Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurtlar vadisi ve türkiye


roket adam

Öne çıkan mesajlar

dikkat. sosyal tespit içeren post.

--

bu akşam lisemizin pilav gününün ardından beraber oturup çay kaave nargile içebileceğimiz bir yere gidelim dedik arkadaşlarla. dolmabahçe, tophane ve benzeri seçenekler arasında karar kılamayınca, bir arkadaş hadi lalezar'a gidelim dedi. beyazıt'ta süleymaniye camii karşısında, uzun bir merdivenle aşağı doğru inince ortaya çıkan hoş bir çay & nargile mekanı. daha önceden de bir sefer gitmiştim zaten. (mekan açık havada)

fakat gördüm ki bu akşam 2 tane kocaman projeksiyon perdesi ve projektör getirmişler. nedir abi bu falan derken kurtlar vadisi sezon finali olduğunu öğreniyoruz. mekan tıklım tıklım, içeri önceden rezervasyonla alıyorlarmış o derece. yer ayırttınız mı dedi eleman.

neyse ki bir arkadaşımızın tanıdığıydı da dandik te olsa oturacak bir yer bulduk.

öyle muhabbete başladık işte, geyik falan takılıyoruz. bu sırada ortam aniden sessizleşti, meğer kv başlamış tam o sırada. arkadaşımın biri de izlemeye koyuldu zaten dünden razı.

bundan sonrası çok enteresan: polat karizmatik olduğunu düşünerek, yavaşça ve kısık sesle bir takım şekil cümleler kuruyor, arkasından kalabalık izleyici kitlesi "HEEEELLELALALAAOOOOSSSSSUNNNNNNULAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN" diyerek ellerini patlatırcasına alkışlıyor.

[şekil cümle: BİZ ÖLMEYİ GÖZE ALMIUŞIZ BİLAER" tarzı]

başka biri konuşuyor, "merak etme aptüley seni vermicem polislere diyor "AHAHHHULLAAAANNBEBEEHELELLAALALAAALLL" diye bir bağırtı kopuyor yine, içerisi yıkılıyor.

çok güldüm bu gece hakkaten, insanımız enteresan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtlar Vadisi Irak filmine gitmiştim. Yanıma artık insanlıktan nasibini almamış biri, 4. izleyişiymiş filmi, oturmuş filmi bana anlatıyor, hasta mıdır nedir. Polat işte filmde Amerikalı subaya birşeyler geçiriyor, sinema salonunda herkes alkışlıyor. Böyle bir dizi işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...