tinu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 DVOTurk.com ekibi olarak, bugün sitemizin yayın hayatına başlamasının verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Malum Ultima Online free shardlarla başlayan Türk DVO macerası, günümüzde oyuncuların daha bilinçli hale gelmesiyle World of Warcraft, Warhammer Online, Age of Conan vb. oyunlarla devam etmekte. Sonuç olarak, ülkemizde DVO’nun geniş kitlelere yayılmış olması, bu konuda içerik gereksinimi ortaya çıkardı. Bizde tam bu noktada bu ihtiyaca cevap verebilecek bir site üzerinde çalışmaya başladık. Amacımız, Türk DVO oyuncularının ilgi gösterdiği oyunlar konusunda kaliteli haber, içerik ve bunların etkileşimli bir ortamda tartışılabilmesine olanak sağlayan bir platform sunmaktı. Bu platformda en çok önem verdiğimiz konulardan biri, içeriğimizi Türk guildları etrafında oluşturmak. Bu yüzden DVOTurk.com olarak ilk önceliğimiz, Türk guildlarının tatlı-sert progress yarışını takip etmek ve okuyuculara tarafsız bir bakış açısı ile sunmak. Bu doğrultuda tüm Türk Guild'larını ve DVO oyuncularını davet ediyoruz. Özellikle DVO guildarı ile röportaj yapmak ve seslerini duyurabilir hale getirmek ve genel bir bakış açısı Türk DVO topluluğun gidişatını yansıtmak ilk hedeflerimiz arasında. DVOTurk.com projesinde belirlediğimiz diğer bir ilke ise okuyuculara içeriği basit ve anlaşılabilir bir şekilde sunmaktı. Hedefimizi, oynadığı oyunun teknik terimlerini bilen fakat yabancı dilinin yetersizliği nedeniyle, içeriği anlamakta güçlük çeken oyunculara, terimleri Türkçe’leştirmeye çalışmadan, en basit ve yalın şekilde konuyu aktarmak olarak belirledik. Sonuç olarak, Türk DVO topluluğunu ve guildlerini bu platformda görmek en büyük arzumuz.www.dvoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Beğendim. Ellerinize sağlık. Yayın hayatınızda başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 site guzel gorunuyo da, mmolarla baya icli disli olmama ragmen dvo diye bi kisaltma ilk kez duydum. sitenizde yazdigi gibi DeVasaOnline'in kisaltmasi ise cok cok kotu olmus hocam. kisaltmanin hicbi sekilde uzun haliyle alakasi olmamasinin ve hic bi kisaltma mantigina uymamasinin yanisira, "yarisini turkcelestirelim, online zor geldi o oyle kalsin" denilmis sanki :) dvo kisaltmasini siz mi buldunuz bilmiyorum, ama ben hayatta kullanmazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Tüm oyun dergilerinde ve gazetelerde mmo terimini dvo olarak türkçeleştiriyor. Yani biz çıkarmadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 burda yazior kısaltmanın asıl olayı.. http://forum.paticik.com/read.php?42,4110182 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 O değil de sanırım WoW-Turk.com'den üye çekmeye veya orayı karalamaya çalışmışsınız :) http://forum.wow-turk.com/wow-genel/37032-%2A%2A%2A%2A%2A-sitesi-yorum-yardim.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Wow-turk'ten üye çekmeye ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum, nitekim benim görüşüme göre 10 kat daha faydalı ve daha kullanışlı bir site olmuş dvoturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Brigand said: O değil de sanırım WoW-Turk.com'den üye çekmeye veya orayı karalamaya çalışmışsınız :) http://forum.wow-turk.com/wow-genel/37032-%2A%2A%2A%2A%2A-sitesi-yorum-yardim.html Okuduğum kadarıyla kaynak gösterilmeden Dvoturk sitesinden alınan bir yazı wow-turk te yayınlanmış. Tinu ve bonesoul'un da itirazı bu yönde olmuş, ama ters tepki almışlar, konu da uzamış haliyle. Emek verilen şeylerin kaynağını vererek kullanılmasını istemek en doğal haktır diye düşünüyorum. Wow-turk biraz haksız bu konuda bence, ama olay bir yere bağlanmış sanırım, bir sorun gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Dennis said: Wow-turk'ten üye çekmeye ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum, nitekim benim görüşüme göre 10 kat daha faydalı ve daha kullanışlı bir site olmuş dvoturk. Fayda ihtiyaca göre değişir. Senin ihtiyacını karşıyan DvoTurk ise orası faydalıdır tabi ki ama sana göre. Ayrıca sana göre 10 kat faydalı olabilir ama herkese göre bi 100 kat daha büyük diyebiliriz WoW-Turk için ;) Zaten fayda çekmeye değil üye çekmeye gibi birşey demiştim ben üstte. |Joker| said: Brigand said: O değil de sanırım WoW-Turk.com'den üye çekmeye veya orayı karalamaya çalışmışsınız :) http://forum.wow-turk.com/wow-genel/37032-%2A%2A%2A%2A%2A-sitesi-yorum-yardim.html Okuduğum kadarıyla kaynak gösterilmeden Dvoturk sitesinden alınan bir yazı wow-turk te yayınlanmış. Tinu ve bonesoul'un da itirazı bu yönde olmuş, ama ters tepki almışlar, konu da uzamış haliyle. Emek verilen şeylerin kaynağını vererek kullanılmasını istemek en doğal haktır diye düşünüyorum. Wow-turk biraz haksız bu konuda bence, ama olay bir yere bağlanmış sanırım, bir sorun gözükmüyor. Tabi ki WoW-Turk de belirtmiş zaten öyle birşey varsa bildirin hemen düzeltelim diye, biz de ona karşıyız demiş. Sonuçta birgün onların da yazıları da başkaları tarafından kullanılabilir bu güzel birşey değil ayrıca yasal değil. Ama reklam yapılan konu üzerinde böyle bir konunun açılması "siz bizim yazımızı aldınız biz de reklam yaparız" gibi birşey olmuş sanki. Öyle bir durum var ise ve show yapılmadan rahatsızlık bildirmek gerekir ve ÖM veya email yolu ile gerekli yetkililer ile iletişime geçilir. Sonuçta kimsenin "alırız kaynak da göstermeyiz kardeşim çok pis copy paste yaparız" diyeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Tamam da konu zaten orada açıklanmış, kapanmış. O konuyu bu foruma taşımanın ve tekrar tartışmanın manası ne ki? Bir sorun olduğunu düşünüyorsan wow-turk forumundaki ilgili başlık altına yaz bitsin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 1) Ben tartışma açmıyorum sadece bir link verdim. Tartışma başlatan sizsiniz. Tartışma istemiyorsun ama yorum yapıyorsun çelişkili değil mi? 2) İlgili konu kilitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Brigand said: 1) Ben tartışma açmıyorum sadece bir link verdim. Tartışma başlatan sizsiniz. Tartışma istemiyorsun ama yorum yapıyorsun çelişkili değil mi? Brigand said: O değil de sanırım WoW-Turk.com'den üye çekmeye veya orayı karalamaya çalışmışsınız :) http://forum.wow-turk.com/wow-genel/37032-%2A%2A%2A%2A%2A-sitesi-yorum-yardim.html Bu mu sadece link verdiğin ve tartışma açmadığın mesajın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 daha önce wow-türk nerdeyse hiç kullanmadım eksikliğini de duymadım. neden böyle bişey yapmaya uğraşsınlar ki yeni ortaya konan şey daha kaliteliyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 |Joker| said: Bu mu sadece link verdiğin ve tartışma açmadığın mesajın? Yeap o. Kesin bir ifade yok o cümlede ne anladıysam onu yazdım. "sanırım" ve "veya" kelimelerini görüyorsundur umarım. Yanlış birşey anladıysam ve tartışma çıkmaması gereken bir ortamsa -ki öyle gözüküyor- senin yanıt vermen değil konuyu açan arkadaşın yanıt vermesini beklerim. Sen verirsen tartışma çıkar çünkü. Buyse said: daha önce wow-türk nerdeyse hiç kullanmadım eksikliğini de duymadım. neden böyle bişey yapmaya uğraşsınlar ki yeni ortaya konan şey daha kaliteliyken. Brigand said: Fayda ihtiyaca göre değişir. Senin ihtiyacını karşıyan DvoTurk ise orası faydalıdır tabi ki ama sana göre. Ayrıca sana göre 10 kat faydalı olabilir ama herkese göre bi 100 kat daha büyük diyebiliriz WoW-Turk için ;) Zaten fayda çekmeye değil üye çekmeye gibi birşey demiştim ben üstte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Sırf muhalefet olmak için muhalefet olmayın. Adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 +1 Benden bu kadar ben zaten en üstte sadece 1 link verdim. Bundan sonra gelen mesajlara da yanıt yazmayacam dediğimi diyeceğimi dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Lafım herkese geçerli. mod mesajları temizlese daha iyi olur. çok gereksiz tartışma/yanlış anlaşılma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bu kafyla hem zor hem boş işler bunlar oyunmuş wowmuş siteymiş boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Dynun said: Sırf muhalefet olmak için muhalefet olmayın. Adam olun. +1 tartışma yaratmaya çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 dvd okudum merak ettim, geldim de degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Joomla'mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 degil kendimiz kodladık portalı vbulletin uzerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Çok hoşuma gitti siteniz, başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar