Greeny Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 5. senem hala veremedim. pazartesi günü finalim var. büte girme şansım yok tek sıanv şansım var yani. konular matris - determinant - lineer denklemler-ç ok katlı integral şimdi başlasam pazartesi saat 16:00' ya kadar 65 puan alıcak hale gelebilir miyim? gelemezsem çalışmayayım trollemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 benim de çarşamba günü. 1. senem daha, büte kaldım sadece. matris falan yok ama neyse ki, sadece integral. vizesinden 30 finalinden 10 almışımç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Gelemezsin, çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Greeny said: trollemeyin Hahahaha oldu, senin keyfine göre troller yada trollemeyiz. Ayrıca biz senin kapasiteni nerden bilelim? Kimi adam 4 saat bakar lineeri çözer sen yetemezsin çözemezsin biz ne bilelim. Ben olsam lan çalışsam geçer miydim azabına düşmemek için oturur çalışır denerdim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ardethle utopia mıydı matematik insanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 axedice said: Greeny said: trollemeyin Hahahaha oldu, senin keyfine göre troller yada trollemeyiz. Ayrıca biz senin kapasiteni nerden bilelim? Kimi adam 4 saat bakar lineeri çözer sen yetemezsin çözemezsin biz ne bilelim. Ben olsam lan çalışsam geçer miydim azabına düşmemek için oturur çalışır denerdim en azından. kaç yıldır bu forumu okuosun axedice hiç mi öğrenemedin gaz verin lan çalışayım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Raincloud said: ardethle utopia mıydı matematik insanları? ardethle dory. ardeth her bilimin insanı gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 5 senede veremediğin dersi 2 günde mi verecen? çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Cidden kolay konular, ben de geçen seneye kadar çok sallamıştım, geçen sene AA'yla geçtim :P Bir tane 3 bilinmeyenli 4 bilinmeyenli denklem sorar matrisle çözdürür büyük ihtimalle, iktisadi uygulama (matematiksel iktisat zorunluydu bizde o yüzden çok kolay gelmişti 1. sınıf dersinin kıytırık problemlerini 3. sınıfta çözmek :P) bir de integralin grafiği falan çıkar 3-4 parçalı yine. Mat 1 hep daha zor gelmiştir bana mat 2den lineer cebir vs. çok kolay, puan alması zor olan integral bir tek çok saçma şeyler soruyor hocalar. Yine de kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Greeny said: kaç yıldır bu forumu okuosun axedice hiç mi öğrenemedin Sözel zekan vardır sayısal yoktur bunlar farklı şeyler. Ki lineer mühendislik matematikleri arasındaki en kolay ders. Ben bile ilk seferde geçmiştim Masquerade said: 5 senede veremediğin dersi 2 günde mi verecen? 5 senede veremediğim dersi 4 saatte vermiştim. Gerçi ipne asistanın çalışmazsanız "abiniz" gibi olursunuz demesi gazı vermişti sınavın başında. Adam resmen 7 sene sonra afla gelen 35lik muamelesi çekti bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Masquerade said: 5 senede veremediğin dersi 2 günde mi verecen? çalışma. belki adam 5 senede 1 saat bile calısmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 benmde bu ders DD geldi bakalım not ortalaması tutar da almaktan kurtulurum inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yardima ihtiyacin olursa ulasabilirsin yardimci olmaya calisirim. calisirsan konular oyle cok da anlasilmicak seyler degil, matris ve determinant zaten olayı anladiktan sonra 5 dklik olaylari var. @digerleri matematikten sogutmayin insanlari lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 1 saat çalıştım yaptım geçerim heralde kıskananlara selamlar çekemeyenlere allah çektirmesin uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar