SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 şirkete gel orda üstte organizasyon çıkar resmin yanında ona gir mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yok mu oyunu bıraıp acc bağışlayacak? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 rusya varken niye tür kiyeye kaydolsunlar canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 "yav bunca zamandır oynuyorum, bari bişey yapayım şu paralarla artık" dedim, baktım param da yetiyomuş gittim q5 ev aldım ehez. bakalım işe yarıyodur umarım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ev gerçekten olması gereken bir şey wellnes derdini ortadan kaldırıyor,altını olup da değerlendiremeyenler bankalarda falan şanslarını deniyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 banka derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 2.senesini kutluyor.bi takım degisiklikler var. baydı ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bankalar var oyuncuların kurduğu para yatırıyorsun adam sana faiz falan veriyor,bizde turkuaz bank osmanlı bank falan vardı ben YTO diye bir ortaklığa girmiştim sürseydi süper olucaktı 5 altına 1 haftada 0,5 altın almıştım ama 1 ayda kapandı 2.5 altın kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Banka olayı derken? Bankacılık sistemimi var? Yoksa oyuncuların kendi arasında yaptığı birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hala oynayan varmı bilmiyorum ama milletvekilliği için aday oldum patinin desteğini istiyorum :) http://www.erepublik.com/en/article/ydp-anadolu-milletvekili-adayl-m--1050513/1/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ben oynuyorum ama türkiyede ikamet etmiyorum belki yakın zamanda dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben de oynuyorum. bi kaç aydır uk ordusundayım. sağa sola savaş açtı şimdi kafayı yediler sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben uzun zamandır oynamıyodum arada bir acc silinmesin diye yemek alıyodum işte, ama bi bakıyim derken 5 yıldız evlerin fiyatı düşmüş, altınları bozdurup aldım bi tane.accın silinmesinin tek sebebi karakterin ölmesi dimi, yani 5 yıldızlı ev varken aylarca login olmasam da acc dururmu? yoksa arada sırada kontrol etmek mi gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 unutmuştum ben bunu,girmiyodum bayadır,şimdi güncelde görünce bakayım dedim. ölmüş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ShadowFury said: ben uzun zamandır oynamıyodum arada bir acc silinmesin diye yemek alıyodum işte, ama bi bakıyim derken 5 yıldız evlerin fiyatı düşmüş, altınları bozdurup aldım bi tane.accın silinmesinin tek sebebi karakterin ölmesi dimi, yani 5 yıldızlı ev varken aylarca login olmasam da acc dururmu? yoksa arada sırada kontrol etmek mi gerekir? günlük beslenmeynce yaklasık 3-4 ws kaybediyosun. q5 evde yasıyosan yemege ihtiyacın olmuyor.ama extradan train ve fight olayına girersen bi kac hafta da ölürsün.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yok ben yemek almayı unutuyorum da sık sık, hesabı toptan bıraksam silinmez di mi, onu soruyorum. yani tutup ta 3 ay sonra bişey çıkar da yeniden başlamaya kalkarsam char durucak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yanılmıyorsam sadece ws 0 oldugunda ölüyosun ve hesabın siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 arkadaşlar savaş nasıl başlatılıyor ? şuan general rütbesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 resistance war başlatabilirsin.. gidip şehrin sayfasına giriyorsun, oradan başlatıyorsun bu arada bırakanların accountları itinayla devralınır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 WS 0 olunca karakter ölüyor, ama account silinmiyor, revive edebiliyorsun karakteri. Yani ben bıraktığımda öyleydi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Yaklaşan dünya savaşının bi cepheside şu anda türkiye üzerinde açılmakta.Yunanistan eden ile birlikte türkiyeye saldırdı.Eden ittifakının diğer bi gücü romanyada bulgaristanı ele geçirdi ve mecliste türkiyeye savaş kararı var.Phoenix ve eden in çarpışma sahası bu kez türkiye olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ey hungary'li pati halkı.. gathering skilli 4+ olan herkesi bekleriz. maaşlar performansınıza göre düzenlenecek, mağdur olmayacaksınız..azıcık olursanız da pati aşkına yani =p Buyday Grain Company by Gurbetciler: http://www.erepublik.com/en/company/buyday-185210 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 @kutulu abi secime giriyosun haberimiz yok :/ meydanlara cıkmadan,mitingler yapmadan,en azından patiye yazsaydın bisiler. basarılar secimlerde pati halkı oyunuz kutulu ya http://www.erepublik.com/en/elections/current/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ya ben aday olalı 20 gün olmuştu unuttum onu.. bi dahaki seçime gireceğim hazırlanarak da parti içi seçim olduğundan parti yöneticileri kankalarıyla takılıyor malum. oylamaya bakarsa 250'ye 5 mi neydi en son =) yeni parti kurmak lazım işe girişmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 CthuLhu said: resistance war başlatabilirsin.. gidip şehrin sayfasına giriyorsun, oradan başlatıyorsun bu arada bırakanların accountları itinayla devralınır =) You cannot start a resistance war in this region because it already belongs to its original owner country. hep bunu diyor normalde savaştığımız ama o an savaş olmayan ülkelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar