Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 YÖK'de akrabaları aracılığıyla soruları ele geçirdiğini çevresindeki kızlara yayan Mete Gökyarlar (23), bu yıl ÖSS'ye girecek olan 3 kızla birlikte oldu. Sorular ve cevapları karşılığında Mete Gökyarlar ile birlikte olmayı kabul eden A.M. (18), E.Y.L. (17) ve M.Ö. (21) tesadüfi bir şekilde kandırıldıklarını anlayarak polise başvurdular. Gözaltına alınan Mete Gökyarlar, dolandırıcılık ve reşit olmayan E.Y.L. ile birlikte olmak suçlarından yargılanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ahahahahahahahaha kız işte ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 HELAL AGAMA! TAM DESTEK VERİYORUM BURDAN sonsuz rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bu arada iyi fikirmiş. benim arkadaşın anne babası ösymde çalışıyor bi kanal tutturabiliriz bu yolla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Tanıdığım bir Mete Gökyarlar (23) var benim valla, yapar mı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 reşit olmayan kıza dokunmamış olsaydı bela almazdı başına sanırım. böyle aptalca dolandırıcılık mı olur ya nasıl inanmışlar haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kızlar mı mal çocuk mu emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ne gerizekalı kızlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 adam simdi oss sendromlu tazecik hatunu aksam simidi gibi .. helal kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bravo nitelikli irza geçme (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bi de BONEPART'ın fikri var: Yarın akşam taksim AKM nin oraya KARAVAN çekip, össden çıkıp kendini taksime atan ve dağıtan kızlara dadanmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 REP REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mortis said: bi de BONEPART'ın fikri var: Yarın akşam taksim AKM nin oraya KARAVAN çekip, össden çıkıp kendini taksime atan ve dağıtan kızlara dadanmak.. eet bide bu var ne eve gidip gelmeyle uğraşcan diyo hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bir gecelik romantik akşam yemeğine, bir saksı dolusu güle, bir hafta bmw ile tura, bir tane tek taş yüzüğe veren kızlar olduğunu düşünürsek öss soruları için veren kızlar çok da salak sayılmazlar. en azından mantıklı bi yatırım denemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hakkaten süpermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hahah olay efsaneymiş=) dorynin yoruma da rep vermeden de edemedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ULAN SALAKLAR TRİAL FALAN İSTESEYDİNİZ NASI İNANDINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Gerçi ben de öss'de üçgen sorusu çıkacak diyip ellemiştim bi kızı. bu kadar bilgiye göre fazla bile yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ahaha adam iyimis manken yapcam sarkici yapcam diye birlikte olurlardi elemanda OSS den sizi universiteye sokucam diye birlikte olmus iste ehueheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ginaly gelsene dota var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ulan ben bile verirdim lan bana soruları vercem deseler hiç çekinmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 çocuk "piç" in tam tanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar