Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

celalettin cerrah osmaniye valisi olmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kadar tepki üstüne bi tesadüf mü bilmiyorum, ama öyle olmuş.. iyi mi kötü mü anlamadım, kavram kargaşası.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=152539&cat=110&dt=2009/06/12
Mesaj tarihi:
"Emniyet mensuplarına Cerrah’ın vali unvanı almasıyla birlikte önemli dokunulmazlıklar da elde ettiğini belirttiler. Cerrah, hakkında Cumhuriyet Savcısı soruşturma açamayacak, yargılaması da sadece Yargıtay’da yapılabilecek. Ayrıca, İl Emniyet Müdürü 60 yaşına kadar çalışabilirken, vali kadrosuna geçtiği için 65 yaşına kadar çalışabilecek. Cerrah Emniyet Müdürlüğü kadrosunda kalsaydı 4 yıl sonra, valiliğe geçtiği için ise bürokraside toplam 9 yıl daha görev yapma olanağına da kavuştu."

adama divine shield açıyolar bariz.
Mesaj tarihi:
Oradan da gelir İstanbul valisi olur oh mis. Ayrıca adam terfi ediyor yani "terfi" ki yine ekşi'de yazıyordu;

said:
bu adamın; zamanında hasan özdemir’in de istanbul valiliği’nden ardahan valiliği’ne verildiği ve kısa bir süre sonra istanbul emniyet müdürlüğü’ne “vali unvanlı” olarak atandığı gibi tekrar geri dönebileceği konuşuluyor. çünkü vali unvanlı emniyet müdürleri hakkında cumhuriyet savcısı soruşturma açamayacak, yargılaması da sadece yargıtay’da yapılabilecek. ayrıca, il emniyet müdürü 60 yaşına kadar çalışabilirken, vali kadrosuna geçtiği için 65 yaşına kadar çalışabilecek. cerrah, emniyet müdürlüğü kadrosunda kalsaydı 4 yıl daha görev yapabilecekken, valiliğe geçtiği için ise bürokraside toplam 9 yıl daha görev yapma olanağına da kavuştu.
Mesaj tarihi:
kermit said:

8 tane valiyide merkeze vermişler.
benim düşünceme göre hoşlarına gitmeyen adamı merkeze verirler.

aynen oyle isliyor sistem bro.ya merkeze-emniyet muduru vali flnsa- ya da gorev yaptıgın yerin tr haritasına gore tam simetrigine atama yapiyorlar.mesala benim pederi edirneden hakkariye surduler.fazla durust olmasının meyvelerini topladı orda 2 sene.
  • Yeni Oluştur...