roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 dikkat. sosyal tespit içeren post. -- bu akşam lisemizin pilav gününün ardından beraber oturup çay kaave nargile içebileceğimiz bir yere gidelim dedik arkadaşlarla. dolmabahçe, tophane ve benzeri seçenekler arasında karar kılamayınca, bir arkadaş hadi lalezar'a gidelim dedi. beyazıt'ta süleymaniye camii karşısında, uzun bir merdivenle aşağı doğru inince ortaya çıkan hoş bir çay & nargile mekanı. daha önceden de bir sefer gitmiştim zaten. (mekan açık havada) fakat gördüm ki bu akşam 2 tane kocaman projeksiyon perdesi ve projektör getirmişler. nedir abi bu falan derken kurtlar vadisi sezon finali olduğunu öğreniyoruz. mekan tıklım tıklım, içeri önceden rezervasyonla alıyorlarmış o derece. yer ayırttınız mı dedi eleman. neyse ki bir arkadaşımızın tanıdığıydı da dandik te olsa oturacak bir yer bulduk. öyle muhabbete başladık işte, geyik falan takılıyoruz. bu sırada ortam aniden sessizleşti, meğer kv başlamış tam o sırada. arkadaşımın biri de izlemeye koyuldu zaten dünden razı. bundan sonrası çok enteresan: polat karizmatik olduğunu düşünerek, yavaşça ve kısık sesle bir takım şekil cümleler kuruyor, arkasından kalabalık izleyici kitlesi "HEEEELLELALALAAOOOOSSSSSUNNNNNNULAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN" diyerek ellerini patlatırcasına alkışlıyor. [şekil cümle: BİZ ÖLMEYİ GÖZE ALMIUŞIZ BİLAER" tarzı] başka biri konuşuyor, "merak etme aptüley seni vermicem polislere diyor "AHAHHHULLAAAANNBEBEEHELELLAALALAAALLL" diye bir bağırtı kopuyor yine, içerisi yıkılıyor. çok güldüm bu gece hakkaten, insanımız enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 polat öldü diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 mmpppfh elit topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kurtlar vadisi çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 "roket adam" said: başka biri konuşuyor, "merak etme aptüley seni vermicem polislere diyor Güllüye diyor onu bikere edit: güllü ne lan euheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ehuaeuhuaehua oha o kadar abartan var mı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Aynen hacı ortamı görecektin. Herifler maç izler gibiydi sanki "HELALOSUSUSUSNLAAAAAANŞAKŞAKŞAJK" KV izlemiyorum şahsen hatta tv izlemiyorum pcde dizi falan da izlemiyorum. KV çok banal. Ben ise çok elitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu dizinin hastaları var.. ama siz dizinin hastaları diil ruh hastalarıyla izlemişsiniz.. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Benim bi arkadasim, internette bi siteden kurtlar vadisinin repliklerini ezberliyo sonra günlük hayatta kullaniyo. Sonra kendini polat gibi filan hissediyo sanirim. Basit düsünen insanlarin ilgi alanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Benim bi arkadaşım kv izleyip izleyip sınıfta anahtarıyla milletin boğazını keser gibi yapardı. Sınava başlamadan öncede next nextstar gururla sunar diye bağırırdı o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 neyşınıl coğrafik, löst, hiroz. hııı. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kv o kadar eski değil be yoksa sen mi çok yenisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 small tag'ini spamleyenlerin pipisini sırtlanlar kapıyormuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 firatram said: Sınava başlamadan öncede next nextstar gururla sunar diye bağırırdı o derece. AHAHAUSDHASJDHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Arkadaşlar sae'nin dediği gerçek bu arada lütfen, kuzenimin yengesine oldu, kaptı sırtlanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 firatram said: Benim bi arkadaşım kv izleyip izleyip sınıfta anahtarıyla milletin boğazını keser gibi yapardı.Bunu yaşamayan var mı lisede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kurtlar Vadisi Irak filmine gitmiştim. Yanıma artık insanlıktan nasibini almamış biri, 4. izleyişiymiş filmi, oturmuş filmi bana anlatıyor, hasta mıdır nedir. Polat işte filmde Amerikalı subaya birşeyler geçiriyor, sinema salonunda herkes alkışlıyor. Böyle bir dizi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar