Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Buyrun sıkıntıdan ufak bir baron run movie çektim HD izlemenizi tavsiye derim. Normalde soundtrack vardı ama telif hakkı zart zurt diye sessiz yaptı utube. İleri movieleri de bu topiğe aklerim artık eğer başka videolar olursa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Baron Mount denince aklıma nedense hep Niffer geliyor kazınmış bi kere kafama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 niffer <3 bl`nin en pro taureni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kuti şeysiyle kessene abso paşa ne uğraşıyorsun ziguratmış abominationmuş 2 dakikadan az sürüyor run :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 abi hızlı modda 5 dk ne çok uzun eheh ben pre wotlk 5 dk yapıyodum feral druidle xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 pre-wotlk 5dk nası yapıyosun? yanına spawn mı oluyosun nedir? imkansız 5dkda, sırf yürümesi, abuk subuk prosedür gereği spawnları beklemesi 5dkyı geçiyor zaten. ha önemli olan kaç dakikada bitirdiğin değil, 7. runında düşürebilmek olsa gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 5 dk? anlatın da biz de alalım mount :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Şu an için 12 dakikaya indirdim ama bosslar dısında bibi lootlamadan. Stealth bi class daha hızlı yapabilir diyecegim ama o da en sondaki odada zaman kaybeder yani aoe olarak casterlar kadar ızlı kesemeyecektr 15e yakın 60 eliteı ve sonrası tipik bekleme suresi var defaoult oalrak baron oncesi gelen 4 elite guardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Zeppelin said: pre-wotlk 5dk nası yapıyosun? yanına spawn mı oluyosun nedir? imkansız 5dkda, sırf yürümesi, abuk subuk prosedür gereği spawnları beklemesi 5dkyı geçiyor zaten. Şu an 2 dakikanın altında yapabiliyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yalan ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 2 dk nası yapıyon hacı bossları kesmek lazım değilmi ziguratlardaki hepsinde en az 10 sn harcasan 2 boss desek bi örümcekle bi banşi sonra diğeri geliyo abomination mudur nedir onun bossu ne kadar hızlı kessende ondan sonra kapanıyo kapılar beklişyosun bi süre ha sonra en son boss bi 10 sn de orda 1.5 dk rahat sürer stratholme de yürümek var bide taa barona kadar dur kalk yapsan 2 dakkayı geçer aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mob/boss kesmiyorum zaten direk barona gidiyorum kafesleri kapıları kaldırabiliyorsunuz çok kolay bi teknikle youtubeye felan yazın çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=FZ97JqI8-Go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Absolut said: Şu an için 12 dakikaya indirdim ama bosslar dısında bibi lootlamadan. Stealth bi class daha hızlı yapabilir diyecegim ama o da en sondaki odada zaman kaybeder yani aoe olarak casterlar kadar ızlı kesemeyecektr 15e yakın 60 eliteı ve sonrası tipik bekleme suresi var defaoult oalrak baron oncesi gelen 4 elite guardı. o eliteleri kesiyorsun ama son 1 tanesini tam kapının önünde kes.. kapı açılınca içeri gir bosa çullan.. boss ölünce içeride olduğun için addler hemen karşına çıkar :) onlarıda bir güzel kes.. sonra gir baronuda kes. 5-7 min run olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pc kaldırsa alıcam videosunu ama kaldırmıyo malesef pre wotlk 5 dk civarı yapıyodum simdi de yine o civarlarda fark etmedi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 exploit run güzelmiş baya kısa sürüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Çok saçma exploit yalnız crate açıyosun kapı yokoluyor :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bana sonradan eklenmiş gibi geldi daha önce de çok farmladım strat , çok da crate açtım ama hiç kaybolan kapı görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 barondan düşen mountla benim undead karakterime level 60 da aldığım iskelet mount arasında tek fark renkmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 karizma ve achivment farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bu son patch ile oluimuş bir bug yanılmıyorsam. Amaç icinden bocek çıkan kutulardan bi surusunu patlatmak kısacası. her bocekli kutu bi tane kilitli kapıyı açıyor. Duzeltilenekadar ne kadar cok yaparsanız kardır :P Ortalama 5*6 dakikada 1 run ve geri koşması yaklaşık 1.5 dakika deseniz. toplamda 1 full run 7.5 dakika falan. 5x7.5=37.5dakika hadi addler falan zart zurt deseniz 40 dakikada 5 run yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Birşey sorucam instance resetlemek için baronu kestikten sonra log out olsam 5 dakka sonra girsem beni baslangıca yollamış oluyor oluyor. Ordan hemen instancedan cıkıp sonra resetleyip geri girmem yeterli mi? Bunu şundan dolayı soruyorum. Statisticdeki baron kesme sayım bazen artıyor bazen artmıyor kıllandım bi hata mı yapıyorum diye ama bir yandan da her seferinde baron spawn oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Abso seri çıkışa gitmek için ; Baronu kestin /who 1-10 /invite randomnoob Randomnoob now party leader Absopaşa leaves party You're gonna teleported to hedelöl in 60 secs /logout /login ??? Profit Basitçe birini al partye lider yap çık grpdan teleport ediliceksin en yakın mezarlığa desin log out çek 60 sny bitmeden geri girdiğinde instance kapısına portlamış oluyorsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Zeppelin said: pre-wotlk 5dk nası yapıyosun? yanına spawn mı oluyosun nedir? imkansız 5dkda, sırf yürümesi, abuk subuk prosedür gereği spawnları beklemesi 5dkyı geçiyor zaten. ha önemli olan kaç dakikada bitirdiğin değil, 7. runında düşürebilmek olsa gerek =) /spit :D <---first try---> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 18. runda, box olayıyla düşürdüm. 5 ayrı charda 40+ üstü denemelerimi eklersek normal yolla düşürdüm ve hakettim sayılır. Evet evet hakettim. Oh be. Al'ar için de böyle bir yöntem bulun hadi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar