Lexius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sonunu düşünen aşık olamaz ahmetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kızın ailesine sevdiim erkek için kalıyorum demesine gerek yokki, zate aileside muhtemelen çokta gitmesini istemiyodur. yapamam ben yurtdışında der olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 fede said: sigara sağlığa zararlıdır huun olm o zengin ama kotu baba imajini pekistirmek icin. anasini satayim madem deviyorsun o kadar bas git kizla birlikte demek istiyorum boyle isyan eder bir havada ama sisenini bitmesine 1 duble 1 tek daha var. ondan sonra derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 daga kaldır kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ahmet, rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Elbette kizin maddi vs sorunu yoksa gidebiliyosa gitmesi ilerde evlilik vs belli olmayan surecler evlenseniz bile icinde bir yara olarak kalacak kiz cagizin uzak iliskiler herzaman huzunlu bitmiyor. Aranizda ki iliskinin boyutu iki taraf icinde cok onemliyse 4 yil boyunca birbirinizi kovalarsiniz zaten. Eger kiz gidiyorsa destekle eger gercekten oda sana asiksa gitme dedigin takdirde gitse bile universite gunleri vicdan azabiyla akli izmirde sende kalacktir . Yaz tatilinin tadini cikar .Sende guzel bir universite (girmek istiyosan ) kazan illa Fransa olmasin ama bunun Erasmusu(ogrenci degisim programi belli bir sure 1 donem - 2 donem avrupada okuma imkani) var belki sansini o sekilde kullanirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Muhteşem bir yaz geçirin ,dramatik bir ayrılık yaşayın , kız okuluna gitsin , ikinizde araya farklı ilişkiler girsin derken bigün kız Türkiyeye geri dönsün ve karşılaşın , kan basıncın yükselsin , kalbiniz çarpmaya başlasın birden şiddetle birbirinize sarılın sonrada evlenip sonsuza kadar mutlu yaşayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Utterable said: kac tanesi mutlu sonla bitmisti ki zaten ? bitmeden bile mutluluk garantili degilken, bittikten sonra zaten mutlu olunmayacakken, er yada gec bitmemesi gibi bi ihtimal yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kazım said: Muhteşem bir yaz geçirin ,dramatik bir ayrılık yaşayın , kız okuluna gitsin , ikinizde araya farklı ilişkiler girsin derken bigün kız Türkiyeye geri dönsün ve karşılaşın , kan basıncın yükselsin , kalbiniz çarpmaya başlasın birden şiddetle birbirinize sarılın sonrada evlenip sonsuza kadar mutlu yaşayın fransadaki cezayirlilerin 30 cm'i geçiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kiz icin daha hayirli o zaman, bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yunusso cok ayip bu dedigin ya =] aquatik, guvensizlikle ilgisi yok kendi adima. sadece orda pierreler, jaklar ile mutlu olabilecekken onu baglamak bana gore sacma geliyor. o yuzden oyle demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Aklında sen varken piyerle jakla mutlu olamaz tabi de, uzun mesafe ilişkisi adına yazılan binlerce geyikten sonra daha bişey eklemek istemiyorum olacak iş değil o. Elesso'ya gelince. Benim tahminime göre yakın zaman içinde bi hatundan ayrılmış falan bişeyler olmuş. İlişkiler yalandır, tek gerçek acı biberdir döneminde şu anda. Bi iki ay elleşmeyin kendine gelir. He diyin geçin şimdilik Ayrıca sen niye parise gitmiyosun? Bence gidebilirsin bi kere çokzel bi şehir. Okulunu uzatıcaksın en fazla, bi sene falan restoranlarda çalış bişeyler yap. Sonunu düşünen kahraman olamaz demiş bi türk büyüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 paris guzel sehir evet ama nereye kadar abi ? bir yil iki yil uzattim tamam, ama dort yil bu yahu. dort yil boyunca restoranlarda mi calisacagim ? ben istesem ailem musaade etmez boyle birseye. ki kendilerine gore hakli bi tutum da olur sanirim. tatillerde kalkar giderim abi evet, ama egitimimi falan yarim birakmayi pek dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kuzenin sevgilisi pariste 4. seneleri. Yılda iki kez görüşüyorlar oda toplasan 1 ay anca. Yürütmek isteyince yürüyor işte. Hemen olumsuz bakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 unut kızı işte, zaten o gittikten bi süre sonra unutursun. şahsen biriyle aramda o kadar mesafe varken babam olsa güvenmem. seçim senin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 axedice said: Elesso'ya gelince. Benim tahminime göre yakın zaman içinde bi hatundan ayrılmış falan bişeyler olmuş. İlişkiler yalandır, tek gerçek acı biberdir döneminde şu anda. Bi iki ay elleşmeyin kendine gelir. He diyin geçin şimdilik abi ne alakası var anlamadımki. ben ayrılmasınlar diyorum sadece, ilişkilerin nesi biber miber. kızın gitmesi demek ayrılmaları demek gayet açık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 elesso said: abi ayrı olmuşunuz kızın geleceği olmuş, peh... elesso said: abi sanane kızın hayalinden, senin sevgilin olmayan birinin hayalini önemsemek mantıksız. ORLY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 tamam işte o cümlelerde kızı boşver demiyorumki ben, sadece gittikten sonra bazı şeylerin anlamı kalmıyo diyorum, o yüzdende gitmemesi için elinden geleni yapması lazım... ya ben anlatamıyorum söylemek istediklerimi, ya sen anlamıyosun kızımı önemseme, şeyine takma demiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 gitme de bi kere de bunu. içinde kalmasın. ve sadece yutkunacaksın o giderken ya da gitme derken ya da sonra kuracağın tek cümle için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fede said: arsız değil sanata aşığım insan sevdiğini özgür bırakmalı bir martı misali simidi fıydırmak gibi üçgeni kaldı elimde sensiz peynirimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 abi nerden buldun onu. ben bile hatırlamıyorum yazdığımı sfsjn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sevgili cekirge Ahmet, lutfen arkadasim. Lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 böyle durumlarda içindeki sevgililik oranı en az %51 e inebiliyor, %49luk kısmın istese de, %51lik kısmın isteyemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SodomVsGomore said: Üzüldüm durumuna yerinde olmak istemezdim. Ne düşünürsen düşün zaten vicdanın ona kal demene izin vermeyecek. Bu sebepten fazla kafaya takmamaya çalış. He bir umut kız senin etkin dışında senin için burada kalır o zaman sende kızın değerini daha bir anlar, düğün davetiyenizi tüm patiye iletirsin :) okuyunca çok bi duygusala bağladım sen git öss ye gir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar