Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 divine divinity ve beyond divinity den sonra son oyun bu yaz sonuna dogru cikacakmis. 3d olmus iyimi olmus bilemem :( http://www.divinity2.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben umutluyum. hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ilk oyun cok superdi. oynadıgım zamanlar acaba 3d olsa ne manyak olur lan falan dedigim hasta bi evreni vardı. merak ediyorum simdi heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ilk oyun buglumuydu neydi bi süre sonra imbaa oluyordun. ama güzel oyundu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 cok buglıydı da imba oldugumu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 website komple diablo3ten çalıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ilk oyunda frost silahlar absürddü. kitleyebiliyordun karşına çıkanları. hele warriorın whirlwind iyle birleşince saçmasapan bişey oluyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 birincisini baya zevkli ikincisi baya zevksizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Malum yerlerde var oynayan varmi ben yarin oynamis olurum bakim nasil olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 İngilizcesi çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hoş bir sitesi de var, bu yıl rpg namına beklediğim tek oyun. us sürümü için aralık demişler bu arada sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Oyunun almancasi var ama ingilizce patch (Sesler degil konusmalar ing. oluyo) var ztn. Oyun iyi hos guzelde sanki knight yada metin2 oynuyomus gibi bi hisse kapildim :) tam yaratiga vurcam kacip gidiyo fln pesinden kosan bi tip. Birde oyunda acaip bi tekleme var nedenini cozemedim daha fps fln iyi ama tekleme var yani. (Makinemde Batman Full detail calisabiliyor.) Daha baslarindayim oyunun keyifli gidiyor simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 buda cikti oynadim 3 dakka kadar, fena durmuyor. grafik animasyon ses falan guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 '_' Sam said: us sürümü için aralık demişler bu arada sanırım. ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Oynamadığın oyun yokmu bre :) Ah Almanca bilmek vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 systemrequirementslab'da listede oyun yok. notebook'ta calısıp calısmadıgına nasıl bakabilirim baska turlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 knox said: Oynamadığın oyun yokmu bre :) Ah Almanca bilmek vardı. oyun ingilizce surum , yani almanca rusca uzeri ingilizce text giydirilmis hali degil :D oyunun forumlarinda da yaziyor zaten ingilizcesi cikti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 etrafta düzgün rpg bulunmazken ejder temalı iki iyi rpg'nin aynı hafta çıkması kötü oldu. dragonaja bile bakamadım daha. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu fazla aksiyon tabanli olmus sam.. dragon age daha onde duruyor rpg olarak bu daha cok aksiyon bazli rpg gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 dun oynadım bir 3-4 saat, zaman gecirtiyor farklı 1-2 sey yapmıslar bakmak lazım, dragon falan olup air combat yapabiliyorsunuz, Igrenc bir quest ve map sistemi olmus ve oyun pek balancelı degil, grafik motoru super degil ama guzelce, Risen dan daha iyi gibi diyebilirim, olayları hafif farklıda olsa, ingilizce surum oynuyorum, 3d arkadan gorunumlu hack and Slash diye tanımlayabiliriz, Itemlarda normal rare vs tarzında cesitleme var, vsvs ... Bu türü seviyorsanız kacırmayın derim, bahsettigim eksilere ragmen bayaa keyifli geldi bana, Dragon Agele benzer zamanlarda cıkma talihsizliginden dolayı gozunuzden kacmasın guzel oyun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Birincisi güzeldi, asıl ikincisi, şu bir elemanla beraber başladığımıza, ikizimiz sanırım?, çok az dayanabilmiştim. Bunu da denemek lazım heralde, saygısızlık olmasın seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 oyun divinity 1 le alakasız, eger yanlıs hatırlamıyorsam, DD1 izometric rpg idi, grafikleri falan kotu olan ama consept e saygımızdan oynadıgımız bir oyundu, Bu farklı olmus, hack n slash 3d Risen gibi daha cok, deneyin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 evet farklı yapsına alısınca cok daha iyi oldu. 4 gundur Dragon Age i acmadım bile hep Divinity oynadım, Bu oyunu kesinlikle atlamayın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 siteye oha oldum super yapmişlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar