Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlatasim var

Utterable

Öne çıkan mesajlar

Elbette kizin maddi vs sorunu yoksa gidebiliyosa gitmesi ilerde evlilik vs belli olmayan surecler evlenseniz bile icinde bir yara olarak kalacak kiz cagizin uzak iliskiler herzaman huzunlu bitmiyor. Aranizda ki iliskinin boyutu iki taraf icinde cok onemliyse 4 yil boyunca birbirinizi kovalarsiniz zaten. Eger kiz gidiyorsa destekle eger gercekten oda sana asiksa gitme dedigin takdirde gitse bile universite gunleri vicdan azabiyla akli izmirde sende kalacktir . Yaz tatilinin tadini cikar .Sende guzel bir universite (girmek istiyosan ) kazan illa Fransa olmasin ama bunun Erasmusu(ogrenci degisim programi belli bir sure 1 donem - 2 donem avrupada okuma imkani) var belki sansini o sekilde kullanirsin .
Sosyal ağlarda paylaş

Muhteşem bir yaz geçirin ,dramatik bir ayrılık yaşayın , kız okuluna gitsin , ikinizde araya farklı ilişkiler girsin derken bigün kız Türkiyeye geri dönsün ve karşılaşın , kan basıncın yükselsin , kalbiniz çarpmaya başlasın birden şiddetle birbirinize sarılın sonrada evlenip sonsuza kadar mutlu yaşayın
Sosyal ağlarda paylaş

kazım said:

Muhteşem bir yaz geçirin ,dramatik bir ayrılık yaşayın , kız okuluna gitsin , ikinizde araya farklı ilişkiler girsin derken bigün kız Türkiyeye geri dönsün ve karşılaşın , kan basıncın yükselsin , kalbiniz çarpmaya başlasın birden şiddetle birbirinize sarılın sonrada evlenip sonsuza kadar mutlu yaşayın

fransadaki cezayirlilerin 30 cm'i geçiyomuş
Sosyal ağlarda paylaş

Aklında sen varken piyerle jakla mutlu olamaz tabi de, uzun mesafe ilişkisi adına yazılan binlerce geyikten sonra daha bişey eklemek istemiyorum olacak iş değil o.

Elesso'ya gelince. Benim tahminime göre yakın zaman içinde bi hatundan ayrılmış falan bişeyler olmuş. İlişkiler yalandır, tek gerçek acı biberdir döneminde şu anda. Bi iki ay elleşmeyin kendine gelir. He diyin geçin şimdilik

Ayrıca sen niye parise gitmiyosun? Bence gidebilirsin bi kere çokzel bi şehir. Okulunu uzatıcaksın en fazla, bi sene falan restoranlarda çalış bişeyler yap. Sonunu düşünen kahraman olamaz demiş bi türk büyüğü
Sosyal ağlarda paylaş

paris guzel sehir evet ama nereye kadar abi ? bir yil iki yil uzattim tamam, ama dort yil bu yahu. dort yil boyunca restoranlarda mi calisacagim ? ben istesem ailem musaade etmez boyle birseye. ki kendilerine gore hakli bi tutum da olur sanirim.
tatillerde kalkar giderim abi evet, ama egitimimi falan yarim birakmayi pek dusunmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Elesso'ya gelince. Benim tahminime göre yakın zaman içinde bi hatundan ayrılmış falan bişeyler olmuş. İlişkiler yalandır, tek gerçek acı biberdir döneminde şu anda. Bi iki ay elleşmeyin kendine gelir. He diyin geçin şimdilik

abi ne alakası var anlamadımki. ben ayrılmasınlar diyorum sadece, ilişkilerin nesi biber miber. kızın gitmesi demek ayrılmaları demek gayet açık yani.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam işte o cümlelerde kızı boşver demiyorumki ben, sadece gittikten sonra bazı şeylerin anlamı kalmıyo diyorum, o yüzdende gitmemesi için elinden geleni yapması lazım...

ya ben anlatamıyorum söylemek istediklerimi, ya sen anlamıyosun

kızımı önemseme, şeyine takma demiyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

Üzüldüm durumuna yerinde olmak istemezdim. Ne düşünürsen düşün zaten vicdanın ona kal demene izin vermeyecek. Bu sebepten fazla kafaya takmamaya çalış. He bir umut kız senin etkin dışında senin için burada kalır o zaman sende kızın değerini daha bir anlar, düğün davetiyenizi tüm patiye iletirsin :)

okuyunca çok bi duygusala bağladım

sen git öss ye gir lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...