vivavale Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 e-tr de durumlar nasıl hala düzelmedi mi yönetim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 geçen günde bakımdaydı site belki gene alırlar yada bişiler patlamıştır düzelir akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 abi hungary'de şirketi olan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben uk navalda olduum için parayla bi işim olmuyor oyunda. birikmiş bi 38g var elimde bişeyler yapsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bana borç verebilir misin mesela sermaye için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 zuaa iran'a gönderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 62 goldum oldu hala ameleyim, türkiyeye dönmeyi düşünüyorum bu arada. piyasasına baktım eskisi gibi pahalı değil. 1g=80try olmuş. maaşlarda 20~25 arası. 4 günde 1g alıyorsun, macaristanda 3.5 günde 1g alıyorsun. pek bi farkını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 beyler ben giremiyorum oyuna, 4 gün kalmıştı hardworkun tamamlanmasınada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 aynı şey benim başımada gelmişti, geçmiş olsun hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ikinci hardworke 5 gün kaldı valla belli saatlerde göçtü bikaç kez ama günün kalan zamanlarında girilebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bu mesela productivity'im 10 ise ürettiğim şeyden 10 tane üretmiş mi oluyorum şirket için? bi de şirketimdeki ürünleri kendi hesabıma nasıl donate edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yok sanmıyorum öyle olduğunu, yüz üzerinden filandır heralde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yüz üzerinden de çok az olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 iwi 18 hesabını 1TL den satıyorum (: açık indirme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 alayım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bendeki goldları satsam alan olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ben yeni basladim oyuna ama skills 0-0.99 arasinda hic is yokki basvurayim. ne yapmam lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ov fena olmuş. ya bu şirketten donate yok mu nerde göremedim bi türlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 CthuLhu said: alayım=) hesap 95TL nakit karşılığında cthulhu'ya satılmıştır (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 mükemmel oldu teşekkürler=) evi falan sömürdüm direk ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Sdsafsafd ban yemeyin aman dikkat. Geçende bir hesap gördüm. Adam shoutuna acc name ve şifre yazmış. İçine bi baktım q5 ev 2 tane şirket 20 gold felan vardı. Hemen hortumu bağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 q4 evim var hergün 4 wellness vermesi gerekmiyor mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Hergün 4 wellness vermez. Dur bakim bi calculatoru vardı onun bulayım. Ahanda buldum. Wellness Hesaplayan Müthiş İcat İçin Tıklayınız. Burda formulleri var. Verdiği wellness değişken olmakla beraber zaten kalitesi kaçsa fazla bir oynama olmuyo. q4 ise 4 civarı veriyo ama küsüratı var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 vay japonlar yapmış gene güzelmiş alet de bariz hiç vermedi yani..aldığım zamandan 24 saat sonra veriyor gibi bişey mi var ki q1 ekmekim var günlük 2.90vermesi gerekiyormuş ama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ya benim şuan ki işimden çıkmam gerekiyor ama 2 gün daha geçmesi lazım çıkabilmem için. patronla nasıl konuşabilirim beni atması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar