçmış.asdadafdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 benim köpeğim herşeyi yiyor yahu , geçen tabağımdan kiraz çalmış onu parçalıyordu. Çekirdeğini çıkarıp yedi gözümün önünde. o.O diye baktık arkadaşlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 janis said: Terier cinsi bir köpeğim var , adı Rita :D Çok zeki bir köpek. Fakat et ve türevlerinden başka bir şey yemiyor. Salam , Sucuk , Tavuk , Et en sevdiği yiyecekler. Yumurta ve süt ü ise bunları bulamayınca yiyor. Fakat bunların dışın hiç birsey yemiyor. Daha ekmek yediğini görmedim. Bir kaç kez aç bıraktım ama kesinlikle yemedi. Öylece gözümün içine baktı. Bende dayanamayıp verdim gene. Nasıl alıştırcam bu köpeği ben ? Korkuyorum tek düze besleniyor , hata olacak diye.aç bırak şımarıklıktan yemiyor. köpekler 5 gün aç kalmadıkları sürece güçten düşmez. ( ben kendi kurdumdan biliyom ) belki senin teriyer kurtlardan biraz daha az dayanıksız olabilir 4.5 günü geçme derim. bi noktadan sonra yer seve seve, seve seve yemezse açlık nedeniyle gene de yer. biraz sert olman lazım bu noktada. ama köpekten önce sen yumuşar ona salam sucuk kömürde sandaviç falan verirsen çok tepene çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar