Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi enstrümanı çalıyorsunuz???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangi çalgıyı çalıyorsunuz? Elektro gitar
-Hangi müzik türünü çalmaktan hoşlanıyorsunuz?trash,power
-Seviyenizi nasıl buluyorsunuz?vasatın biraz üstü diyebilirim
-Başka enstrüman öğrenmeyi düşünüyor musunuz? klavye
-Grubunuz var mı? 1 senelik bi grubum war[hline]Dramar on Albion/Kay
Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin

[b]the blue mists of the night[b]
Mesaj tarihi:
-Hangi çalgıyı çalıyorsunuz?
Bass gitar çalıyorum seviyorum yakında Myung a yetişeceğime inanıyorum :P (önce öss geçmek lazım)

-Hangi müzik türünü çalmaktan hoşlanıyorsunuz?
Blues, Progressive ve jazz da çalmakistiyorum ama o çok kasıyor

-Seviyenizi nasıl buluyorsunuz?
Orta derecede ritmi yakaladıktan sonra gidebilirim

-Başka enstrüman öğrenmeyi düşünüyor musunuz?
Bağlama, ney (esasında bağlamaçalmak için başladım babamgitarı öğrenirsem bağlamayı daha rahatöğreneceğimi söyledi ama bass gitarist oldum :))

-Grubunuz var mı?
Yok ama olabilir hatta olsun[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
-elektro gitar

-orta dereceyim, virtuozde degilim

-opeth, metallica, anathema, black label society arasinda takilirim

-hep bateri calmak istedim ama kismet olmadi

-yok[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:
Muahah inanmayacaksiniz ama gayda caliyodum abim getirmisti 1 ay caldim gayet guzel bi sey ama ole bravehearttaki gibi guzel sesler cikartamiyosun isteyenler bi kedi bulsun kuyrugundan tutup istedigi yonden ne kadar ses istiyorsa o kadar hizli sekilde cevirsin tam ole bi ses cikar.
Grubum yok ama piskopat arklar var kedi atiyoruz birbirimize.....:)
yakin zamanda kopek atip degisik sesler ve tadlar bulmaya calisicaz.....
sevdigim muzik genel anlamda Techno..[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
>Viyolonsel,keman,piyano,bas gitar..
>Valla ne olursa çalarım yeterki parası bol olsun :D
>Süper'e az kaldı.
>Valla bunlar bi ekistıra için yeterli
-Grubunuz var mı?
>Ohoo 3 oda müz. grubunda çalıorm,ayrıca iş için 4-5 grupta çalıorm,bi de orkestra var tabi,koroyu söylemiyim

(Not:Konservatuarda okuyorum :D)[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies
Just to be shunned away by you
Now all I want is to die, no streets of gold in the sky
And I wash my hands of you..

[Bu mesaj Audfe tarafından 28 April 2003 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gitar çalmaya çalışıyorum[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki:
bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
-bağlama çalıyorum
-biraz ters gelebilir ama rock ve metalmüzik yapmak gönlümden geçen
-melodisi tekrarlandığında parçayı çıkarabilecek kadar iyi, parçayı çıkarırken kendimden hiçbir şey katamayacak(süsleme vs.) kadar da kötüyümortalardayım yani
-en kısa sürede klasik gitar öğrenmeyi planlıyorum ondan sonra işi ilerletip elektro falan da olabilir
-grubum yok, gitar falan çalabilseydim mutlaka kurardım ama rock yapmak isteyip sde işin içine bağlama sokamayacağımdan ve de vokal yapıp yapamayacağımdan(hiç denemedim) emin olmadıüğım için şu sıralar bir grubum da yok[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

[b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Mesaj tarihi:
gitar çalıorum elektro 2.5-3 sene fln oldu güzel çalarım sölemesi ayıp yani eheh :rock:[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds
Linked by an endless thread Impossible to break
Mesaj tarihi:
said:
Gimli, 25 April 2003 21:27 tarihinde demiş ki:
- Var, yeni kurduk, babacum ve behranla (klavye + bas gitar + davul ), jazz-blues takılmayı planlıyoruz

said:
BabacumMostors, 26 April 2003 23:46 tarihinde demiş ki:
-Grubunuz var mı?
Yok ama olabilir hatta olsun

Hayırlı olsun diycektim de bu ne lan... Klavye, bas, bateri süper bi trio bence. Hele de jazz filan takılcaz diyosanız. OHOH. Bi ara dinliyim sizi mümkünse.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Mesaj tarihi:
15 yıllık müzik hayatım var, konservatuar da piano ile başladım, 7 yıl ardından okul, spor ve konservatuar temposu ağır geldiği için (spor ve) konservatuar ı bıraktım ama piano yu bırakmadım, Keyboard ada zemin olmuştu zaten. Şimdi Piano, keyboard ve 6 yıldır da ağırlıklı olarak elektro gitar çalıyorum.

Her tür müziği, çalabileceğim her türü çalmak istiyorum. Elimde afrika tamtam ları olsa onuda yapasım geliyor açıkçası. Benimde gönlümde bir tarz var tabiki ancak ismini bilmiyorum netekim hiç rastlamış değilim ama genelde hüzünlü & sert melodileri çalmayı seviyorum.

Seviye hakkında yorum yok.

Semfoni orkestralarında kullanılan bütün çalgıları, tanıyacak kadar öğrenmek istiyorum, keyboard ile çalışırken insan bu tür bilgilerin yokluğunu hissediyor.

Beraber müzik yaptığım insanlar var, uyuştuğumuz içinde kendimi şanslı sayıyorum.

Hayatımın geri kalanını müzik yaparak geçirmeyi planlıyorum, müzik yapmazsam ölürüm çünkü.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Mesaj tarihi:
soprano blok flüt çalıyorum okulda öğrendim ehehe[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Mesaj tarihi:
Babacum'un kulağını o post için zamanında çekmiştim :D
Tatil dönüşü çalışmalara başlarız muhtemelen[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
çalamıyom hiç bişi ama gitara başlıyom 2 hafta sonra
...................hoLEy!!¡¡....................[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock::rock::rock::rock::rock:
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
çalamiom.........ama 2 hafta sonra gitara başlıyacam....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock::rock::rock::rock::rock:
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
said:
Dariel, 26 June 2003 15:47 tarihinde demiş ki:
15 yıllık müzik hayatım var, konservatuar da piano ile başladım, 7 yıl ardından okul, spor ve konservatuar temposu ağır geldiği için (spor ve) konservatuar ı bıraktım ama piano yu bırakmadım, Keyboard ada zemin olmuştu zaten. Şimdi Piano, keyboard ve 6 yıldır da ağırlıklı olarak elektro gitar çalıyorum.

Her tür müziği, çalabileceğim her türü çalmak istiyorum. Elimde afrika tamtam ları olsa onuda yapasım geliyor açıkçası. Benimde gönlümde bir tarz var tabiki ancak ismini bilmiyorum netekim hiç rastlamış değilim ama genelde hüzünlü & sert melodileri çalmayı seviyorum.

Seviye hakkında yorum yok.

Semfoni orkestralarında kullanılan bütün çalgıları, tanıyacak kadar öğrenmek istiyorum, keyboard ile çalışırken insan bu tür bilgilerin yokluğunu hissediyor.

Beraber müzik yaptığım insanlar var, uyuştuğumuz içinde kendimi şanslı sayıyorum.

Hayatımın geri kalanını müzik yaparak geçirmeyi planlıyorum, müzik yapmazsam ölürüm çünkü.

Ah konservatuara 6 yaşında girmek istemiştim. İlk turu geçmiştim. Ama piyano hocamın o sıralar konservartuarla arası açık olduğu için ikinci turu geçirmemişlerdi...

Ama kısmet buymuş. Güzel olan, hocamın benim potansiyelimi keşfetmesi ve beni yeteneklerim doğrultusunda yönlendirmesiydi. Klasik çalışmalarına iki sene dayandım. Ondan sonra Opera ve ağırlıklı olarak armoniye dayalı şarkılara eğildim. Kulak yeteneğime göre parçaları seçip çalıyorduk. 8 sene sonra hocam "artık kendi yolunda gidebilirsin" dedi ve olay bitti. Hocasız yalnız takıldım 4 sene. Walkmanle güzel şarkı arayıp sevdiğimi piyanoda çalıp arşive katıyordum. Hatta bir ara delirmiş, hatırladığım şarkıları simültane çalıyordum çok zevkliydi.

Şimdi geriye orkestrasyon ve Jazz armoni kaldı. Deniz Abimizle takılacaz bakalım hayırlısı. Şu jazz'ı aşmış olmasa da yeterli düzeyde çalmak istiyorum... Gerisi zaten zamanla oturuyor...
Mesaj tarihi:
-elektro gitar
-kulaama hos gelen calabildiimi calarm
-valla nubiden az ote ortahallden azgeri...
-gitarda olayi psikoya baaladiktan sona bass dusunuyom
-_UnDyInG_in grup yapmis bi tene banada gel cal dedi saolsun...(drummer kardes temiz bi sopa yemedikce gelecek yok gibi grupta..)
Mesaj tarihi:
-Klasik, akustik elektro gitar
-Metalin her türlüsü diyim. Rock ve alternative de dinler ve çalarım.
-Şimdilik klasik gitar için iyi elektro için newbie
-Bi gün çok iyi gitar çalarsam bateri düşünürüm.
-Yok ama olacak gibi galba bakalım.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Mesaj tarihi:
-Grubunuz var mı?

-dabul
-caz
-eyi
-hayır
-var black metal-progressive tarzı beste çalıyoruz[hline]consume the forsaken
Mesaj tarihi:
Gitar Çalıyorum (Elektro , Klasik , Akustik)
Metal Dinlemek ve Çalmaktan Hoşlanırım.
Grubum Var..
Başka Enstruman Öğrenmek Gibi Bi Hedefim Yok..
Ama Gitarın Dışında Çok Amatör Olarak , Piano&Klavye , Bateri Çalabiliyorum..
Gitardaki Seviye : Ortanın Biras Üstü :)
  • Yeni Oluştur...